Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o günlük sıvı alımına ve yaptığın saatlere göre vs. değişebiliyor diye biliyorum ..
canım 12-5 arası en uygun zaman... hergün aynı saatlerde yapılması öneriliyor..
çok aşırı fark etmiyor koyuluk ama.. pik günüyse T illaki koyu çıkıyor.. bide akıntıdan bellide oluyor

Merhaba tatlım PeLushbaby
kızlar ya... ben bugün yine ovulasyon yaptım hala T çizgisi koyu.. normalde pikin ertesi günü silikleşir.. şimdi ne yapacam bilemedim

Kızlar şey soracam o iş bitince kac zaman yatıyorsunuz ben 5dk felan yatıyorum gündüz olduğu için geceleri 1 saat yatıyorum

Devam et cnm ben bugün de değerlendirdim akşam uya kalmışım
kız seni öldürecem nasıl uyursun sen o kadarda gaz verdik he.. valla dün istikrarlıydım.. pusuda yakaladım... tehdit ettim... herif dedi bu sefer sen uyusan bu korkuyla ben seni uyandırırdım

kızlar ya normalde 1 kere koyu çıkıyordu o gün ve ondan sonra 2 gün toplamda 3 gün değerlendiriyordum.. şimdi ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar şey soracam o iş bitince kac zaman yatıyorsunuz ben 5dk felan yatıyorum gündüz olduğu için geceleri 1 saat yatıyorum
cnm sen benim halimi görsen gülmekten altına yaparsın eşimde ileri hareket %1 ya.. o iş bittiği anda ayaklarım hemen havada.. tut bakalım ayaklarımı diyorum tutuo.. azcık salla bakaym diyorm sallıo sonra 15 dk ayaklarm havada kaldı.. 1 saat hiç kalkmadan uzandım

Birde ikiz oluyormuş ben ağzımın beterine uğrarım normalde uğrayayım da ikizin olsun inşallah

Hahahahahhaha manyakkk yaa valla deli ben ilk cocukta öyle yapıyordum

Birde ikiz oluyormuş ben ağzımın beterine uğrarım normalde uğrayayım da ikizin olsun inşallah
ağzının beterini seveyim senin.. Amin Amin üçüze bile razıyım
kız valla öyle yapıyorum biri demişti ayakların havada sallasın die sperm hareketi yok die... bizde işte ne duyduysak uyarladık.. herif beni şebek maymununa çevirdin diyor

Hahahahah bu günleri inşallah ilerde daha da cok gülerek anlatıp yaşıyacaz RABBİM evlatlarımızla sınamasın bizi aminn cok amin

Ben 1 dk anca durdum ama soyle bisey var 2. Cocugum olacak insallah olursa. İlk cocugumun olmasini istedigimiz zamanlarda cok daha farkliydi. 1.5 sene kadar olmamisti o zaman takvim takip etme, dakikalarca durma vs bir suru sey uyguluyordum. Simdi daha bu ay ilk denemem oldugu icin belkide ne takvime baktim nede cok durdum.

Merhaba tatlım PeLushbaby
kızlar ya... ben bugün yine ovulasyon yaptım hala T çizgisi koyu.. normalde pikin ertesi günü silikleşir.. şimdi ne yapacam bilemedim
Canım yumurtlama iki sürebiliyoya bu gün ara ver siperm kalitesini düşürmemek için yarın silikleşirse o zaman değerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…