Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar şükür bende hamileyim . Ovulasyon testi deneyimimi aktarmak istiyorum size . Nitekim ben cok arastirirdim boyle yazanlarin hikSaglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu testinde 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulasti . O gün degerlendirmedim. 14. Gun sabah T daha koyuydu . O gün sabah degerlendirdim . Demem o ki T yi c den daha koyu gördüğünüz an hemen degerlendirin. Bizim sperm sorunu olduğu icin 5 gün perhiz sonrası ilişki olmuştu. Bide benim hiç ama hicbir belirtim yoktu . Hatta burda yazmıştım göğüslerim sönmüş balon gibiler ve ağrısız dedim . Belim ağrımadı ve kupkuruydum hala da öyle. Ilişki sonrasida yere uzanıp ayaklarımı bazaya kaldırdım kalçadan itibaren napalim kolay gelmiyor bebisler uğraştık mecbur . Ovu sonrası 10. Gun akşam çift çizgiyi gördüm.

Hayırlı olsun cnm RABBİM sag salin kavuştursun inşallah kac haftalık bebişin

Merhabalar.. Ne kadar güzel anlatmışsınız öyle.. Bizim burdaki konudaki kızlar içinde Benden başka sperm sorunu yaşayan varmı bilmiyorum ama ben bu konuya katılmadan önce hep umutsuzca başka konularda takıluyordm burası bana iyi geldi PeLushbaby bacım sayesinde... Şimdide siz bana umud oldunuz... Bende T kopkoyu olmadan önceki günü değerlendirdim, çnkü C ile eşitti normalde yumurtlama günü sayılıyordu, ertesi gün daha aşrı koyu oldu o günüde değerlendirdim.. Dün çatladı ama malesef değerlendiremedim o kadar üzüldümki.. Çnkü çatlama gününde değerlendirmek gerekiyoemuş ama siz ne güzel yumurtlama gününü değerlendirmişsiniz... Bu ay aşırı umudum var.. Ayaklarımı havaya kaldırıyorm belimin altına yastık koyuyorum, folikasit kullanıorm ama eşimden yanada olmayacakmı acabada diyorm.. Özel değilse eşinizdeki sorun neydi

Canım bende böyle yazıları görünce hep umut doldum umudunu hep daim tut yakındır inşallah. Bir yerde bilgi görmüştüm mesele yumurta sabah çatladı. Akşam ilişki olunca yumurta o spermi kabul etmiyormuş. Yani t daha koyu olduğunda değerlendirmek gerek ki sperm oraya ulaşana kadar yumurta da çatlar ve tam o anda sperm hazır olur . Sabahları değerlendirmeye çalışın. Ben aylarca sık ilişki denedim olmadı sperm sorunu olunca perhiz lazım nitekim perhiz denediğim ay oldu . Ileri hız ve morfoloji düşüktü. Bu konuda yaptıklarımı istersen mesaj at gondereyim .

Merhabalar,
Bende şu olaya bir açıklık getiremiyorum
Ovülasyonda mesela tamamen koyu olmadan öncesinde mi ilişkiye girmek lazım, yada t ile c tamamen eşitken mi

Merhabalar,
Bende şu olaya bir açıklık getiremiyorum
Ovülasyonda mesela tamamen koyu olmadan öncesinde mi ilişkiye girmek lazım, yada t ile c tamamen eşitken mi
Sperm sorunu olduğu icin bizde sürekli denemede olmadı. Perhiz yaptık 5 gün. 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulaşma başladı. Ama o gün olmadı değerlendirme. Ertesi gün sabah 14 sabah test yaptım baktim ki T kopkoyu . Işte o an degerlendirdim. Akşama doğru yaptım testi . T ve c aynı koyuluktaydi. O zaman olmadı ilişki.
Önemli olan t cizgisi c den kopkuyuyken olmali benim fikrimce .

Kizlar selam.
Ben ilk gebeligimde korunurken gebe kalmisim ama dusuk oldu ve kurtaj oldum. 2 ay sonra yine gebe kaldim ancak saglik sorunu nedeniyle 5 aylikken suni sanciyla dogum yaptim ama plasenta yapisik kaldi mecbur ayik olarak kurtaj oldum. Simdi ise mayistan beri deniyoruz ama tutmadi. Ya bir hasar kaldi yada zamani degil bilmiyorum. Dr. Bir yil olmazsa arastiririz diyor. Yas 34 dogal yollarla destelemek icin yaptiginiz birseyler var mi? Bugun regl ilk gunum. Umarim eylul hayirli gelir. En son gebeligimde gecen sene eylulde olmustu.

Zamanı degil cnm belkide sabır edecez daha az olmuş deneyin daha bence sonra gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…