Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahahhaha benimki akşama kalıyor çocuklar evde bugün okul yok ahh ahhh
Dün gece seren serengili izlersen böyle olur
Dün gece seren serengili izlersen öyle olur seren bile hamile
Valla ne olsun bacı günler geçtikçe içim sıkılmaya başladı, ilk defa bu kdar sıkı çalıştım negatifi görürsem yıkılırım

Vucudum benimle oyun oynuyo resmen ya 2 gune kadar butun hamilelik belirtilerim girmisti goguslerim haric test negativ cikti kasiklarim agrimaya batmaya basladi belim. Agriyo piskolojim bozuldu sanirim

Vucudum benimle oyun oynuyo resmen ya 2 gune kadar butun hamilelik belirtilerim girmisti goguslerim haric test negativ cikti kasiklarim agrimaya batmaya basladi belim. Agriyo piskolojim bozuldu sanirim
Geçen ay benm kasklarmda batmalar gögüslerim ağrı felan olmuştu dedm aha oldu sanrm ama olmadı
Cnm bence regl gününü bekle

Geçen ay benm kasklarmda batmalar gögüslerim ağrı felan olmuştu dedm aha oldu sanrm ama olmadı
Cnm bence regl gününü bekle
Beklicem artik zaten test fekan yapmam cok kotu oldum bugunde su belirtiler oyun oynuyo insanla resmen ümit veriyo ama yok

Beklicem artik zaten test fekan yapmam cok kotu oldum bugunde su belirtiler oyun oynuyo insanla resmen ümit veriyo ama yok
Kuzum yk öyle düşünme inan bende onun yüzünden ümitlendim regl ağrılarıyla aynı ve regl oldum... Ama sen yinede regl gününü bekle moral bozma

Kuzum yk öyle düşünme inan bende onun yüzünden ümitlendim regl ağrılarıyla aynı ve regl oldum... Ama sen yinede regl gününü bekle moral bozma
Oyle yapicam artikda morel bozmamak el de degil ya boyle olunca hepimiz cok umitleniyoruz sonu bos cikinca uzuluyo insan

Kötü düşünme herşey ALLAH TAN

Kötü düşünme herşey ALLAH TAN
Çok istiyorum.. Herifinde gitme ihtimali var.. Yani bilmiyorum ya gördüğüm rüyada beni etkiledi, pozitif görüodm rüyamda.. Eşimede baya dikkatli bakıorm herşeye dikkat ediorz.. Bari 1 kere yaşayalm şu duyguyu

Laflara bak ya dovecem seni haaa sabır sanır sabır cart die olmuyor birşey biz kafada cok kuruyoz o yuzden de böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…