- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.261
Havuz kesin etkiler. Klorlu su, hem de vajinanin ph ni bozuyor. Deniz icinde yine tuzlu su asidik yapar sanirim vajinanin florasini. Ama emin degilim denizden.Deniz yada havuz etkiliyormu ya
Aaaa yeni duyuyorum valla.. Birşey daha öğrendimHavuz kesin etkiler. Klorlu su, hem de vajinanin ph ni bozuyor. Deniz icinde yine tuzlu su asidik yapar sanirim vajinanin florasini. Ama emin degilim denizden.
Ne güzel canim çok sevindimHg cnm bende kalp durmasında kurtaj olmuştım benim kanamam 3gun olmuştu ve eşimi zorlamıştım bebek için ve kurtaj dan bir hafta sonra hamile kaldım hiç adet görmedim ihtimali var korunmadıysan
Selam arkadaşlar Bu ay Nasip olmadı Bebiş “RABBİM “en doğru zamanı bekliyordur inanıyorum adetimden 10 gün geçti silik çıkıyordu test ama bugün adet oldum sanırım Eylül için sayıma birlikte başlıyalım Yumurtalama günü adet günü birlikte hesaplama yapalımE̾Y̾L̾ÜL̾ B̾E̾B̾İŞL̾E̾R̾İ G̾E̾L̾S̾İN̾
4 yaşında cnmNe güzel canim çok sevindimBenim kurtaj agrili gecti cok kanamam hafifleyerek 10gün fln sürdü.Tam o bitti antibiyotik bitti pesine bagirsak problemleri ishal mide problemlero başladi.Şu 1ay piskolojik ve fiziken çok yiprandim..İlk adetimi görüp ona göre devam etmek istiyorum bünyemin toparlanmasi lazim ishal bile geçmedi daha antibiyotiğin yan etkisi olarak çikti sanirim.
Eylül ekim denemeyi düşünüyorum.Kürtajdan sonra enfeksiyon kapmamak için 2hafta 1ay ilişki yasak diyorlar o yüzden onada dikkat ettim.
Sende problem olmadi sanirim..Bebek ne kadarlik şuan peki☺
Şahaneeee4 yaşında cnm
Erken cnm bence ama ikiz hakkında yazdığınızı anlamadımEylülde tutarsa ikizler oluyo diye biliyorum. Ikizler insanlari kendilerinden bile sikaytciler dengesizlikleri konusunda bu konu benim kafamı cok karıştırıyo yaaa bat 3 eylül bugün test yaptım tek çizgi çıktı umarım erkenci davrandigim için tek çizgi çıkmıştır
Aminnnn inşallah cnmŞahaneeeeAllah ona sağlık versin demek ki kürtajdan sonra 3 ay 6ay bekle diyorlar herşey kismet...Senin hemen olmuş inşallah benimde 2.ye sağlikli gebeligim olur☺
Valla ikizler olsun ama eylülde olsun... Rvlat evlattır benceEylülde tutarsa ikizler oluyo diye biliyorum. Ikizler insanlari kendilerinden bile sikaytciler dengesizlikleri konusunda bu konu benim kafamı cok karıştırıyo yaaa bat 3 eylül bugün test yaptım tek çizgi çıktı umarım erkenci davrandigim için tek çizgi çıkmıştır
Erken cnm bence ama ikiz hakkında yazdığınızı anlamadım
Tabiki dee ama dengesiz olmasin ya ona da yazık bize deValla ikizler olsun ama eylülde olsun... Rvlat evlattır bence
1 gebelik miTabiki dee ama dengesiz olmasin ya ona da yazık bize de
Bu sefer de ben anlamadim1 gebelik mi
Kavrama yazmışım ya canım kavurma çektiHee bende kavrama zayıf bugün galiba
1 yazmışım ilk yazacaktım danimarkaca turkcemi bu hale getirdi lanet olsunBu sefer de ben anlamadimilk olacak eger olursa
Yk bacm gece bile zar zor iş yapıom şimdi hiç yapmaz itin oğlu
sensiz kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?