Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok normal ilişkiden soğuman. Kadınlar erkek gibi hep hazır değildir ki önce duygusal olarak doymalari gerek. Kendini daha değerli hissetmen gerek. Esin senin kıymetini anlar inşallah canım.

Mahkemeler ücretsiz hizmet veriyo diye duymuştum. Ondan yararlandılar sanırım.
Bizde iletişim sorunu oluyor genellikle. Öyle okadar ciddi şeyler yok düzelmicek gibi değil. Bikeresinde randevu almıştım tam gidicekti vazgeçti kendinde hata olduğnu bildği içn panikledi bi anda çöpe atıcak param yok dedi şok olmştum. Sonra arkdşndanda etkilenmişti gerek yok bizde neler yaşadık geçer diyodu çocuk. Onunla konuşturdu beni telde. Yıpranarak mı geçsin yıllarımız demiştim bende..

Çok normal ilişkiden soğuman. Kadınlar erkek gibi hep hazır değildir ki önce duygusal olarak doymalari gerek. Kendini daha değerli hissetmen gerek. Esin senin kıymetini anlar inşallah canım.

Hatta ben istemeyince iktidarsızmısın diyodu o ara ot kafa... halbuki hiç ilgisi yok ten uyumumuz vardır çok iyi biliyor. Böyle ikimizede işkence yapıyorum sayesinde...

Kızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep

Eklentiler

• EA635619-8B29-42C4-AFFD-27796A38122A.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep
Benim fotoğraftan gördüğüm kadaeıyla 13. Pik, ve sonra çatlamış cnm

Annemin bir lafı var cnm degerini bildir deger bilmese hiç birşey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…