- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.501
Aksam sogan icmedimsabah soğan akşam içki.. ne anladık uleyynnn
daha erken değilmi ya ?Selam kızlar ben dayanamayıp iğnenin 12. gününde idrar testi yaptım 5 veya 10 dk içerisinde çıkan sonuç net sonuç neyse hayelet bir çizgi çıktı sonra o çizgi silindi aradan 3 saat geçince 2. çizgi bariz bi şekilde net gözüküyordu ablam görünce ne kadar izah etsemde yok hamilesin dedi zorla bi test yaptırdı yine negatif ısrarlarına dayanamayıp kan verdim sonuç 0.608 çıktı tabi testleri atmadım akşam eve gelince 2. testede çizgi ortaya çıktı tabiki hamile olmadığımı biliyorum eğer adet döngüm düzeldiyse 5 gün daha var
Haklısın gülüm sabredemesim erken yaptım keyfim gayet yerindeCanim ignenin etkisi 14 gun surmuyomu bildogim kadariyla erken yapmissin
Evet erken ama yarın işe başlayacam varsa bişey belki çalışmam diye düşündümdaha erken değilmi ya ?
Bekle bikac gun daha canım o cizginin şimdi cikmasi ignenin etkisi :/Haklısın gülüm sabredemesim erken yaptım keyfim gayet yerinde
Ben tesettürlüymYarasın bacımmmbir kadeh de benim için iç bu arada aramızda sanırım hiç tesettürlü yok
Çıkacağını hiç düşünmüyorum canm iğne vurduğum halde yumurta çatladığına dair hiç belirti olmadı korkum iğne vurduğum için çatlamasa kist oluşur işin yoksa kist düşene kadar doğum kontrol hapı kullan oda bende kilo yapıyorBekle bikac gun daha canım o cizginin şimdi cikmasi ignenin etkisi :/
Bense catladigi zaman sadece kasık agriai oluyo mesela yumurta akı gibi akintim olmuyo.. Doktor soylemedimi catlayip catlamadiginiÇıkacağını hiç düşünmüyorum canm iğne vurduğum halde yumurta çatladığına dair hiç belirti olmadı korkum iğne vurduğum için çatlamasa kist oluşur işin yoksa kist düşene kadar doğum kontrol hapı kullan oda bende kilo yapıyor
Bense catladigi zaman sadece kasık agriai oluyo mesela yumurta akı gibi akintim olmuyo.. Doktor soylemedimi catlayip catlamadigini
Kasiklarim agriyo benim gecen ay oyle anlamıştım bu ay baya bi kasik agrisi cektim ama yarin felan pik yapar testim hisettim bugun agri baya oldukız ben asla bir belirti göremiyorum çatladığında ya ne güzel farkedilmesi
Kasiklarim agriyo benim gecen ay oyle anlamıştım bu ay baya bi kasik agrisi cektim ama yarin felan pik yapar testim hisettim bugun agri baya oldu
Bende ağrı ve yoğun akıntı olur ama bu defa hiç yok Dr. Çatlıyormu diye gel demedi 14 gün tahlil yap hamileysen gel değilsen adetin 2. günü gel dediBense catladigi zaman sadece kasık agriai oluyo mesela yumurta akı gibi akintim olmuyo.. Doktor soylemedimi catlayip catlamadigini
Anladim canim insallah hamilesimdirBende ağrı ve yoğun akıntı olur ama bu defa hiç yok Dr. Çatlıyormu diye gel demedi 14 gün tahlil yap hamileysen gel değilsen adetin 2. günü gel dedi
Hadi bakiimm yataktan kalkma 1 saat kuzum
Cümlemiz inşallahAnladim canim insallah hamilesimdir
Canlarım sarı kantaron çiçeği 1 ay sabah akşam tok karnına içilecek bir tutam cezveye koyun bir taşım kaynatın çok kaynamıycak bir taşıp köpük olunca kapatın 15 dk rahat beklesin ve için zaten içtikten sonra o akıntıyı farkediceksiniz iltihapın söküldüğünü . Akşamda öle her seferinde taze yapın eğer mümkünse akşam yatmadan önce için yatın çay beklesin ve iki günde anlıycaksınız 1 ay yapın ve sadece senede iki kiz denenicek. Ama gebelik varsa kesinlikle içmeyin. Ben düşündüğümde geneliği dedim bu çayı 1 ay içicem ondan sonra başlarım denemeye dedim öle yaptımÇiçeğim hoş geldinnasılsın? sensizlik kötüydü ❣ bir de müsait olunca bu çay nasıl yapılır bilgilendirir misin ben de yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu problemini sanırım idrarımı çok tuttuğum için oluyor
Yok bu ay yumurtlama gününde sadece dikkat edicem oda şimdilik öle düşünüyorum sonra Allah ne verdiyse geçen ay baya kendimi kaptırdım ilk defa 4 gün gecikti stres büyük bela ve stresten 15 gün sancım hiç geçmedineden sadece yumurtlama zamanı.. sen bile bunu diosan.. asıl oluruna bırakacaksn yumurtlama gününde 3 gn yaparsn ama diğer günleri es geçme istediğin zaman yap zevk almaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?