- 24 Ağustos 2019
- 43
- 84
- 3
- 42
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.321
Yaaa hep ard arda bat günlerimi hadi bakalım toplu kutlama yapalımBenim bat 7 eylül. Inşallah hayırlı haberler alırız
14 gündür her gün yapıyoruz bir rahatsizligimiz yoksa Allah da verirse olur inşallahAzraa & @nejlaa 86 hadi kızlarrrrr bari siz müjdeli haberi vern
Benim bat yumurtlamam geç olunca gecikecek gibi..10 eylül bat bekliyorım
Misafirler yeni giti
Canım atabilirmisin bi bakalım yazması lazım aslındaDayanamadim acile gittim kan tahlili icin gebelik yok desiler kan tahliline bakiyorum teste hcg yada beta hcg diye bi sey yok aglamakdan mahvoldum bu ne ya
Canım atabilirmisin bi bakalım yazması lazım aslındaDayanamadim acile gittim kan tahlili icin gebelik yok desiler kan tahliline bakiyorum teste hcg yada beta hcg diye bi sey yok aglamakdan mahvoldum bu ne ya
O zaman yazıyodur canımAlmanca yaziyo ama terimler aynidir herhalde
Hani en altta Hschw. Diye yazan varya o canım kısaltılmış hali
Bata kaç gün var yumurtlaman ne zaman olmuştu canım geç döllenme olabilir belki hemen üzme kendini
4 gun kaldi ayin 22sinde yumurtlamistim tahvime goreBata kaç gün var yumurtlaman ne zaman olmuştu canım geç döllenme olabilir belki hemen üzme kendini
Hcg diye yazmasi gerekmiyomu bide karsisinda negativ diyo sayili bisi olmasi gerekmiyomu cunku idrae testi negativ ciktiBata kaç gün var yumurtlaman ne zaman olmuştu canım geç döllenme olabilir belki hemen üzme kendini
Acilde yok dediler mi cnm
Hangi olduğunu gostermedi mi sana yazması lazım dili bilmiyor musun hangi dil konuşuyorlar orda bilmiyorum daHcg diye yazmasi gerekmiyomu bide karsisinda negativ diyo sayili bisi olmasi gerekmiyomu cunku idrae testi negativ cikti
Ben gebelik icin gitmesim karnim agriyo dedim kan testi yapim dedim bizim burasi biraz deisim kafana gore acile gidemiyosun hamile olabilirim dedim düşünüyoruz cunku dedim hemsire dedi biz sadece karinla ilgili konulardaki kan testi sonucunu cikariyoez gebeysen teste cikmaz sonra bekledim somucu girdim iceri hamilelik yok dediAcilde yok dediler mi cnm
Ben kaldim oyle zaten bisi diyemedim yok diyimce biside gostermedi karnima odaklı konustu ciktim aglad eve geleme kadar zatenHangi olduğunu gostermedi mi sana yazması lazım dili bilmiyor musun hangi dil konuşuyorlar orda bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?