- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.461
Ne kadar doğru,döv gavuru dostun olsun.. Geçenlerde bi baktım sigara bırakma içn dr araştırmış arkdşı gitmiş. Dedim onun için dr ye gidiceksin düşündün ama bizim ilşkimz için bikere yanaşmadın bravo sana dedim gülüp geçmişti. Sonra beni atlatmak içn tmm onada gideriz dedi kaldı öyle.
Bu arada ben ilişkiden kaçıyorum bu konular beni soğutuyo... Doğru değil biliyorum ama yapamıyorum kullanılmış hissediyorum boş hissediyorum kendimi sonra.
Benim iş yerinden bi arkadaşımın eşi, sürekli kavga ediolardı ki sorun ailelerdi yine.. Birazda maddiyattı açıkçası.. Adam sabit bir işte çalışamıor sürekli iş arama derdine düşüo, kadın sürekli çabalıodu.. Üstüne bide kumara sardı adam.. Boşanma davası açtı, o sırada aile terapisinede gittiler.. Şuan maşallah adam iradeli.. Verdiği her sözü tuttu.. Doktor psikolojik olarak yardm eder ama önemli oşan eşinizin iradesi
Çok normal ilişkiden soğuman. Kadınlar erkek gibi hep hazır değildir ki önce duygusal olarak doymalari gerek. Kendini daha değerli hissetmen gerek. Esin senin kıymetini anlar inşallah canım.
Inşallah aminHoşgeldin cnm aramıza :) en kısa zamanda liste düzenlenecekç. İnşallah karşıları hamişlerle dolar
Yes bebekKız aşılamamı olcan sen
Benim fotoğraftan gördüğüm kadaeıyla 13. Pik, ve sonra çatlamış cnmKızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep
Yk benm eşim sperm tedavisi görüyor cnm.. Ama bu süreçte çalışmalara devamYes bebeksen
Annemin bir lafı var cnm degerini bildir deger bilmese hiç birşey yapmazNe kadar doğru,döv gavuru dostun olsun.. Geçenlerde bi baktım sigara bırakma içn dr araştırmış arkdşı gitmiş. Dedim onun için dr ye gidiceksin düşündün ama bizim ilşkimz için bikere yanaşmadın bravo sana dedim gülüp geçmişti. Sonra beni atlatmak içn tmm onada gideriz dedi kaldı öyle.
Bu arada ben ilişkiden kaçıyorum bu konular beni soğutuyo... Doğru değil biliyorum ama yapamıyorum kullanılmış hissediyorum boş hissediyorum kendimi sonra.
Unutulduk aldatıldık biz gruptan ayrıldıkRabbi Hebli Mines Salihin A Algernonya Asimisa Lollapollosaa D demeter_86 bombshells O Ozgeozge0 Azraa Eliiiff
deniz_36 K Kubradnz0 bmbm su00 nejlaa 86 K Kizannesiiii Semipermeable m_aslicim Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzum zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
Unutuuklarım varsa affola.. Diğerleri zaten aktif :)
sağlık olsun kuzum.. Ekime inşallah son olurgünaydın kızlar,bu sabah kırmızı kartı gördüm,bat 1 eylüldü,benim umutlar ekime kaldı,inş sizlerden hayırlı haberler gelir..
Hatta ben istemeyince iktidarsızmısın diyodu o ara ot kafa...halbuki hiç ilgisi yok ten uyumumuz vardır çok iyi biliyor. Böyle ikimizede işkence yapıyorum sayesinde...
amin canım amin,femara ya başlıyorum bu ay,biraz heyecanlıyım bakalım faydası olucakmı..sağlık olsun kuzum.. Ekime inşallah son olur
Tüm doktorlar Femaraya yöneldi.. ben çok memnun kalmıştım Femaradan.. Ama yumurta gelişimin iyiyse kullanmana gerek yokamin canım amin,femara ya başlıyorum bu ay,biraz heyecanlıyım bakalım faydası olucakmı..
Anladım canım biter gider odaYk benm eşim sperm tedavisi görüyor cnm.. Ama bu süreçte çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?