- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.521
Bu sefer enişte hatunu görmemekten kuruyacak..Yok bu ay yumurtlama gününde sadece dikkat edicem oda şimdilik öle düşünüyorum sonra Allah ne verdiyse geçen ay baya kendimi kaptırdım ilk defa 4 gün gecikti stres büyük bela ve stresten 15 gün sancım hiç geçmedi
Ohh sefan olsn didoş
Valla kurusun hiç kasmıycam stresten şevkim kaçıyorBu sefer enişte hatunu görmemekten kuruyacak..
Ohh sefan olsn didoş
ohh afiyet olsun
Saolun kuzularBu sefer enişte hatunu görmemekten kuruyacak..
Ohh sefan olsn didoş
üzlümiyorum canım , inşAllah gelecek ay güzel olurüzülme prenses... gelecke aya yoğun çalışma yaparsın
İyi yavrum çok şükür allahıma birkaç değeri çok iyi çıkmadı ama halledilemeyecek bir şey de değilm_aslicim kuzum annen iyi mi nasıl oldu
İyi yavrum çok şükür allahıma birkaç değeri çok iyi çıkmadı ama halledilemeyecek bir şey de değil
lan yavrumValla kurusun hiç kasmıycam stresten şevkim kaçıyor
Kahvaltım uzun sürdü bugün kuzum yahu, buralardayım her daimGünaydın herkeseeeee
Yaaaa kuzum gıremedım hıx yogun bır haftaydı gunaydınn:)bu arada bugünMartilikiz07 hiç görünmedi
akreppppppppppppp dön dönnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn merak ettikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkYaaaa kuzum gıremedım hıx yogun bır haftaydı gunaydınn:)
HAFTAsonları zaten hıc gırmıyorum kuzumsen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn merak ettikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydın kuzucumm en sonGunaydınnn kızlar var mı hamıle haberlerı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?