Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha erken değilmi ya ?

Bekle bikac gun daha canım o cizginin şimdi cikmasi ignenin etkisi :/
Çıkacağını hiç düşünmüyorum canm iğne vurduğum halde yumurta çatladığına dair hiç belirti olmadı korkum iğne vurduğum için çatlamasa kist oluşur işin yoksa kist düşene kadar doğum kontrol hapı kullan oda bende kilo yapıyor

Bense catladigi zaman sadece kasık agriai oluyo mesela yumurta akı gibi akintim olmuyo.. Doktor soylemedimi catlayip catlamadigini

Bense catladigi zaman sadece kasık agriai oluyo mesela yumurta akı gibi akintim olmuyo.. Doktor soylemedimi catlayip catlamadigini

kız ben asla bir belirti göremiyorum çatladığında ya ne güzel farkedilmesi

kız ben asla bir belirti göremiyorum çatladığında ya ne güzel farkedilmesi
Kasiklarim agriyo benim gecen ay oyle anlamıştım bu ay baya bi kasik agrisi cektim ama yarin felan pik yapar testim hisettim bugun agri baya oldu

Bende ağrı ve yoğun akıntı olur ama bu defa hiç yok Dr. Çatlıyormu diye gel demedi 14 gün tahlil yap hamileysen gel değilsen adetin 2. günü gel dedi

Bende ağrı ve yoğun akıntı olur ama bu defa hiç yok Dr. Çatlıyormu diye gel demedi 14 gün tahlil yap hamileysen gel değilsen adetin 2. günü gel dedi
Anladim canim insallah hamilesimdir

Kızlar benimde 11 gün kaldı hatta 10 ama bu ay ne adet ne başka bi belirti vs bişey yok sanırım geç yumurtam çatladı normalde bugünlerde çok duygusal olup her şeye ağlardım

Canlarım sarı kantaron çiçeği 1 ay sabah akşam tok karnına içilecek bir tutam cezveye koyun bir taşım kaynatın çok kaynamıycak bir taşıp köpük olunca kapatın 15 dk rahat beklesin ve için zaten içtikten sonra o akıntıyı farkediceksiniz iltihapın söküldüğünü . Akşamda öle her seferinde taze yapın eğer mümkünse akşam yatmadan önce için yatın çay beklesin ve iki günde anlıycaksınız 1 ay yapın ve sadece senede iki kiz denenicek. Ama gebelik varsa kesinlikle içmeyin. Ben düşündüğümde geneliği dedim bu çayı 1 ay içicem ondan sonra başlarım denemeye dedim öle yaptım

neden sadece yumurtlama zamanı.. sen bile bunu diosan.. asıl oluruna bırakacaksn yumurtlama gününde 3 gn yaparsn ama diğer günleri es geçme istediğin zaman yap zevk almaya bak
Yok bu ay yumurtlama gününde sadece dikkat edicem oda şimdilik öle düşünüyorum sonra Allah ne verdiyse geçen ay baya kendimi kaptırdım ilk defa 4 gün gecikti stres büyük bela ve stresten 15 gün sancım hiç geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…