- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Sağol canım bazen rengi açılıp koyulaşıyoya o normalmi pekiCanım.. Hayır pik olmamış ama gid gide koyulaşıyor.. Yani pik günü yaklaşmak üzere.. Bendede öyle oluyor.. T olan taraf daha koyu olmalı yada aynı olmalı, o günleri değerlendireceksin ama pik gördünmü bırakma silik olana kdar devam et ovulasyına.. bende dün eşitti bugn T daha koyu dünü değerlendiremedm ama bugünü değerlendirecem ve yarn birdaha ovulasyon yapacam.. T harfi koyu olduğu günden itibaren 3 gün ard arda değerlendireceksin
Amin İNŞALLAH cnm ALLAH BUYUK sabır inşallah RABBİM KİMSEYİ EVLATLARI YLA SINAMASIN AMİNNNNBen 2 yıla yakin her ay umut ediyorum rahim filmi testler vs vs herşey tapıldı klomen çatlatma igneleri derken aşılama ama hepsi negatif 2 3 ay dır biraktım artık tabi düsünmeden edemiyorum ama pekte umudum kalmadi yaşta 39 olunca umutlar baya düsüyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin İNŞALLAH tutar cnmmeraba kızlar.bgn doktora gittşm aşılama için iğnelere başşadık. eylül 1 gibi kontrol var. 2 gün sonra da aşılama. 3. aşılamam umarım tutar
Valla öyle diş dr da başladım gitmeye bebiş olmadan yaptırayım diyorumİs is bitmiyor
Normal tatlım.. En sonuncusu en koyusu.. Giderek koyulaşır.. Sen pike kdar devam et.. Bendede 4 gün gecikti pik.. Normal yaniSağol canım bazen rengi açılıp koyulaşıyoya o normalmi peki
Amin canm inşallah tutar... Her aşılama tutma oranı yükseliyormuş.. Çoğunlukla 3te tutuo diyorlar.. İnşallah müjdeli haber verirsin bizemeraba kızlar.bgn doktora gittşm aşılama için iğnelere başşadık. eylül 1 gibi kontrol var. 2 gün sonra da aşılama. 3. aşılamam umarım tutar
Acaba 2. Keremi yumurtluyorsun tatlımKızlar benım takvımde yumurtlamam ıkı gun onceydıdegerlendırdım fakat buun ıc camaaırıma kremsı bı akıntı gelmıs koyu kıvamlı bu ne sızce
Acaba takvım benı yanılttı mı bugun mu yumurtladım:/ oleyse bıle bugun ılıskıye gırememkı dun aksam gırmıstık:/Acaba 2. Keremi yumurtluyorsun tatlım
Canım takvim yanıltıyor bazen.. Stres felan çok etkili biliyorsun, ben takvime göre perşembe yumurtlamam lazmdı ama bugün yumurtlama günüm :) ovulasyon al benceAcaba takvım benı yanılttı mı bugun mu yumurtladım:/ oleyse bıle bugun ılıskıye gırememkı dun aksam gırmıstık:/
Bugun gıremesem bıle sorun olur mu dun gırmıstım:/Canım takvim yanıltıyor bazen.. Stres felan çok etkili biliyorsun, ben takvime göre perşembe yumurtlamam lazmdı ama bugün yumurtlama günüm :) ovulasyon al bence
O kadarını bilemem ki canımBugun gıremesem bıle sorun olur mu dun gırmıstım:/
Hıc bılmıyorum canım sorun olup olmadıgını bıgun evde yok oyuzden gıremıcem:/O kadarını bilemem ki canımyumurtlama gününü bilseydk keşke.. Ama eşinde sperm sorunu yoksa bişey olmaz gir ilişkiye.. Atın ölümü arpadan olsun
Adamlar bebek yapana kadar hak bayram yapıyor bebek dogdunda karılarda ses yokHıc bılmıyorum canım sorun olup olmadıgını bıgun evde yok oyuzden gıremıcem:/
Peki sende yumurtlama akıntısı oldumu canım şeffaf hafif kıvamlı yapışkan bi akıntı üç gün önce geldi bu günde geldi bakalım ne zaman yumurtlicamNormal tatlım.. En sonuncusu en koyusu.. Giderek koyulaşır.. Sen pike kdar devam et.. Bendede 4 gün gecikti pik.. Normal yani
Evet canım bugün aşırı akıntım oldu, şeffaf yapışkan... Hatta regl oldum sandm lavaboya koştm, baktm akıntım var o zaman desm bugünde test yapcam.. Daha koyu çıktı yumurtlama günüm ama herif sün uyudu bugünde tık yok yorgunmuş.. Üstelik yıllık izinde.. Bütün gün evdePeki sende yumurtlama akıntısı oldumu canım şeffaf hafif kıvamlı yapışkan bi akıntı üç gün önce geldi bu günde geldi bakalım ne zaman yumurtlicam
Yarın değerlendirirsin o zaman çatlama günü daha çok şans oluyoEvet canım bugün aşırı akıntım oldu, şeffaf yapışkan... Hatta regl oldum sandm lavaboya koştm, baktm akıntım var o zaman desm bugünde test yapcam.. Daha koyu çıktı yumurtlama günüm ama herif sün uyudu bugünde tık yok yorgunmuş.. Üstelik yıllık izinde.. Bütün gün evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?