Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hg cnm bende kalp durmasında kurtaj olmuştım benim kanamam 3gun olmuştu ve eşimi zorlamıştım bebek için ve kurtaj dan bir hafta sonra hamile kaldım hiç adet görmedim ihtimali var korunmadıysan
Ne güzel canim çok sevindimBenim kurtaj agrili gecti cok kanamam hafifleyerek 10gün fln sürdü.Tam o bitti antibiyotik bitti pesine bagirsak problemleri ishal mide problemlero başladi.Şu 1ay piskolojik ve fiziken çok yiprandim..İlk adetimi görüp ona göre devam etmek istiyorum bünyemin toparlanmasi lazim ishal bile geçmedi daha antibiyotiğin yan etkisi olarak çikti sanirim.
Eylül ekim denemeyi düşünüyorum.Kürtajdan sonra enfeksiyon kapmamak için 2hafta 1ay ilişki yasak diyorlar o yüzden onada dikkat ettim.
Sende problem olmadi sanirim..Bebek ne kadarlik şuan peki

Eylülde tutarsa ikizler oluyo diye biliyorum. Ikizler insanlari kendilerinden bile sikaytciler dengesizlikleri konusunda bu konu benim kafamı cok karıştırıyo yaaa bat 3 eylül bugün test yaptım tek çizgi çıktı umarım erkenci davrandigim için tek çizgi çıkmıştır

4 yaşında cnm

Erken cnm bence ama ikiz hakkında yazdığınızı anlamadım

Valla ikizler olsun ama eylülde olsun... Rvlat evlattır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…