Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kızlar
Regl bitti bikac gun once. 2 gunde 1 seklinde degerlendirmeye basladik 2 defadir. 3.ayimiz olcak aslinda ama şoyleki ilk 2 ay yumurtlama haftasinda yanyana degildik. Bu ayda bi sure yanyana olamiycaz ama yumurtlama zamanim degil cok sukur İnsallah en kisa zamanda alalim hepimiz guzel haberleri. Yumurtlama haftasinda en yuksek sansin oldugu zaman ustuste iliski olur umarim Sanki o zaman sans fazlalasiyor gibime geliyor.

inşAllah canım bu ay güzel haberlerini alırııızz

anladım canımm yani ne kadar görünmese de onun bulması gerekiyordu sorun bende değil
Bide bazıları tecrubesiz oluyor haliyle yeni mezun falan olunca. Mesela oglumun kanı alıncaktı bi baktim alcak kız cok tedirgin buyukleri alabiliyomus ama bebek olunca biraz zorlanıyormus. Bizden bikac hasta onceki bebegi yogun bakim bebek bolumune gonderdi kan alınması icin ordakiler tecrubeli oluyor biraz daha. Sonra sıra bize gelince ustuste olucak diye gonderemedi ben kendim talep ettim yogunbakimda alınsın kanı diye. Ben oyle diyince goturduler mis gibi hemen alındı kanı. Kızda rahatladı bende izin veremem cocugumun kolunu delik desik yapmalarina

Günaydın kızlarrr . Valla ben bu ay regli bitti birkez ilişki oldu tamam yeter dedim. Hevessiz oluşunuz, sıfır fantaziniz benide soğuttu bu ay çocuk yapmayı düşünmüyorum. Şu mapus işide yıprattı beni .Yoğunda çalışıyorum. Bugünde mesaideyim gece 11 e kadar. Malum doğum günü ayım yeni evli gelin damat olcam. Tadını çıkarcam bu ayın. Çocuk mocuk uğraşamam bu ay. Geçen ay beni yordu bu ay dinlencem.

aha tam da böyle denilen ay çocuk oluyor diyolar

Ne zaman bitti canim senin regl? Yumurtlama haftanda misin? Onu degerlendirde sonrasını salla madem :)

Yakizlar yumurtlamada sizinde kasiariniz agriyomu
Sol sag kasigim ozellinle sol taraf belim dahil cok kötü

inşallah olur kuzum benimm

ay evet ama benim kolumu delik deşik eden bildiğin orta yaşlı tecrübeli bi ablamızdı
ay minnak bebişlerinde kanını alıyorlar onların kolları küçücük zatenn yerim yaa

bencede zaten ne zaman kafandan atsan oluveriyormuş millet tek vuruşta tutturuyor inşallah adet bitiminde tutmuştur seninde düşünmeden rahat bir ay geçirirsin kuzum

Yakizlar yumurtlamada sizinde kasiariniz agriyomu
Sol sag kasigim ozellinle sol taraf belim dahil cok kötü

kuzum benim hiç olmuyor öyle ağrı hiç hissetmiyorum yumurtladığımı ya senin niye bu kadar ağrıyor ki

kızlar annem aradı.
napıyosun gizsiz(gayet resmi)
bende gerildim bişey oldu sandım
falanın kızıda hamileymiş. senden 4 yaş küçük.
kızım 5.seneye gireceksin ben sıkıldım artık, tamam doktora gitmişsinizdir denersiniz olmaz anlarım.Ama siz doktora da gitmeden karanbole olsun bekliyorsunuz dedi.Sorun varsada peşinden koşmuyosunuz dedi.zaman zaten hızlı akıyor ve siz öylece bekliyorsunuz dedi.

haklı, eşime söyleyimmi kızlar akşam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…