- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.421
Ben de varım. 12 gün sonra 36 olacagım.Aranızda en yaşlı benim sanırım 36 yaşındayım.
Benim daha gce. 21 eylül.En gec bat benim herhalde 16 eylul
Etkileri ne gibi hissediyon cnmCnm ben inofolik kullandım ama combi değil, pembe kutusunu... 3 ay düzenli kullandım hamilelik düşünmeye yeni başlıyordm, eşim yanıma gelene kdar kullanayım die.. Açıkça söylemek gerekirse yararını görmedim ben
Ve bıraktım, doktorumuda değiştim, şuan İMom omega die bir folikasit kullanıyorum ve etkilerini hamile olmasamda vücudumda hissetim... Femara ile ilgili yaşadıklarımı sana söylemiştim mutlaka kullan eşinde sorun yoksa.. Ben var die bırakmıştım ama evde 10 tane daha duruyor inşallah eşim düzelirse kullanacam, yada hiç birşeye gerek kalmadan gebe kalırım inşallah
Hahaha asker fena kendini kaptırdı o işe enfeksiyon kapacak kadar yaptık mı acabaKıyamam bacı geçmiş olsun ama bu işler belli olmaz, asker tek kurşunla gebe kalabilir
Kızlar o değilde benim yumurta çatlayalı 3 gün gecikti ama hala az az akıntım var.. Ve sürekli idrara çıkasım geliyor aşırı sıkışmışım gibi hissediorm lavaboya geçiorm fıs hiç bişi yok nerdeyse... Biliyorum bu kdar erken belirti olmazda korkuorm enfeksion felanmı kaptım yahu
Eşinde suçlu cnm o izin vermese ailesi karışamaz hiç bi şekilde bence aile psikologlarına bindanışın gerçekten sevgi varsa düzelir ne kadar oldu evleneli ve eşin kaç zaman evli kalmışO kadar evi barkı olan insanlar nedense durumumuz yok diye ana oğul kastırdılar beni, ben de çok kısa sürmüş diye şimdi kalsın sonra değiştirirz dedim. Şaşırdılar tabi. Ama ben ilkdefa evlendim nihayetinde. Sonradan diyecekti aklın kalmasın gel şunları değiştirelim bakalım. Hep ben dürttüm. Önceden söz veren herşeyi değiştircez diyen insan anasından da etkilendi. Buseferde kullanılmş eşyaları getrdi önüme alana kadar bunları kullan dedi anası..Şimdi insanlar neler yaptırıyor ben hiçbir şekilde zor duruma sokmadığım halde sen bana ne yaptın ne verdin lafını duyuyorum..
Hadi inşallahhhh hamiş olursun15 eylull
Hadi inş hamileler çoğalsn... Gelsin bat tarihleri kızlarrrrBenim daha gce. 21 eylül.
Bilemedim bacım.. Ama ne bilim ya bu ay bi başkaymHahaha asker fena kendini kaptırdı o işe enfeksiyon kapacak kadar yaptık mı acaba
Reglm düzenlendi cnm, yumurtlamayı net görüorm, maşallah allah nazardan saklasn kist hiç yk çatlamayı ertesi gün görüorm.. Bide yumurtaları kaliteleştirdi bende İmomEtkileri ne gibi hissediyon cnm
Bu ay onu deneyeyim olmazsa yine imom omega denerim herşeyi dener oldum zatenCnm ben inofolik kullandım ama combi değil, pembe kutusunu... 3 ay düzenli kullandım hamilelik düşünmeye yeni başlıyordm, eşim yanıma gelene kdar kullanayım die.. Açıkça söylemek gerekirse yararını görmedim ben
Ve bıraktım, doktorumuda değiştim, şuan İMom omega die bir folikasit kullanıyorum ve etkilerini hamile olmasamda vücudumda hissetim... Femara ile ilgili yaşadıklarımı sana söylemiştim mutlaka kullan eşinde sorun yoksa.. Ben var die bırakmıştım ama evde 10 tane daha duruyor inşallah eşim düzelirse kullanacam, yada hiç birşeye gerek kalmadan gebe kalırım inşallah
Kuzum ama sürekli böyle ilaç değiştirmek vitamin bile olsa sağlıklı değil biliyorsn demiBu ay onu deneyeyim olmazsa yine imom omega denerim herşeyi dener oldum zaten
Çok teşekkür ederimEvet tatlım... Bugün yarın öbür gün 3 gn değerlendiriyorsun... Sonra 1 gün ara sonra 1 ilişki daha :)
Hadi inşallahhhh hamiş olursun
Hayırlısı olsun cnmIns ama.pek umudum yok. Ovulasyona basladim sonra araya tatil girdi pek dikkat etmedim. Sabahlari ilk idrarla yaptim hep silik cikti. Tahmini gunleri degerlendirdim. Fsh im az biraz yukseldi zor kalinabiliomus hamile. Haziran ayinda bir kimyasalim oldu ondan sonra tum duzenim hormonlarim bozuldu gecen ay 1 hafta erken regl oldum. Hayirlisi artik. Yumurtlama sonrasi bugunu de degerlendireyim istedim tatilde 10.45 te d vitamini icin 5 dk kremsiz gunesleneyim dedim ciddi yandim. Cocuk icin bile olsa iliski yasayabilecek modum olmadigindan bugunu de degerlendiremedim. Oncesi ve hemen bir sonrasi oldu ama net deil
Oy ne uzun yazmisim
Hoşgeldin cnm aramıza :) en kısa zamanda liste düzenlenecekç. İnşallah karşıları hamişlerle dolarÇok teşekkür ederimharikasınız
Bu arada benim de bat 16 Eylül
toteme bakKızlar mesaj larımız 2k olacak inşallah haydi ne kadar cok msj okadar cok hamiş
Kız bütün bunlara rağmen inş hamiş kalırsında bizde durmadan senin gibi güneşlenirizIns ama.pek umudum yok. Ovulasyona basladim sonra araya tatil girdi pek dikkat etmedim. Sabahlari ilk idrarla yaptim hep silik cikti. Tahmini gunleri degerlendirdim. Fsh im az biraz yukseldi zor kalinabiliomus hamile. Haziran ayinda bir kimyasalim oldu ondan sonra tum duzenim hormonlarim bozuldu gecen ay 1 hafta erken regl oldum. Hayirlisi artik. Yumurtlama sonrasi bugunu de degerlendireyim istedim tatilde 10.45 te d vitamini icin 5 dk kremsiz gunesleneyim dedim ciddi yandim. Cocuk icin bile olsa iliski yasayabilecek modum olmadigindan bugunu de degerlendiremedim. Oncesi ve hemen bir sonrasi oldu ama net deil
Oy ne uzun yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?