- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
canım 12-5 arası en uygun zaman... hergün aynı saatlerde yapılması öneriliyor..o günlük sıvı alımına ve yaptığın saatlere göre vs. değişebiliyor diye biliyorum ..
Bekleyim o zaman inşallah hamiş kalırız bu ayVe benımde ılk denemem:)
Çok dikkat ediyorum 1 den sonra hiçbişey yiyip içmiyorum 3 yada 4 gibi yapıyorum testio günlük sıvı alımına ve yaptığın saatlere göre vs. değişebiliyor diye biliyorum ..
Devam et cnm ben bugün de değerlendirdim akşam uya kalmışımMerhaba tatlımPeLushbaby
kızlar ya... ben bugün yine ovulasyon yaptım hala T çizgisi koyu.. normalde pikin ertesi günü silikleşir.. şimdi ne yapacam bilemedim
kız seni öldürecem nasıl uyursun senDevam et cnm ben bugün de değerlendirdim akşam uya kalmışım
cnm sen benim halimi görsen gülmekten altına yaparsınKızlar şey soracam o iş bitincekac zaman yatıyorsunuz ben 5dk felan yatıyorum gündüz olduğu için geceleri 1 saat yatıyorum
Birde ikiz oluyormuş ben ağzımın beterine uğrarım normalde uğrayayım da ikizin olsun inşallahkız seni öldürecem nasıl uyursun seno kadarda gaz verdik he.. valla dün istikrarlıydım.. pusuda yakaladım... tehdit ettim... herif dedi bu sefer sen uyusan bu korkuyla ben seni uyandırırdım
kızlar ya normalde 1 kere koyu çıkıyordu o gün ve ondan sonra 2 gün toplamda 3 gün değerlendiriyordum.. şimdi ne yapacağımı şaşırdım
Hahahahahhaha manyakkk yaa valla delicnm sen benim halimi görsen gülmekten altına yaparsıneşimde ileri hareket %1 ya.. o iş bittiği anda ayaklarım hemen havada.. tut bakalım ayaklarımı diyorum tutuo.. azcık salla bakaym diyorm sallıo sonra 15 dk ayaklarm havada kaldı.. 1 saat hiç kalkmadan uzandım
ağzının beterini seveyim senin.. Amin AminBirde ikiz oluyormuş ben ağzımın beterine uğrarım normalde uğrayayım da ikizin olsun inşallah
Hahahahah bu günleri inşallah ilerde daha da cok gülerek anlatıp yaşıyacaz RABBİM evlatlarımızla sınamasın bizi aminn cok aminağzının beterini seveyim senin.. Amin Aminüçüze bile razıyım
kız valla öyle yapıyorum biri demişti ayakların havada sallasın die sperm hareketi yok die... bizde işte ne duyduysak uyarladık.. herif beni şebek maymununa çevirdin diyor
Canım yumurtlama iki sürebiliyoya bu gün ara ver siperm kalitesini düşürmemek için yarın silikleşirse o zaman değerlendirirsinMerhaba tatlımPeLushbaby
kızlar ya... ben bugün yine ovulasyon yaptım hala T çizgisi koyu.. normalde pikin ertesi günü silikleşir.. şimdi ne yapacam bilemedim
tşk ederim tatlımCanım yumurtlama iki sürebiliyoya bu gün ara ver siperm kalitesini düşürmemek için yarın silikleşirse o zaman değerlendirirsin
Hadi insallah:) siz yeni mi basladiniz denemelere,ne kadar zamandir istiyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?