Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çiçeğim hoş geldin nasılsın? sensizlik kötüydü bir de müsait olunca bu çay nasıl yapılır bilgilendirir misin ben de yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu problemini sanırım idrarımı çok tuttuğum için oluyor

neden sadece yumurtlama zamanı.. sen bile bunu diosan.. asıl oluruna bırakacaksn yumurtlama gününde 3 gn yaparsn ama diğer günleri es geçme istediğin zaman yap zevk almaya bak

Bence gebelikten

Ayyyy ben şok yavru kuşum sen nasıl test yaptın ya valla helal olsun anneye nasıl da yaptırmış sana testi

Kız Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin ya valla iyi olmuş kuzum yaptığın gerçi sen zaten biliyordun sonucu ama anneni kırmamış oldun
aynen bide aşırı lavaboya çıkıodum kasıklarm ağrıodu su gibi akıntım oldu felan hepsi fıs ama hala regl olmadm

Selam kızlar ben dayanamayıp iğnenin 12. gününde idrar testi yaptım 5 veya 10 dk içerisinde çıkan sonuç net sonuç neyse hayelet bir çizgi çıktı sonra o çizgi silindi aradan 3 saat geçince 2. çizgi bariz bi şekilde net gözüküyordu ablam görünce ne kadar izah etsemde yok hamilesin dedi zorla bi test yaptırdı yine negatif ısrarlarına dayanamayıp kan verdim sonuç 0.608 çıktı tabi testleri atmadım akşam eve gelince 2. testede çizgi ortaya çıktı tabiki hamile olmadığımı biliyorum eğer adet döngüm düzeldiyse 5 gün daha var

Canim ignenin etkisi 14 gun surmuyomu bildogim kadariyla erken yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…