Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya regl belirtilerine çok benziormuş hamilelik belirtileri... Rabbim isteyene tez zamanda versin...
Bir kere bile yaşamadım daha evlat duygusunu 1 tanesine bile razıyım
Yasarsin canim dogru zamani var sadece. Soyle bi cevrene bak 50-60 yasindaki insanlara kac kisinin cocugu olmamis cok azdır. Herkesin erken olmuyor tabiki ama yinede cogunun elbet birgun oluyo. Ogluma 1.5 senelik denemeden sonra hamile kaldim ben hic problem yokken.

Insallah ya ben bukadar zor oldugunu bilmiyodum valla ne bilim sasirdim

Benimde vardi belirtilerim reglime 4 gum var kan negativ cikti 3 gundur belirtilerim yok oldu nerdeyse sadece goguslerim agriyo oda hasta olcam ondan herhalde
Belkide gec dollenmedir bilemezsin canim ama daha yeni evliymissinde en cok sen kendini rahat birakmalisin. Gez toz esinle, evliliginin tadini çıkar, uyu istedigin kadar , denemelerede ara verme tabiki. Olur insallah:) ilk ay kendimizi uzmek icin cooook erken. Sahsen ben bu ay icin cok beklentim yok ilk ay sonucta diye. Cok normal olmamasi ilk aydan

Kızlarrrrrrrr burda bat tarihi yazmayanlar buna cvp atsın

Insallah ya ben bukadar zor oldugunu bilmiyodum valla ne bilim sasirdim
Canan karatay diyorki onceden kadinlara dogum kontrol yontemlerini ogretmekten yorulurduk daha az cocuklari olsun diye simdide ne yapsak nasil olsada bir cocuklari olsa en azindan diye cabaliyoruz.
Zor tabi kolay degil ama olur elbet.

Simdi 2.5 yasinda sukur :) karsi cekyatta oturup kuruyemiş yiyor beyfendi birazdan disari cikarticaz esimle. Banada onceden nasil zor geliyordu imkansiz geliyordu gebe kalmak ama simdi baktigimda 1.5 sene için normalmis diyorum. Senelerce bekleyenler var. Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın amin

Gezmeyi tozmayi istiyorum tabide yasim 27 28e gircem ondan bian once cocuk istiyorum bakalim hayirlisi denemelere devam edicez artik

Kızlar bir şey sorucam ya. Ben ovülasyon testi yapıyordum ama pozitif olduğu günden bir gün sonra ilişki oldu sadece.. normalde öncesi ve o gün olması gerekiyordu değil mi? :/

Kızlar bir şey sorucam ya. Ben ovülasyon testi yapıyordum ama pozitif olduğu günden bir gün sonra ilişki oldu sadece.. normalde öncesi ve o gün olması gerekiyordu değil mi? :/
Cnm pozitif olduğu gn ve sonrası 3 gün değerlendiriliyor normalde ama pozitifin ertesi günü değerlendirende var.. Ama benim bildiğim pozitif gün değerlendirilmeli

Kızlar merhaba, belki konunun dışında olacak ama karı-koca ilişkisi yüzünde bebek planı ertelemeyi düşündüğünüz oldumu ben bu konuya üzülüyorum açıkçası.. 2 seneyi doldurucaz artık önümüze bakarız diye düşünüyodum geçenay ilk kez denedik olmadı.. biyandan da sıkıntılar devam ettiği için vazgeçiyorum düşünmekten.. Yaşayan varmı bu duyguları ?

Ben eşimle öyle bir raddeye gelmedim henüz canm... Ama soruna bakmak lazım önce, yani hiç birlikte birşey yapmıyorsanız, sevgi yoksa, aranızda etkileşim felan kalmadıysa, zaten çocuk huzursuz ortamda büyütülmez... Ama bilmem vazgeçme eşinle konuş... Çözebilirsiniz ve belkide çocuk size neşe katar

Herşey düzelir die çocuk yapmaya karşıyım !!!

Hg cnm ne gibi sorunlarınızı var burada yaza bilirsin belki akıl danışırız ama sakın herşey düzelir die çocuk yapmayı duşunme çünkü baş nasıl giderse uç da oraya gider eğer gerçekten düzelme olmuyorsa zamana bırak hele ki şidet felan varsa asla yapma

Cnm pozitif olduğu gn ve sonrası 3 gün değerlendiriliyor normalde ama pozitifin ertesi günü değerlendirende var.. Ama benim bildiğim pozitif gün değerlendirilmeli
Merhaba, ben bu ay ovulasyon takibi yapıyorum ve az önce pozitifi gördüm sonunda bugün ve ertesi günleri değerlendirmem mi gerekiyor yani şimdi?

Her iliskinin dinamigi farklidir canim sorunun/sıkıntının ne olduguna bağlı bi durum. Sıkıntı ne?

Açıkçası zorlu zamanlar geçirdik ayrılma eşiğinden döndük, ailesini çok karıştrdığı için ve öfke sorunu oluyodu dr ye gidelim diyodum istemedi kaçtı hep. Enson 3 ay önce ailelerin yanındaki büyük kavgadan sonra özür diledi barıştık ve sonrasında tartşmalar eskisi gibi olmadı kaybetme korkusu yaşadı bide artık aileside yakınımızda olmadığı için güç alamadı onlardan. iyiye gittğimizi düşündüm hatta hemen çocuk yapalım der oldu barışır barışmaz. Ben daha geçen ay bu fikre sıcak bakmıştım.
Şimdide evlenirken almadığı eşyaları aldırmak istediğimde gezmeyelim o zaman sende çalış vs diyip agresifleşiyo. Eski karısından kalma masayı ailesyle kullandığı pis buzdolabını kabul ettiğm için pişman oldum sırf bu tavrı yüznden.
Birde bunların yanında özel günleri unutmaz dgünlerinde yıldönmde biyerlere götürüp süpriz yapar düşüncelidr ama eşya konusnda empati yapıp hassas olamıyo maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…