Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azraa & @nejlaa 86 hadi kızlarrrrr bari siz müjdeli haberi vern
Benim bat yumurtlamam geç olunca gecikecek gibi..10 eylül bat bekliyorım
14 gündür her gün yapıyoruz bir rahatsizligimiz yoksa Allah da verirse olur inşallah inşallah o müjdeli haberleri hepimiz yaşarız kızlarım

Dayanamadim acile gittim kan tahlili icin gebelik yok desiler kan tahliline bakiyorum teste hcg yada beta hcg diye bi sey yok aglamakdan mahvoldum bu ne ya

Bu

Eklentiler

• 15672901634746739245836715123425.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 44
Bata kaç gün var yumurtlaman ne zaman olmuştu canım geç döllenme olabilir belki hemen üzme kendini
Hcg diye yazmasi gerekmiyomu bide karsisinda negativ diyo sayili bisi olmasi gerekmiyomu cunku idrae testi negativ cikti

Hcg diye yazmasi gerekmiyomu bide karsisinda negativ diyo sayili bisi olmasi gerekmiyomu cunku idrae testi negativ cikti
Hangi olduğunu gostermedi mi sana yazması lazım dili bilmiyor musun hangi dil konuşuyorlar orda bilmiyorum da

Acilde yok dediler mi cnm
Ben gebelik icin gitmesim karnim agriyo dedim kan testi yapim dedim bizim burasi biraz deisim kafana gore acile gidemiyosun hamile olabilirim dedim düşünüyoruz cunku dedim hemsire dedi biz sadece karinla ilgili konulardaki kan testi sonucunu cikariyoez gebeysen teste cikmaz sonra bekledim somucu girdim iceri hamilelik yok dedi

Hangi olduğunu gostermedi mi sana yazması lazım dili bilmiyor musun hangi dil konuşuyorlar orda bilmiyorum da
Ben kaldim oyle zaten bisi diyemedim yok diyimce biside gostermedi karnima odaklı konustu ciktim aglad eve geleme kadar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…