- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.481
Arkadaslar eve davet etti rakı icmeyekızzz içme kızz Allah seni
Çiçeğim hoş geldinDidem kesinlikle sarı kantoran çiçeğinin çayını iç ben bir ay içtim ve enfeksiyondan eser yok birde genim bünyem yapıyo özellikle idrar yollarımdaki enfeksiyonu maşallahım var aylardır tok yok şiddetle öneririm istersen nasıl içiceğinin tarifini veririm
neden sadece yumurtlama zamanı.. sen bile bunu diosan.. asıl oluruna bırakacaksn yumurtlama gününde 3 gn yaparsn ama diğer günleri es geçme istediğin zaman yap zevk almaya bakBenim bugün bütün kemiklerim ağrıyo hücre bana ağır geldi birde içerdeyken çok düşünme fırsatım oldu bu ay oluruna bırakcam öle günalırı ilişki bana göre değil arkadaş olursa olur olmazsa olmaz diyip relaks takılcam valla bu ay sadece yumurtlama zamanı 3 gün denerim üst üste o da ozamanki keyfime bağlı sonra akışına bırakcam
Bence gebeliktenhahaha bende çook merak ediyorum inan ki kuzum
yani eğer tüm kontrollerimi yaptırmamış olsam kesin bende pko var derdim ama birtek rahim filmi çekilmedi rahim ağzına bakıldı, adetimin 2. günü kan aldırdım tüm hormonlara bakıldı, yumurtalıklarıma bakıldı.. Nedendir bu gecikmeleriimm nedendir bu ovulasyon testindeki pozitiflerimm bilemedim
İşte bunlar hep benim bahaneleraynen bende öyle ya yaşım küçük daha falan diye geçiştiriyorum
Kuzum Çarşamba yeni liste gelecek onu da yazacağımay bende güya aslışın yazdığı listeye başlayacaktım nerdee, iştahım çok açık asla az yiyemiyorum
Yarasın bacımmmArkadaslar eve davet etti rakı icmeyehastayim felan dedim ama hazirlikda yapmislar mecbur gidicez
Ayyyy ben şoktest yaptım ısrarlar snucu ve yanılmadım... ben dyorum herkesin bünyesi farklı...
bakın bende aşırı akıntı. su gibi akıntı. kasık ağrısı. bel ağırıs ve aşırı idrara çıkma vardı.. reglmde 1 hafta gecikti..
sonuç negatif... bence azda olsa gebe olduğumuzu hissederiz farklılıklardan.. o yzden ben yorum yaparken gebesin bence o bu felan yazmıorm herkese dikkatli yaklaşmaya çalışıorm hayal kırıklığı olmasın die.. buna darılanlar olabilir ama bence olgun düşünmek lazım
ha bu arada tekrar edeyim sonuç NEGATİF
Didem, zerdo için de bir kadeh iç lütfen
bugünde böyle takılıorm.. efkarlıyım
söz konusu annem olunca canımı bile varırım cok direndim pes eder die etmediAyyyy ben şokyavru kuşum sen nasıl test yaptın ya valla helal olsun anneye nasıl da yaptırmış sana testi
Kız Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin ya vallasöz konusu annem olunca canımı bile varırım cok direndim pes eder die etmedineyse kurtuldum
Saol kuzu icerim tabiYarasın bacımmmbir kadeh de benim için iç bu arada aramızda sanırım hiç tesettürlü yok
aynen bide aşırı lavaboya çıkıodum kasıklarm ağrıodu su gibi akıntım oldu felan hepsi fısKız Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin ya vallaiyi olmuş kuzum yaptığın gerçi sen zaten biliyordun sonucu ama anneni kırmamış oldun
sabah soğan akşam içki.. ne anladık uleyynnnHepiniz icin icicem uleynnn
Canim ignenin etkisi 14 gun surmuyomu bildogim kadariyla erken yapmissinSelam kızlar ben dayanamayıp iğnenin 12. gününde idrar testi yaptım 5 veya 10 dk içerisinde çıkan sonuç net sonuç neyse hayelet bir çizgi çıktı sonra o çizgi silindi aradan 3 saat geçince 2. çizgi bariz bi şekilde net gözüküyordu ablam görünce ne kadar izah etsemde yok hamilesin dedi zorla bi test yaptırdı yine negatif ısrarlarına dayanamayıp kan verdim sonuç 0.608 çıktı tabi testleri atmadım akşam eve gelince 2. testede çizgi ortaya çıktı tabiki hamile olmadığımı biliyorum eğer adet döngüm düzeldiyse 5 gün daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?