- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 23
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.761
Evet canım aslında haklı annen, bence eşine de söyle birlikde gidin muayeneye, ama inşAllah hiç bi sorun çıkmaz, olmaması sadece zamanı değildir diye olmuyordurkızlar annem aradı.
napıyosun gizsiz(gayet resmi)
bende gerildim bişey oldu sandım
falanın kızıda hamileymiş. senden 4 yaş küçük.
kızım 5.seneye gireceksin ben sıkıldım artık, tamam doktora gitmişsinizdir denersiniz olmaz anlarım.Ama siz doktora da gitmeden karanbole olsun bekliyorsunuz dedi.Sorun varsada peşinden koşmuyosunuz dedi.zaman zaten hızlı akıyor ve siz öylece bekliyorsunuz dedi.
haklı, eşime söyleyimmi kızlar akşam?
Canım aynen bende de öyle oluyor, ayağım belim, kasıklarım ağrıyor, adetin ilk günü gibi , ama iki üç aydır böyle oluyor, önceden olmazdı . Ben de doktora gidicem o zaman bunu da sorucam doktoraBildiğin hissediyom yumurtami ya
Evet bendede eskiden yoktu yeni basladi sanki adet oluyom sol kasigim yerinden cikcak gibi bacagima kadar agriyoCanım aynen bende de öyle oluyor, ayağım belim, kasıklarım ağrıyor, adetin ilk günü gibi , ama iki üç aydır böyle oluyor, önceden olmazdı . Ben de doktora gidicem o zaman bunu da sorucam doktora
Oluyor canim bende de kasık ağrısı, batmasıYakizlar yumurtlamada sizinde kasiariniz agriyomu
Sol sag kasigim ozellinle sol taraf belim dahil cok kötü
kızlar annem aradı.
kızım 5.seneye gireceksin ben sıkıldım artık, tamam doktora gitmişsinizdir denersiniz olmaz anlarım.Ama siz doktora da gitmeden karanbole olsun bekliyorsunuz dedi.Sorun varsada peşinden koşmuyosunuz dedi.zaman zaten hızlı akıyor ve siz öylece bekliyorsunuz dedi.
Canim ben sizin ne kadar zamandir denediginizi unuttum. Eger 6 ay 1 sene gibi bi zamani gectiyse gidin bencede doktora. Bazen esler doktordan duyunca bazi seylerin ciddiyetini daha iyi kavrıyorlar.kızlar annem aradı.
Ben hormon yaptırdım bişey yok.kuzum siz daha önce hiç doktora kontrole gittiniz mi peki?
hani sen yumurtalıklarına rahim ağzına falan baktırdın mı kan aldırdın mı reglının 2. yada 3. günü
eşine sperm testi yapıldı mı?
bizde çevreye düşünmüyoruz şu an dedik ama bunları gizliden kendi kendimize yaptırdık ki bilelim bi sıkıntımız var mı diye.
bence eğer yaptırmadıysanız bunların hepsini yaptırın..
Eşinle konuş bak kaç zamandır deniyoruz olmuyor sence bunları yaptıralım mı diye ılımlı bir şekilde
aynen canım bunları yaptırmalısınız. En azından kendi içiniz rahat olur. Bak ben hala eşime sperm testi yaptıramadım içim içimi yiyor acaba ondan mı diyekuzum siz daha önce hiç doktora kontrole gittiniz mi peki?
hani sen yumurtalıklarına rahim ağzına falan baktırdın mı kan aldırdın mı reglının 2. yada 3. günü
eşine sperm testi yapıldı mı?
bizde çevreye düşünmüyoruz şu an dedik ama bunları gizliden kendi kendimize yaptırdık ki bilelim bi sıkıntımız var mı diye.
bence eğer yaptırmadıysanız bunların hepsini yaptırın..
Eşinle konuş bak kaç zamandır deniyoruz olmuyor sence bunları yaptıralım mı diye ılımlı bir şekilde
günaydın kızlar,
Benimde rengl bitti bügün ikinci günü bitişisinin dün deneme yaptık. Bakalım gün aşırı olmasada iki günde bir yapmaya çalışcaz. Bu arada ovulasyon testimi bu ay çok erken yapmaya başlıycam. geçen ay görmedim çünkü çift çizgi. Yumurtladım mı yuurtlamadım mı bilmiyorum açıkçası ama adet oldumBakalım kasım ayı belki uğurlu gelir
Bildiğin hissediyom yumurtami ya
Ben hormon yaptırdım bişey yok.
rahim çektirmedim
eşim hiç bişey yaptırmadı henüz
O degilde burda birisi konu açmıştı yumurtami gördüm diye o geldi aklima
aynen canım bunları yaptırmalısınız. En azından kendi içiniz rahat olur. Bak ben hala eşime sperm testi yaptıramadım içim içimi yiyor acaba ondan mı diye
O degilde burda birisi konu açmıştı yumurtami gördüm diye o geldi aklima
Tamam bu akşam konuşucamkuzucumm o zaman eşinle konuş ikna etmeye çalış benimki başta ne sperm testi ya falan diye terslendi dedim bak canım bende bi sorun çıkmadı eğer sende varsa erken öğrenip önlemimizi alalım sonra pişman olmayalım diye ikna ettim, çok şükür bişey çıkmadı ama ılımlı yaklaşmak gerek çünkü çok hassas oluyorlar onlar sperm konusunda..
yaa ne güzel hayırlı olsun darısı bize inşallahKızlar güzel bi haber aldım inşallah bebis var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?