- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.341
4 gun kaldi ayin 22sinde yumurtlamistim tahvime gore
Canım almancada Schwanger hamile demek ya ben ondan tahmin ettim sen hemen moralini bozma gebeysen testte çıkmaz demişler hemBen kaldim oyle zaten bisi diyemedim yok diyimce biside gostermedi karnima odaklı konustu ciktim aglad eve geleme kadar zaten
Bende orayı gordum ama hcg diye bildiğim icin sasirdim idrar yaptilar ondanmi oyle yazdilar acaba kalakaldım biside soramadim oyle diyimce ciktim geldim eveCanım almancada Schwanger hamile demek ya ben ondan tahmin ettim sen hemen moralini bozma gebeysen testte çıkmaz demişler hem
Evet burdakiler de aynı belki bakmadılar bile üzülmek yok kuzum inşallah yola devamBen kaldim oyle zaten bisi diyemedim yok diyimce biside gostermedi karnima odaklı konustu ciktim aglad eve geleme kadar zaten
Evet burdakiler de aynı belki bakmadılar bile üzülmek yok kuzum inşallah yola devam
[/QUOTE
Eylule kaldi artik insallah
Evet canım idrar tahlilidir o kan testinde çıkmaz demişler bideki değerler olması lazım idrar oldupu için sadece negatif yazıyo bence idrardada hemençıkmıyo zaten gebelikBende orayı gordum ama hcg diye bildiğim icin sasirdim idrar yaptilar ondanmi oyle yazdilar acaba kalakaldım biside soramadim oyle diyimce ciktim geldim eve
Insallah oyledir omce bizim yaptigimiz kanda cikmaz dedi sonra gebelik yok dedi kandada anladim zatemEvet canım idrar tahlilidir o kan testinde çıkmaz demişler bideki değerler olması lazım idrar oldupu için sadece negatif yazıyo bence idrardada hemençıkmıyo zaten gebelik
Cnm burda gitim ben gecen ay evdekiler pozitif cıktı dr da negatif cıktı idrarda evde tekrar yaptım pozitif cıktı kan bile almadılar bir hafta sonra gel dedi adetin gelirse arayıp gelmeyeceğini söyle dedi bi b.... anlamıyolarInsallah oyledir omce bizim yaptigimiz kanda cikmaz dedi sonra gebelik yok dedi kandada anladim zatem
Salliyo herkes zaten bakalim bidaha adetim gecmeden test fekan yapmam piskolojim bozuldu resmenCnm burda gitim ben gecen ay evdekiler pozitif cıktı dr da negatif cıktı idrarda evde tekrar yaptım pozitif cıktı kan bile almadılar bir hafta sonra gel dedi adetin gelirse arayıp gelmeyeceğini söyle dedi bi b.... anlamıyolar
Aynn ben o yüzden kızıyorum bu erken testleri cıkaranlara belki geç dolenme var belki yok ama saçma yani bazıları üstüne görme yaşıyor para için miletle oynuyorlarSalliyo herkes zaten bakalim bidaha adetim gecmeden test fekan yapmam piskolojim bozuldu resmen
Oyle bizde kaniyoruz iste ama yok bidaha adetim gecmeden asla cok yıprandımAynn ben o yüzden kızıyorum bu erken testleri cıkaranlara belki geç dolenme var belki yok ama saçma yani bazıları üstüne görme yaşıyor para için miletle oynuyorlar
Bende umutsuzum bu ay içimde öyle bi his var ama bakalım bu günü takvime göre yumurtlama biraz akıntım da var kısmet artıkOyle bizde kaniyoruz iste ama yok bidaha adetim gecmeden asla cok yıprandım
Insallah olur valla herkese dua ediyorumBende umutsuzum bu ay içimde öyle bi his var ama bakalım bu günü takvime göre yumurtlama biraz akıntım da var kısmet artık
Canım ben ilk hamileliğimde grç döllenme olmuştu adetim 3 gün geçince bhcg yükselmeye başladı. Ama kimyasal düşük oldu maalesef düşün yani bende adetim gelmeden tahlil yaptırmamaya karar verdimOyle bizde kaniyoruz iste ama yok bidaha adetim gecmeden asla cok yıprandım
Günaydınnnnnnn kızlarEvet bebişlerim listeyi yapacam inşallah sabahZerdem2016 muhafız olarak benimle sabah inşallah sayıma
Günaydın bebiş ❤Günaydınnnnnnn kızlar
Bu ay tutmayanlar üzülmek yok.. Gelecek aya kesin tutturuz biz bu tüyolarla azimle.. Moral önemli... Daha dikkatli oluruz... Olacak kızlar olacak
Hamiş olanlarla sağlıklı hamişlik geçirip bize moral versinler, öyle hamiş oldum gideyim yok
Pelusuhum canm, eğer yumurtlamadan itibaren 14 sayacaksak benim bat 10 olur o zamaninş hiç bat olmazsa bnde mucizeyi gerçekleştiririm
Bugün aranıza geç katılabilirim, denize karşı bir kahvaltı yapcez herifle.. Ben yokken aşırı dedikodu yasak
D1DEM cnm nasıl ülkedir öyle orası.. Gebelik bakacam die olmuomu kız geç döllenme olabilir kaç gündür diom sana.. Bekle hele 4 gn.. Hatta bat gününün geçmesini bekle bence cnm
Bu ay tekrar denicez artik
Moral bozmak yok çünkü hamilelik stresle çok bağlantılı olmadıysa vardır bir hayır diyip calışmalara devam ediyoruz.
Günaydınnnnnnn kızlar
Bu ay tutmayanlar üzülmek yok.. Gelecek aya kesin tutturuz biz bu tüyolarla azimle.. Moral önemli... Daha dikkatli oluruz... Olacak kızlar olacak
Hamiş olanlarla sağlıklı hamişlik geçirip bize moral versinler, öyle hamiş oldum gideyim yok
Pelusuhum canm, eğer yumurtlamadan itibaren 14 sayacaksak benim bat 10 olur o zamaninş hiç bat olmazsa bnde mucizeyi gerçekleştiririm
Bugün aranıza geç katılabilirim, denize karşı bir kahvaltı yapcez herifle.. Ben yokken aşırı dedikodu yasak
D1DEM cnm nasıl ülkedir öyle orası.. Gebelik bakacam die olmuomu kız geç döllenme olabilir kaç gündür diom sana.. Bekle hele 4 gn.. Hatta bat gününün geçmesini bekle bence cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?