Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım almancada Schwanger hamile demek ya ben ondan tahmin ettim sen hemen moralini bozma gebeysen testte çıkmaz demişler hem
Bende orayı gordum ama hcg diye bildiğim icin sasirdim idrar yaptilar ondanmi oyle yazdilar acaba kalakaldım biside soramadim oyle diyimce ciktim geldim eve

Ben kaldim oyle zaten bisi diyemedim yok diyimce biside gostermedi karnima odaklı konustu ciktim aglad eve geleme kadar zaten
Evet burdakiler de aynı belki bakmadılar bile üzülmek yok kuzum inşallah yola devam

Bende orayı gordum ama hcg diye bildiğim icin sasirdim idrar yaptilar ondanmi oyle yazdilar acaba kalakaldım biside soramadim oyle diyimce ciktim geldim eve
Evet canım idrar tahlilidir o kan testinde çıkmaz demişler bideki değerler olması lazım idrar oldupu için sadece negatif yazıyo bence idrardada hemençıkmıyo zaten gebelik

Evet canım idrar tahlilidir o kan testinde çıkmaz demişler bideki değerler olması lazım idrar oldupu için sadece negatif yazıyo bence idrardada hemençıkmıyo zaten gebelik
Insallah oyledir omce bizim yaptigimiz kanda cikmaz dedi sonra gebelik yok dedi kandada anladim zatem

Insallah oyledir omce bizim yaptigimiz kanda cikmaz dedi sonra gebelik yok dedi kandada anladim zatem
Cnm burda gitim ben gecen ay evdekiler pozitif cıktı dr da negatif cıktı idrarda evde tekrar yaptım pozitif cıktı kan bile almadılar bir hafta sonra gel dedi adetin gelirse arayıp gelmeyeceğini söyle dedi bi b.... anlamıyolar

Salliyo herkes zaten bakalim bidaha adetim gecmeden test fekan yapmam piskolojim bozuldu resmen

Salliyo herkes zaten bakalim bidaha adetim gecmeden test fekan yapmam piskolojim bozuldu resmen
Aynn ben o yüzden kızıyorum bu erken testleri cıkaranlara belki geç dolenme var belki yok ama saçma yani bazıları üstüne görme yaşıyor para için miletle oynuyorlar

Aynn ben o yüzden kızıyorum bu erken testleri cıkaranlara belki geç dolenme var belki yok ama saçma yani bazıları üstüne görme yaşıyor para için miletle oynuyorlar
Oyle bizde kaniyoruz iste ama yok bidaha adetim gecmeden asla cok yıprandım

Oyle bizde kaniyoruz iste ama yok bidaha adetim gecmeden asla cok yıprandım
Canım ben ilk hamileliğimde grç döllenme olmuştu adetim 3 gün geçince bhcg yükselmeye başladı. Ama kimyasal düşük oldu maalesef düşün yani bende adetim gelmeden tahlil yaptırmamaya karar verdim

Evet bebişlerim listeyi yapacam inşallah sabah Zerdem2016 muhafız olarak benimle sabah inşallah sayıma
Günaydınnnnnnn kızlar
Bu ay tutmayanlar üzülmek yok.. Gelecek aya kesin tutturuz biz bu tüyolarla azimle.. Moral önemli... Daha dikkatli oluruz... Olacak kızlar olacak
Hamiş olanlarla sağlıklı hamişlik geçirip bize moral versinler, öyle hamiş oldum gideyim yok
Pelusuhum canm, eğer yumurtlamadan itibaren 14 sayacaksak benim bat 10 olur o zaman inş hiç bat olmazsa bnde mucizeyi gerçekleştiririm
Bugün aranıza geç katılabilirim, denize karşı bir kahvaltı yapcez herifle.. Ben yokken aşırı dedikodu yasak
D1DEM cnm nasıl ülkedir öyle orası.. Gebelik bakacam die olmuomu kız geç döllenme olabilir kaç gündür diom sana.. Bekle hele 4 gn.. Hatta bat gününün geçmesini bekle bence cnm

Günaydın bebiş ❤hahahah sen yoken cok dedi kodu edecez için rahat olsun romantik takılıyonuz sizi gidi cifte kumrular 🕊 🕊🕊🕊🕊

Günaydın kizlarrrr. Hamiş oldum gideyim yapmıyorum 2 gündür biraz yoğun yazamadım sürekli. Pazartesi tekrar kan vericem ben de. Malum regl ye 4 gün kala çıkmıştı kanda. Sonra da iyi bi doktor buldum ona gitmeyi planlıyorum. Hiç bişey hissetmiyorum hala sanırım kalbini duyana kadar böyle olacak.

Gunaydin kizlar dun misafirlerim vardi yazamadim pek. Yumurtlama zamanim aslinda ama yorgunluktan oglumun yaninda uyuyakalmisim bugun degerlendririrz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…