- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
normalde perşembe olması lazımdı ama dün oldu.. sabahta hayatımda hiç olmadığı kadar akıntım vardı şoka girdim... bugün birdaha ovulasyon yapacam.. silikleşene kadar çalışmalara devamyumurtlaman ne zaman oldu.
gittim adetin 2. günü tekrar çağırdıCanım uzulme ne kadardır denıyorsunuz doktora gıttın mı
Hakkında hayırlısı olsun canımgittim adetin 2. günü tekrar çağırdı
10 eylülde olman lazım o zaman yumurtlma resimlerini atsana biz de bakalım.normalde perşembe olması lazımdı ama dün oldu.. sabahta hayatımda hiç olmadığı kadar akıntım vardı şoka girdim... bugün birdaha ovulasyon yapacam.. silikleşene kadar çalışmalara devam
ama adet olursam gidemeyeceğim tatilde olacağım. dönüşte de adet bitmiş olur. birdahaki aya kalır.Hakkında hayırlısı olsun canım
canım son zamanlarda okuduğum yorumlarda çoğu kişi hiç birşey hissetmemiş.. hissetmedikleri için öylesine test yapmş ve bakmış hamile...Hayır hiçbir şey hissetmiyorum ve bu yüzden de üzülüyrum.
öyle:)canım son zamanlarda okuduğum yorumlarda çoğu kişi hiç birşey hissetmemiş.. hissetmedikleri için öylesine test yapmş ve bakmış hamile...
valla bu minik farelerin ne yapacakları nasıl tepki verecekleri belli olmuyor.. kiminde belirti oluyor kiminde olmuor.. üzme kendini.. hayırlısı bu ay ise olur zaten.. olmazsa birdaha aya yine denersin.. kökü sende bacım
28gunde bır mı oluyorsun canım adetın duzenlı mı yumurtlama gunlerını takıp ettın mı ettıysen nasıl rttınama adet olursam gidemeyeceğim tatilde olacağım. dönüşte de adet bitmiş olur. birdahaki aya kalır.
kuzum bu konunun sayfa 72 de var dünki ovulasyon testim attığım resimöyle:)
henüz pik değil gibi bir önceki günü atar mısıncanım son zamanlarda okuduğum yorumlarda çoğu kişi hiç birşey hissetmemiş.. hissetmedikleri için öylesine test yapmş ve bakmış hamile...
valla bu minik farelerin ne yapacakları nasıl tepki verecekleri belli olmuyor.. kiminde belirti oluyor kiminde olmuor.. üzme kendini.. hayırlısı bu ay ise olur zaten.. olmazsa birdaha aya yine denersin.. kökü sende bacım
canım diğeride sayfa 60taki ikinci foto... sayfa 72 olan pik günü canm yani dün... T çizgisi mutlaka c çizgisinden daha koyu olmalı.. bariz birşekilde daha kalın ve daha koyuydu.. zaten aşırıda akıntım ve sıcaklamam vardı hissetimhenüz pik değil gibi bir önceki günü atar mısın
akıntı bendedde oldu ama pikten 3 gün önce falan bak pikcanım diğeride sayfa 60taki ikinci foto... sayfa 72 olan pik günü canm yani dün... T çizgisi mutlaka c çizgisinden daha koyu olmalı.. bariz birşekilde daha kalın ve daha koyuydu.. zaten aşırıda akıntım ve sıcaklamam vardı hissetim
kuzum işte 21i pik sende daha koyu Takıntı bendedde oldu ama pikten 3 gün önce falan bak pik
21i pik evet dün daha koyu ama pik değil bugün daha koyu çıkmalı aynı saatte yap.
ya pardon ben t ilec yi karıştırdım sende doğru o zaman 10 eylül adet tarihi inş olmazsın.:)canım diğeride sayfa 60taki ikinci foto... sayfa 72 olan pik günü canm yani dün... T çizgisi mutlaka c çizgisinden daha koyu olmalı.. bariz birşekilde daha kalın ve daha koyuydu.. zaten aşırıda akıntım ve sıcaklamam vardı hissetim
aynen kuzum... İnşallah isteyen hiç kimse olmaz... kucağımız dolarya pardon ben t ilec yi karıştırdım sende doğru o zaman 10 eylül adet tarihi inş olmazsın.:)
dünü bugünüdeğerlendir canımaynen kuzum... İnşallah isteyen hiç kimse olmaz... kucağımız dolar
dünü değerlendirdim canım... bugün ve yarında kısmetse değerlendirecem.. sonra 2 kere gün aşırı.. öyle yapılması gerekiyormuş.. bakalım kısmetdünü bugünüdeğerlendir canım
ben 21inde pik gördüm 21 22 23 24 değrlndirdim olmaz sanırımdünü değerlendirdim canım... bugün ve yarında kısmetse değerlendirecem.. sonra 2 kere gün aşırı.. öyle yapılması gerekiyormuş.. bakalım kısmet
aaa neden olmasın kuzumben 21inde pik gördüm 21 22 23 24 değrlndirdim olmaz sanırım
O zaman devam ama açılıp koyulaşması kafamı karıştırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?