- 17 Temmuz 2019
- 85
- 98
- 88
- 39
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.401
Keske bastam bazi seyleri kabul etmeseydin ailesinin borcunu odiyo diye kendiniz kisitlaniyosaniz cok yanlis bu siz bi ailesiniz artik kendinizi düşünmeniz lasimKimsenin evliliği mükemmel gitmiyo farkındayım.. yinede geç evlenince birde ayrılan anne-babanın çocuğu olunca kendi çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum.
Çocukları çk sever arkdşların çockları ilgilenir oynar istiyorum der hep. Sadece ben yeterli olgunluğu göremiyorum bide ailesyle aldğı evin borcunu ödüyo kısıtlanıyo bu durumdanda rahatsızım. Sırf buyzden taşınamıyoruz..
Keske bastam bazi seyleri kabul etmeseydin ailesinin borcunu odiyo diye kendiniz kisitlaniyosaniz cok yanlis bu siz bi ailesiniz artik kendinizi düşünmeniz lasim
Benim yokKızlarrrrrrrr burda bat tarihi yazmayanlar buna cvp atsın
7 eylulKızlarrrrrrrr burda bat tarihi yazmayanlar buna cvp atsın
Evet tatlım... Bugün yarın öbür gün 3 gn değerlendiriyorsun... Sonra 1 gün ara sonra 1 ilişki daha :)Merhaba, ben bu ay ovulasyon takibi yapıyorum ve az önce pozitifi gördüm sonundabugün ve ertesi günleri değerlendirmem mi gerekiyor yani şimdi?
Canm öyle bilmişlik felan yapmam istemem.. Lütfen yazılanlarıda yanlış anlama.. Bizde burda sizin yazdıklarınız kdar biliriz yaşadıklarınızı.. Ki herkesin kişiliği farklıdır.. Benim kişiliğine göre, Öncelikle ben bir önceki eşten kalan kibrit çöpünü bile kabul etmezdim, gider 2. El eşya alırdm ama asla eskiden bişi kabul etmezdim... Şimdi sen bunu başndan kabul ettiğin için şimdi ses çıkarmana tepki göstermesi normal.. Büyük ihtinalle baştan kabul etmeseydin de diyordur.. Aile konularına gelince ben aileyle ilişkinin karıştırılmasndan nefret ederim benm eşimde ailesine düşkün ve bnu bana yansıtmaya çalıştı, direk set ördüm.. Önce evin dedim ve bunu tatlı dille anlattm, mesela dedimki ablan senin için eşiyle tartışırmı, yada sen hastalığında başucunda kim olacak vs vs tatlı tatlı, bir kere yaptığı hatayı bidaha yapmadı.. Ama işin içine inad hır gür girerse ilişki yıpranır ve daha fazla büyür ki bence gerek yok...Kimsenin evliliği mükemmel gitmiyo farkındayım.. yinede geç evlenince birde ayrılan anne-babanın çocuğu olunca kendi çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum.
Çocukları çk sever arkdşların çockları ilgilenir oynar istiyorum der hep. Sadece ben yeterli olgunluğu göremiyorum bide ailesyle aldğı evin borcunu ödüyo kısıtlanıyo bu durumdanda rahatsızım. Sırf buyzden taşınamıyoruz..
Tapusu ustune olmadigi surece hic bisi onun defil valla etrafimda cok gordum boyle örnekler hic bi hak alamicak o evden istedigi kadar odemesini yapsin ama tabi insallah sizin oyle olmazBenim evim diyor ve yatırım olarak görüyor güya orayı. 2 seneye yakın var bitmesine ve haliyle bana yansıtıyo onun gerginliğini. Bende ozaman çocuk isteme yetişemiyısan diyorum ne alakası var neyin eksik diyo buseferde..:/
Yada yeğenimiz geliyordurAy kızlar bugün cok başım dönüyorhastayım
Hadi hayrolsun :)Ay kızlar bugün cok başım dönüyorhastayım
Manyakkk tansiyon galiba dr gidecem yarınYada yeğenimiz geliyordur
Yok cnm tansiyon herhalde kötü yapıyor bu günlerde beni var yok arasıyımHadi hayrolsun :)
Canm öyle bilmişlik felan yapmam istemem.. Lütfen yazılanlarıda yanlış anlama.. Bizde burda sizin yazdıklarınız kdar biliriz yaşadıklarınızı.. Ki herkesin kişiliği farklıdır.. Benim kişiliğine göre, Öncelikle ben bir önceki eşten kalan kibrit çöpünü bile kabul etmezdim, gider 2. El eşya alırdm ama asla eskiden bişi kabul etmezdim... Şimdi sen bunu başndan kabul ettiğin için şimdi ses çıkarmana tepki göstermesi normal.. Büyük ihtinalle baştan kabul etmeseydin de diyordur.. Aile konularına gelince ben aileyle ilişkinin karıştırılmasndan nefret ederim benm eşimde ailesine düşkün ve bnu bana yansıtmaya çalıştı, direk set ördüm.. Önce evin dedim ve bunu tatlı dille anlattm, mesela dedimki ablan senin için eşiyle tartışırmı, yada sen hastalığında başucunda kim olacak vs vs tatlı tatlı, bir kere yaptığı hatayı bidaha yapmadı.. Ama işin içine inad hır gür girerse ilişki yıpranır ve daha fazla büyür ki bence gerek yok...
Ama sanırm eşin fazla agrasif öncelikle agrasifliğini kenara brakması gerekiyor yoksa orta yolu bulamazsınız... Madem hala sorunlar var ve madem eşin seni anlık anlıyor sonra başa sarıyor ben çocuk yapmanı önermem... Çocuk yapmayı düşünmen için eşinin sana o güveni iyice vermesi gerekyor.. Ben ailelerin bedelini çocuklada ödetme taraftarı değilim ve bile bile lades olmak doğru değil... Bence çocuk yapmaktan önce aile terapistine gitmeye ikna etmelisin eşini..
Cnm hayatın heryerinde böyle örnekleri çok.. Keşke hiç kabul etmeseydn, bunu yüzüne vuracağı muhtemel..O kadar evi barkı olan insanlar nedense durumumuz yok diye ana oğul kastırdılar beni, ben de çok kısa sürmüş diye şimdi kalsın sonra değiştirirz dedim. Şaşırdılar tabi. Ama ben ilkdefa evlendim nihayetinde. Sonradan diyecekti aklın kalmasın gel şunları değiştirelim bakalım. Hep ben dürttüm. Önceden söz veren herşeyi değiştircez diyen insan anasından da etkilendi. Buseferde kullanılmş eşyaları getrdi önüme alana kadar bunları kullan dedi anası..Şimdi insanlar neler yaptırıyor ben hiçbir şekilde zor duruma sokmadığım halde sen bana ne yaptın ne verdin lafını duyuyorum..
Cnm ben inofolik kullandım ama combi değil, pembe kutusunu... 3 ay düzenli kullandım hamilelik düşünmeye yeni başlıyordm, eşim yanıma gelene kdar kullanayım die.. Açıkça söylemek gerekirse yararını görmedim benİyi akşamlar kızlar inofolic combi kullanan oldu mu ben adetimde femara ya başlayacağım yanında da inofolic alayım diyorum ama kullanımı hakkında bilgim yok
Kıyamam bacı geçmiş olsun ama bu işler belli olmaz, asker tek kurşunla gebe kalabilirManyakkk tansiyon galiba dr gidecem yarın
15 eylullKızlarrrrrrrr burda bat tarihi yazmayanlar buna cvp atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?