- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.281
Hahahahahhaha benimki akşama kalıyor çocuklar evde bugün okul yokYk bacm gece bile zar zor iş yapıom şimdi hiç yapmaz itin oğlu
Çok ayp sanaS
sensiz kahveiçiyorum birde dedi kodu yapıyorum
Kasıklarım agrıyordu sabah şimdi tık yokHahahahahhaha benimki akşama kalıyor çocuklar evde bugün okul yokahh ahhh
Ne oldu yineÇok ayp sanahemen kahve koyuyorm ocağa
Bacım güldüğüme bakma, bugün cok endişeliyim
Dün gece seren serengili izlersen böyle olurHahahahahhaha benimki akşama kalıyor çocuklar evde bugün okul yokahh ahhh
Dün gece seren serengili izlersen öyle olurNe oldu yine
Kavrama yazmışım ya canım kavurma çekti
1 yazmışım ilk yazacaktım danimarkaca turkcemi bu hale getirdi lanet olsun
Geçen ay benm kasklarmda batmalar gögüslerim ağrı felan olmuştu dedm aha oldu sanrm ama olmadıVucudum benimle oyun oynuyo resmen ya 2 gune kadar butun hamilelik belirtilerim girmisti goguslerim haric test negativ cikti kasiklarim agrimaya batmaya basladi belim. Agriyo piskolojim bozuldu sanirim
Beklicem artik zaten test fekan yapmam cok kotu oldum bugunde su belirtiler oyun oynuyo insanla resmen ümit veriyo ama yokGeçen ay benm kasklarmda batmalar gögüslerim ağrı felan olmuştu dedm aha oldu sanrm ama olmadı
Cnm bence regl gününü bekle
Kuzum yk öyle düşünme inan bende onun yüzünden ümitlendim regl ağrılarıyla aynı ve regl oldum... Ama sen yinede regl gününü bekle moral bozmaBeklicem artik zaten test fekan yapmam cok kotu oldum bugunde su belirtiler oyun oynuyo insanla resmen ümit veriyo ama yok
Oyle yapicam artikda morel bozmamak el de degil ya boyle olunca hepimiz cok umitleniyoruz sonu bos cikinca uzuluyo insanKuzum yk öyle düşünme inan bende onun yüzünden ümitlendim regl ağrılarıyla aynı ve regl oldum... Ama sen yinede regl gününü bekle moral bozma
Haklısın ama bnm yaşadıklarımı düşün.. Beterin beteri var şükretOyle yapicam artikda morel bozmamak el de degil ya boyle olunca hepimiz cok umitleniyoruz sonu bos cikinca uzuluyo insan
Kötü düşünme herşey ALLAH TANDün gece seren serengili izlersen böyle olur
Dün gece seren serengili izlersen öyle olurseren bile hamile
Valla ne olsun bacı günler geçtikçe içim sıkılmaya başladı, ilk defa bu kdar sıkı çalıştımnegatifi görürsem yıkılırım
Çok istiyorum.. Herifinde gitme ihtimali var.. Yani bilmiyorum yaKötü düşünme herşey ALLAH TAN
Allah bize bol bol sabir versin canim insallah burda birbirimize gusel haberler veririzHaklısın ama bnm yaşadıklarımı düşün.. Beterin beteri var şükret
Laflara bak ya dovecem seni haaa sabır sanır sabır cart die olmuyor birşey biz kafada cok kuruyoz o yuzden de böyle oluyorÇok istiyorum.. Herifinde gitme ihtimali var.. Yani bilmiyorum yagördüğüm rüyada beni etkiledi, pozitif görüodm rüyamda.. Eşimede baya dikkatli bakıorm herşeye dikkat ediorz.. Bari 1 kere yaşayalm şu duyguyu
Sabrın sonu selamet değilse napcazLaflara bak ya dovecem seni haaa sabır sanır sabır cart die olmuyor birşey biz kafada cok kuruyoz o yuzden de böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?