Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etkileri ne gibi hissediyon cnm

Hahaha asker fena kendini kaptırdı o işe enfeksiyon kapacak kadar yaptık mı acaba

Eşinde suçlu cnm o izin vermese ailesi karışamaz hiç bi şekilde bence aile psikologlarına bindanışın gerçekten sevgi varsa düzelir ne kadar oldu evleneli ve eşin kaç zaman evli kalmış

Bu ay onu deneyeyim olmazsa yine imom omega denerim herşeyi dener oldum zaten

Hadi inşallahhhh hamiş olursun

Ins ama.pek umudum yok. Ovulasyona basladim sonra araya tatil girdi pek dikkat etmedim. Sabahlari ilk idrarla yaptim hep silik cikti. Tahmini gunleri degerlendirdim. Fsh im az biraz yukseldi zor kalinabiliomus hamile. Haziran ayinda bir kimyasalim oldu ondan sonra tum duzenim hormonlarim bozuldu gecen ay 1 hafta erken regl oldum. Hayirlisi artik. Yumurtlama sonrasi bugunu de degerlendireyim istedim tatilde 10.45 te d vitamini icin 5 dk kremsiz gunesleneyim dedim ciddi yandim. Cocuk icin bile olsa iliski yasayabilecek modum olmadigindan bugunu de degerlendiremedim. Oncesi ve hemen bir sonrasi oldu ama net deil
Oy ne uzun yazmisim

Hayırlısı olsun cnm

Kız bütün bunlara rağmen inş hamiş kalırsında bizde durmadan senin gibi güneşleniriz

Kızlar bas bas bağırıyorum burdan.. Bizi okuyan herkese... Canlarm ciğerlerim telefondaki takvim uygulamaları size tam yumurtlama zamanını göstermeyebilir... Gösterenler istisna.. Doktorda ultrasonla takip yapmak zor geliyorsa bizim için en kolayı Ovulasyon testi.. Mutlaka alın valla ben eşimde bile sorun olsa önceki 3 ay bütün yumurtlama günlerim yanlışmış meğersem.. Ovulasyon testi dışındada en fazla akıntınız olduğu günleri değerlendirin cicilerim...
Heriflere saldırın askerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…