- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
AhahahahahahahagahagahagagagahahhaaggaagValla öyleeeeeeehele bennn.. Eşim normalde şehir dışında çalışıyor bir aydır evde.. Adam eve büyük iştahla gelirdi şimdi 1 ayda alıştı öküz dedim trip atarm 10 sene göremezsin.. Baktım sıvıştı hemen
Yapacak bişey yok.. Onlar isteyince iyi.. Biz isteyince mız mız.. Veleti tek büyütecem sankiAhahahahahahahagahagahagagagahahhaaggaag
Ben kızınca öyle diyorum yalnız mı yaptım bak birazYapacak bişey yok.. Onlar isteyince iyi.. Biz isteyince mız mız.. Veleti tek büyütecem sanki
İyi geceler canımBenim askerler pusudan salıdırıya geçtises yok hadi kazanız mübarek olsun İYİ GECELER BENDEN
İnşallah canım. Allah bağışlasın benim olursa bu ilk olacak bakalım bekliyoruz benimde bat 9 eylülMerhabalar benimde bat 7 eylül. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim 1 kızım var 2. Bebeği düşünüyoruz
Insallah canımmAy valla sorma bacımnasıl güldüm kendime.. Pusuda bekleyen kedi gibiydim.. Bakalım yarın test yapacam inşallah çatlamıştır ve inşallah o tek 1 sperm denk gelmiştir
Senınle aynıyız:)bat 9eylul ve 7eylul:)))İnşallah canım. Allah bağışlasın benim olursa bu ilk olacak bakalım bekliyoruz benimde bat 9 eylül
Ve benımde ılk denemem:)Senınle aynıyız:)bat 9eylul ve 7eylul:)))
Gunaydın canım:)Günaydın kızlar
Benım 30gun ve 28gun olarak degısıyor son 3aydır hep 28gunde hasta olmusum ole olursa 7eylulde 30gunu bulursa 9eylulde senın canım??bırde yazarken cevapla olarak yazabılır mısın burda bazen goremeyebılıyorumKaç gününüz kaldı bata
benim4 eylül 7 gün var.Benım 30gun ve 28gun olarak degısıyor son 3aydır hep 28gunde hasta olmusum ole olursa 7eylulde 30gunu bulursa 9eylulde senın canım??bırde yazarken cevapla olarak yazabılır mısın burda bazen goremeyebılıyorum
Bır bwlırtı vs hıssedıyormusun canımbenim4 eylül 7 gün var.
Hayır hiçbir şey hissetmiyorum ve bu yüzden de üzülüyrum.Bır bwlırtı vs hıssedıyormusun canım
yumurtlaman ne zaman oldu.Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim Bat normalde 7 Eylül... ama yumurtlama geç olduğu için, bu ay regl düzenim değişecek gibi... inşallah hiç olmamda bebiş olur
Canım uzulme ne kadardır denıyorsunuz doktora gıttın mıHayır hiçbir şey hissetmiyorum ve bu yüzden de üzülüyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?