- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.741
Günaydın kızlarrr
kızlarr günaydın ballı çöreklerimm
GUnaydınnnn bebek
Günaydınlarrrr
Evet canım öyleanladım canımm yani ne kadar görünmese de onun bulması gerekiyordu sorun bende değil
inşAllah canım bu ay güzel haberlerini alırııızzGunaydin kızlar
Regl bitti bikac gun once. 2 gunde 1 seklinde degerlendirmeye basladik 2 defadir. 3.ayimiz olcak aslinda ama şoyleki ilk 2 ay yumurtlama haftasinda yanyana degildik. Bu ayda bi sure yanyana olamiycaz ama yumurtlama zamanim degil cok sukurİnsallah en kisa zamanda alalim hepimiz guzel haberleri. Yumurtlama haftasinda en yuksek sansin oldugu zaman ustuste iliski olur umarim ❤ Sanki o zaman sans fazlalasiyor gibime geliyor.
Bide bazıları tecrubesiz oluyor haliyle yeni mezun falan olunca. Mesela oglumun kanı alıncaktı bi baktim alcak kız cok tedirgin buyukleri alabiliyomus ama bebek olunca biraz zorlanıyormus. Bizden bikac hasta onceki bebegi yogun bakim bebek bolumune gonderdi kan alınması icin ordakiler tecrubeli oluyor biraz daha. Sonra sıra bize gelince ustuste olucak diye gonderemedi ben kendim talep ettim yogunbakimda alınsın kanı diye. Ben oyle diyince goturduler mis gibi hemen alındı kanı. Kızda rahatladı bendeanladım canımm yani ne kadar görünmese de onun bulması gerekiyordu sorun bende değil
aha tam da böyle denilen ay çocuk oluyor diyolarGünaydın kızlarrr . Valla ben bu ay regli bitti birkez ilişki oldu tamam yeter dedim. Hevessiz oluşunuz, sıfır fantaziniz benide soğuttu bu ay çocuk yapmayı düşünmüyorum. Şu mapus işide yıprattı beni .Yoğunda çalışıyorum. Bugünde mesaideyim gece 11 e kadar. Malum doğum günü ayım yeni evli gelin damat olcam. Tadını çıkarcam bu ayın. Çocuk mocuk uğraşamam bu ay. Geçen ay beni yordu bu ay dinlencem.
Aman valla bu ay çok umrumda değil bakalım kısmet olursa olur olmazsa olmaz modundayım.aha tam da böyle denilen ay çocuk oluyor diyolar
ya zaten kendimizi yırtsakta paralasakta olacağı yoksa olmuyorAman valla bu ay çok umrumda değil bakalım kısmet olursa olur olmazsa olmaz modundayım.
Ne zaman bitti canim senin regl? Yumurtlama haftanda misin? Onu degerlendirde sonrasını salla madem :)Günaydın kızlarrr . Valla ben bu ay regli bitti birkez ilişki oldu tamam yeter dedim. Hevessiz oluşunuz, sıfır fantaziniz benide soğuttu bu ay çocuk yapmayı düşünmüyorum. Şu mapus işide yıprattı beni .Yoğunda çalışıyorum. Bugünde mesaideyim gece 11 e kadar. Malum doğum günü ayım yeni evli gelin damat olcam. Tadını çıkarcam bu ayın. Çocuk mocuk uğraşamam bu ay. Geçen ay beni yordu bu ay dinlencem.
Gunaydin kızlar
Regl bitti bikac gun once. 2 gunde 1 seklinde degerlendirmeye basladik 2 defadir. 3.ayimiz olcak aslinda ama şoyleki ilk 2 ay yumurtlama haftasinda yanyana degildik. Bu ayda bi sure yanyana olamiycaz ama yumurtlama zamanim degil cok sukurİnsallah en kisa zamanda alalim hepimiz guzel haberleri. Yumurtlama haftasinda en yuksek sansin oldugu zaman ustuste iliski olur umarim ❤ Sanki o zaman sans fazlalasiyor gibime geliyor.
Bide bazıları tecrubesiz oluyor haliyle yeni mezun falan olunca. Mesela oglumun kanı alıncaktı bi baktim alcak kız cok tedirgin buyukleri alabiliyomus ama bebek olunca biraz zorlanıyormus. Bizden bikac hasta onceki bebegi yogun bakim bebek bolumune gonderdi kan alınması icin ordakiler tecrubeli oluyor biraz daha. Sonra sıra bize gelince ustuste olucak diye gonderemedi ben kendim talep ettim yogunbakimda alınsın kanı diye. Ben oyle diyince goturduler mis gibi hemen alındı kanı. Kızda rahatladı bendeizin veremem cocugumun kolunu delik desik yapmalarina
Günaydın kızlarrr . Valla ben bu ay regli bitti birkez ilişki oldu tamam yeter dedim. Hevessiz oluşunuz, sıfır fantaziniz benide soğuttu bu ay çocuk yapmayı düşünmüyorum. Şu mapus işide yıprattı beni .Yoğunda çalışıyorum. Bugünde mesaideyim gece 11 e kadar. Malum doğum günü ayım yeni evli gelin damat olcam. Tadını çıkarcam bu ayın. Çocuk mocuk uğraşamam bu ay. Geçen ay beni yordu bu ay dinlencem.
Yakizlar yumurtlamada sizinde kasiariniz agriyomu
Sol sag kasigim ozellinle sol taraf belim dahil cok kötü
Yumurtlama haftam evet bakalım ya onuda kasmıycam çok fazlaNe zaman bitti canim senin regl? Yumurtlama haftanda misin? Onu degerlendirde sonrasını salla madem :)
Yani bu ay öle bir rahatlık var ki bende regli ne zaman olcam o bile umrumda değilbencede zaten ne zaman kafandan atsan oluveriyormuş millet tek vuruşta tutturuyor inşallah adet bitiminde tutmuştur seninde düşünmeden rahat bir ay geçirirsin kuzum
Bildiğin hissediyom yumurtami yakuzum benim hiç olmuyor öyle ağrı hiç hissetmiyorum yumurtladığımı ya senin niye bu kadar ağrıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?