Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana hala şaşıyorum ustuste 2 cıkması cok tuhaf bence ya.

bencede, bakalım ne çıkcak çok merak ediyorum burdaki herkese örnek olcak iki türlüsü de, aa büşrada da öyle olmuştu ama hamile değildi, aa büşrda da öyle olmuştu ve hamile çıktı

Hayırlı olsun canımmm benim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim benim fantazilerimde işe yaradımı doğru söyle bak madem takip ediyon yazışmaları benimde ufacık payım varsa ne mutlu bu kızlara işve cilve diyom tık yok bunlarda benide körelttiler

ya kübra ya hahahah

Tesekkur ederim canim. Valla ne yalan soyleyeyim gaza gelmedim degil ama biz yumurtlama gunlerini esimin egitimi vardi gece gec gelecekti diye sabah yapmaliydik bir de- Didem demisti galiba yanlis hatirlamiyorsam tabi sabah daha iyiymis diye-o saatte de fantazi falan olamiyor malesefama super taktiklerdi de bende is yok malesef Sabah degerlendirme olayini da yazmak istiyordum aslinda deneyin bence

Evwt kiz sabah lari herifler dinc oluyolar iyi yapmissin ohh

Kızlarr herkese iyi geceler iyi uykular
Yarın çok yoğun bir gün olacak benim için telefonda çekmeyecek zaten yarın akşama doğru görüşürüz inşallah

Kızlarr herkese iyi geceler iyi uykular
Yarın çok yoğun bir gün olacak benim için telefonda çekmeyecek zaten yarın akşama doğru görüşürüz inşallah
Iyi geceler kuzum

Canım uzun zaman damardan kan almayınca sonra alması zor oluyor
ama hep öyle olanlar da var tabi damarı zor bulunanlar
aslında hemşireden de aslı canım, yani damar gözükmese bile, onun bulunduğu yeri parmak dokunuşuyla, ya da anatomik olarak yerleştiği yeri düzgün bilince damar gözükmese bile doğru yere giriyor iğne umarım anlata bildim canım karışık da olsa

anladım canımm yani ne kadar görünmese de onun bulması gerekiyordu sorun bende değil

yapabilen sabah yapsın zaten, spermler en iyi o zaman performans gösteriyor.

CAnım masallah cok sevındım duaların ıcınde Allah razı olsun

Canımsın yaaaa, işte böyle samimi insanlara cidden bayılıyorummmmm Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah evladını, sorunsuz sıkıntısız devam etsin gebeliğin Bize dua etmeyi unutma ama olur mu

Vakit olsa neler yapacağız kuzucum da işte hepimiz sistemin kölesi olduğumuz için 8-6 çalışanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…