- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.301
BenimdeKızlar bir negatif te benden bu ay da olmadı malesef
Normal :/ bende sicaktan patliyorum cok terliyorum ya etrafimdakilere sordum kimse benim gibi oldugu yerde terlemiyo hasta olcam galibaKızlar nasılsınızzzzzzzzzz... Ben sıcaktan patlıyorum.. Durmadan uyuyorum
Yaaa msjın geç düştü cnm... Çok üzüldüm yaKızlar bir negatif te benden bu ay da olmadı malesef
Valla patlıyorum sıcaktanNormal :/ bende sicaktan patliyorum cok terliyorum ya etrafimdakilere sordum kimse benim gibi oldugu yerde terlemiyo hasta olcam galiba
Insallah gebelikdendir canim boyle sicak basmasini okumustum ben 3 gundur boyle terliyorum kimse terlemiyo ben haricValla patlıyorum sıcaktan
Kuzum yok daha yumurtam yeni çatladı bu kdar erken 2 günde belirti olmaz :)Insallah gebelikdendir canim boyle sicak basmasini okumustum ben 3 gundur boyle terliyorum kimse terlemiyo ben haric
Insallah olur ozaman canimKuzum yok daha yumurtam yeni çatladı bu kdar erken 2 günde belirti olmaz :)
Ben kuzum... Geçen ay eşim sperm tahlili yaptırmadan önce regl 2. Gnü başlattırdı 5 gün kullandm.. Hergn bitane ve mutlaka aynı saate kullan dedi.. Cok yararını gördüm yumurtalar baya kaliteli gelişti büyüdü ama malesef eşimde sorun çıkınca kesti.. Kullanma dedi öylece kaldıGeçen ay doktorum femara vermişti ama kullanmadım bu ay kullanmayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı femara?
Havaaaa sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk kurmayınNormal :/ bende sicaktan patliyorum cok terliyorum ya etrafimdakilere sordum kimse benim gibi oldugu yerde terlemiyo hasta olcam galiba
Kendimle savasiyorum zatenHavaaaa sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk kurmayın
Bu ay kullanayım dedim belki faydası olur klomen işe yaramamıştı ama bakalımBen kuzum... Geçen ay eşim sperm tahlili yaptırmadan önce regl 2. Gnü başlattırdı 5 gün kullandm.. Hergn bitane ve mutlaka aynı saate kullan dedi.. Cok yararını gördüm yumurtalar baya kaliteli gelişti büyüdü ama malesef eşimde sorun çıkınca kesti.. Kullanma dedi öylece kaldı
Klomen hiç kullanmadm.. Zaten 2 aydır çocuk çalışması yapıorm... Ama klomen kullanan tüm arkadaşlarm femaraya döndü.. Herkes memnunBu ay kullanayım dedim belki faydası olur klomen işe yaramamıştı ama bakalım
Yok valla ben kurmuormHavaaaa sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk kurmayın
Benim bat 12 Eylül hayirlisiyla olsun inşallahBat 9 Eylül bakalım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?