- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.441
canını yerimmmmmmKızlar bas bas bağırıyorum burdan.. Bizi okuyan herkese... Canlarm ciğerlerim telefondaki takvim uygulamaları size tam yumurtlama zamanını göstermeyebilir... Gösterenler istisna.. Doktorda ultrasonla takip yapmak zor geliyorsa bizim için en kolayı Ovulasyon testi.. Mutlaka alın valla ben eşimde bile sorun olsa önceki 3 ay bütün yumurtlama günlerim yanlışmış meğersem.. Ovulasyon testi dışındada en fazla akıntınız olduğu günleri değerlendirin cicilerim...
Heriflere saldırın askerler
Bacı özelden çok msj geliyor nasıl anlıyorsunuz diye.. Yahu en zor durumda olan benim, herifi sorunlu olan benim, ben bile olayı çözdümCanı
canını yerimmmmmm
Hiç değiştirmedim aslında uzun süredir folik olarak folbiol kullanıyorumKuzum ama sürekli böyle ilaç değiştirmek vitamin bile olsa sağlıklı değil biliyorsn demi
Memnunsan kal kuzum.. Femara zaten yeterince olgunlaştırcak yumurtalarını ama mutlaka doktor kontrolünde iç.. Ağır biraz.. Doktorum üstüne basa basa bana sadece 5 gn, aynı saatte ve gnde bir kere, 5 gn snra mutlaka geliosn demiştiHiç değiştirmedim aslında uzun süredir folik olarak folbiol kullanıyorum
Ay nasıl güldüm kızlar çok hoşsunuzBacı özelden çok msj geliyor nasıl anlıyorsunuz diye.. Yahu en zor durumda olan benim, herifi sorunlu olan benim, ben bile olayı çözdüm
Ovulasyon testi şart kızlar... Yada gün aşırı ilişki yapacak bişey yok... Tabana kuvvetbol bol enerji
O kadar evi barkı olan insanlar nedense durumumuz yok diye ana oğul kastırdılar beni, ben de çok kısa sürmüş diye şimdi kalsın sonra değiştirirz dedim. Şaşırdılar tabi. Ama ben ilkdefa evlendim nihayetinde. Sonradan diyecekti aklın kalmasın gel şunları değiştirelim bakalım. Hep ben dürttüm. Önceden söz veren herşeyi değiştircez diyen insan anasından da etkilendi. Buseferde kullanılmş eşyaları getrdi önüme alana kadar bunları kullan dedi anası..Şimdi insanlar neler yaptırıyor ben hiçbir şekilde zor duruma sokmadığım halde sen bana ne yaptın ne verdin lafını duyuyorum..
Aslında varya... Hiç gitmiecen doktora... Evde 3 ay kendiliğinden gün aşırı ilişki... Ya allah diecen herife Daha az stresli olurAy nasıl güldüm kızlar çok hoşsunuz
Enerji çok lazım bize çok
Kafa alarmlammis gibi artık yok ilaç tir yok ilişki dir hastaneye gidip gele gele
Hadi inş hamileler çoğalsn... Gelsin bat tarihleri kızlarrrr
Daha nelerBat yarındi. 5 gün önce hamile olduğumu öğrendiğim için hala regl olcam hissi var
Bana da 10 gün demişti doktorum ne yapsam ki şimdiMemnunsan kal kuzum.. Femara zaten yeterince olgunlaştırcak yumurtalarını ama mutlaka doktor kontrolünde iç.. Ağır biraz.. Doktorum üstüne basa basa bana sadece 5 gn, aynı saatte ve gnde bir kere, 5 gn snra mutlaka geliosn demiştibenm folikasit bu
Doktorun dediğini yap tabiki kuzumBana da 10 gün demişti doktorum ne yapsam ki şimdi
Cnm hayatın heryerinde böyle örnekleri çok.. Keşke hiç kabul etmeseydn, bunu yüzüne vuracağı muhtemel..
