Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yk genel yazdm ben.. Hani bende olsam gitmielim birlik beraberlik :*

Kızlar ben denize girdim.. Yanlışmı yaptm bilemedim.. Girdikten sonra aklıma geldi
Bisey olmaz bence canim. Biz araştırdıgimiz icin biliyoruz böyle bunlarida kendimizi strese sokuyoruz. Su bilgiyi inan cok kisi bilmiyodur gayet cocuk planliyolardir. Bazen fazla bilmemek daha iyi oluyo sanki :) bosver keyfine bak ne guzel denize girmissin. Suan denizlik bi yerde olsam affetmezdim :))

Valla
Valla olan oldu zaten bacım aklıma geldiğinde girmiştim artık aman dedm olacaksa her türlü olcak..
Aynen keşke bilmesek araştırmasak.. Eskiden annelerimzde nenelerimzde internetemi vardı.. Patır patır doğuruolardı.. Şimdi sanki araştırdıkça kafaya takıorz, taktıça olmuyor..
Takmadanda olmuor ama yav yumurtlama günüm geçmişti, çatlamada olalı 2 gn oldu.. Amannn ya

Olcagi varsa olur canim deniz fekan hepsi hikaye cocugun olmaz dedikleri insanlarin cocugu oluyo olacagi varsa her turlu olur

Olcagi varsa olur canim deniz fekan hepsi hikaye cocugun olmaz dedikleri insanlarin cocugu oluyo olacagi varsa her turlu olur
Aynen valla... Biz bikaç hafta önce arkadaşmıza gittik onlara bi msafr geldi.. Konuyu konuyu açtı, doktor adama senin cocuğun olmaz demiş, nasılsa cocuğımz olmayacak die korunmamşlar bi cockları olmuş, ee bu mucize imkansız birdaha olmaz nasılsa demişler pat ikincisi, iki cocuk arasında sadece 14 ay var

Çok takıyoruzz boşverin kızlar herşey olacağına varır

Evet cok takiyoruz arastiriyoruz okuyoruz ve piskolojikmen cokuyoruz ben ilk denememiz bu ay yeni evliyiz 1 aylik suan kendi kendimi bitirdim resmen okuyua arastira bisey birakmadim oluruna birakalim elbet olur bigun hep boyle gidicrk hali yokya

Evet cok takiyoruz arastiriyoruz okuyoruz ve piskolojikmen cokuyoruz ben ilk denememiz bu ay yeni evliyiz 1 aylik suan kendi kendimi bitirdim resmen okuyua arastira bisey birakmadim oluruna birakalim elbet olur bigun hep boyle gidicrk hali yokya
Kız sen 1 aylık evlimisin

Zerdem2016 gı çocukları dışarı cıkartacam bat günleri yazacam sende bir gozden gecir eski listede olmayanları özelden isimleri atacam sana kaçırdıklarım var mı arada bi bakarsın yapmam dersen yeni muhafız bakacam kendime

Kız daha Bismillah... Sen daha huu.. Bizde dios bu yıllardır evlide telaş yapıo bu kadar... Abowww..
Allahım nazardan korusun evliliğini, tez zamanda kucağına al yavrunu ama bu kdar stres yapma daha önünde kocaman bir zaman var... Herifinin tadını çıkar

Ben ogluma hamileyken reglden 10 gun geçti oyle yaptim testi onceki negatiflerden dolayi. Bide hep regl olcakmisim gibi oluyodu. Cok benziyo regl belirtileriyle hamilelik belirtileri. Farkli olan sadece balik cok sevmememe ragmen av sezonu acılsada bi hamsi yesem demistim esime normalde pek sevmedigim icin şaşırmıştı oda. Sonradan ogrendim hamileymisim meger

Yk valla bacım kendimi hiç hamiş hissetmiyorum, hatta eskisinden daha çok hamiş değilim die hissediorum ama sen hissediosan vardır bişiler.. Gııı 1 gecedemi aldın tüm kurşunları maşallah sana
De hele gönder... Yapak şu listeyi artık

Amin insallah tsk ederim

Evet ya regl belirtilerine çok benziormuş hamilelik belirtileri... Rabbim isteyene tez zamanda versin...
Bir kere bile yaşamadım daha evlat duygusunu 1 tanesine bile razıyım

Benimde vardi belirtilerim reglime 4 gum var kan negativ cikti 3 gundur belirtilerim yok oldu nerdeyse sadece goguslerim agriyo oda hasta olcam ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…