- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Hani yazmıştınya eşimin sperm ilerleme haraketi %1 diye bunu silikleştiği yani çatladığı gün değerlendirirsen daha iyi olur benceEvet canım bugün aşırı akıntım oldu, şeffaf yapışkan... Hatta regl oldum sandm lavaboya koştm, baktm akıntım var o zaman desm bugünde test yapcam.. Daha koyu çıktı yumurtlama günüm ama herif sün uyudu bugünde tık yok yorgunmuş.. Üstelik yıllık izinde.. Bütün gün evde
Aha valla herifi uyumadan yakaladım kızlarHani yazmıştınya eşimin sperm ilerleme haraketi %1 diye bunu silikleştiği yani çatladığı gün değerlendirirsen daha iyi olur bence
amin cnm amin inş allah sağlıkla herkese versnAmin canm inşallah tutar... Her aşılama tutma oranı yükseliyormuş.. Çoğunlukla 3te tutuo diyorlar.. İnşallah müjdeli haber verirsin bize
Hadi gözünaydınAha valla herifi uyumadan yakaladım kızlar
Ay valla sorma bacımHadi gözünaydın
İnşallah canım hayırlısıyla alırsın güzel haberiniAy valla sorma bacımnasıl güldüm kendime.. Pusuda bekleyen kedi gibiydim.. Bakalım yarın test yapacam inşallah çatlamıştır ve inşallah o tek 1 sperm denk gelmiştir
Doverek kaldırEvet canım bugün aşırı akıntım oldu, şeffaf yapışkan... Hatta regl oldum sandm lavaboya koştm, baktm akıntım var o zaman desm bugünde test yapcam.. Daha koyu çıktı yumurtlama günüm ama herif sün uyudu bugünde tık yok yorgunmuş.. Üstelik yıllık izinde.. Bütün gün evde
Amin İNŞALLAH cnmAy valla sorma bacımnasıl güldüm kendime.. Pusuda bekleyen kedi gibiydim.. Bakalım yarın test yapacam inşallah çatlamıştır ve inşallah o tek 1 sperm denk gelmiştir
Hepimize inşalah canım.. Pik değerlendirildi darısı çatlamaya... Valla şu blog bize uğurlu gelsin adağım varAmin İNŞALLAH cnm
Hahahahha manyak ya valla bende bekliyorum gelsin dieAha valla herifi uyumadan yakaladım kızlar
Sakın benm dün yaptığım hatayı yapma valla bacım.. Bekle... Pusuda bekle ve avını yakalaHahahahha manyak ya valla bende bekliyorum gelsin diegece calışıyor benimki 1gibi geliyor ama işe gitmeden sinyali verdim
Aminn inşallah cnm içimde bir ses olacak diyorHepimize inşalah canım.. Pik değerlendirildi darısı çatlamaya... Valla şu blog bize uğurlu gelsin adağım var
Bizde durumlar tam tersi adam bekliyor hadi diyeHahahahha manyak ya valla bende bekliyorum gelsin diegece calışıyor benimki 1gibi geliyor ama işe gitmeden sinyali verdim
Hahaha sinyali verdim gitmeden bekliyorum gelsin artık kedi gibiyizSakın benm dün yaptığım hatayı yapma valla bacım.. Bekle... Pusuda bekle ve avını yakala
Kız daha ne istiyorsunnnn.. Hemen koşşşçBizde durumlar tam tersi adam bekliyor hadi diye
Geldimmmm dersin geldimmmmmHahaha sinyali verdim gitmeden bekliyorum gelsin artık kedi gibiyizbundan 3gun once adetliyken sarılıyor bana bende cnm sıkın dokunma dedim 3gun sonra geleceksin diyor
Bizimkiler denk gelmiyor cnm o yüzden kedi gibi nerde bulursak mutvak banyo salon artık neresi olursa boş bulduğun an saldırıya geçBizde durumlar tam tersi adam bekliyor hadi diye
Valla geldimGeldimmmm dersin geldimmmmmayy herkesin içinde güzel hislsr var.. Hadi hayırlısı
Valla öyleeeeeeeBizimkiler denk gelmiyor cnm o yüzden kedi gibi nerde bulursak mutvak banyo salon artık neresi olursa boş bulduğun an saldırıya geçZerdem2016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?