Bak işte bunları yaşıoken çocuk nasıl bir hayatta nasıl psikolojiyle büyüyecek? Bence önce aranızdaki ilişkiyi düzene sokmalısınız tatlım
Eşinde suçlu cnm o izin vermese ailesi karışamaz hiç bi şekilde bence aile psikologlarına bindanışın gerçekten sevgi varsa düzelir ne kadar oldu evleneli ve eşin kaç zaman evli kalmış
Evet onlarda alıştı ya artikAslında varya... Hiç gitmiecen doktora... Evde 3 ay kendiliğinden gün aşırı ilişki... Ya allah diecen herife Daha az stresli olurbol bol fındık fıstık yedireceksiniz bitter çikolata etkili deneyin bence
Ben artk cocuk psikolojisiyle ilişki yaşamayaym herifede yazık dedm en sonuncusunda, herif dio ayaklarını kaldırahm belinin altına yastk koyayım
Kuzum ben hala söylüorm.. Eşini aile terapistine gitmeye ikna et.. Allah hayırlısını versin inşallahCanım ilgilenip cvp verdiğin için sağol.. Çocuk konusu ilk aylarda annesi teyzesinin demeye başlamasıyla konuşuldu. Ancak biz o ara hiç adapte olamadık evliliğe tabi bide üstümde oturunca. Şimdi de benim yaşım geçio o da ilgili sorumluluk sahibidr böyle konulara meraklıdır diye artık bizmkilwrde istemeye başladı. İnsanlar yaşlanıyo görsünler sonra bizde düzeliriz filan diye düşündüm denemiştik öyle.
Ama bu evde nasıl olucak bilmiyorum etrafımdada kimsem yok. Bitek ailesi olucak yineçok sıkılıcam gibi geliyo.. Hayırlı zamanda gelsin..
İyi olmayın arkadaşlar iyileri s.kiyorlar diye bir cümle var ya. Aynı öyle. Sonuna kadar haklısın. Ama malesef insanlar böyle. Sonunda hep yapmasaydın ozaman olur. İnsallah eşin anasının etkisinde kalmak yerine senin yaptığın fedakarlığı net olarak görür.
Kız aşılamamı olcan senEvet onlarda alıştı ya artikvalla sabır sabır şu yumurtalar bir büyüse de asilama olsam
İyide doğrusunu yapıosn.. Sadece cinsellik için seninle birlikte anlattığın kadarıyla zaten... Sen kendini nasıl iyi hissediosan öyle yap.. Madem dr gidebilio, sizin içinde gitsnNe kadar doğru,döv gavuru dostun olsun.. Geçenlerde bi baktım sigara bırakma içn dr araştırmış arkdşı gitmiş. Dedim onun için dr ye gidiceksin düşündün ama bizim ilşkimz için bikere yanaşmadın bravo sana dedim gülüp geçmişti. Sonra beni atlatmak içn tmm onada gideriz dedi kaldı öyle.
Bu arada ben ilişkiden kaçıyorum bu konular beni soğutuyo... Doğru değil biliyorum ama yapamıyorum kullanılmış hissediyorum boş hissediyorum kendimi sonra.
Kuzum ben hala söylüorm.. Eşini aile terapistine gitmeye ikna et.. Allah hayırlısını versin inşallah
Benim iş yerinden bi arkadaşımın eşi, sürekli kavga ediolardı ki sorun ailelerdi yine.. Birazda maddiyattı açıkçası.. Adam sabit bir işte çalışamıor sürekli iş arama derdine düşüo, kadın sürekli çabalıodu.. Üstüne bide kumara sardı adam.. Boşanma davası açtı, o sırada aile terapisinede gittiler.. Şuan maşallah adam iradeli.. Verdiği her sözü tuttu.. Doktor psikolojik olarak yardm eder ama önemli oşan eşinizin iradesiEtrafınızda varmı gidip memnun kalan yada öneren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?