Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aslında haklı annen, bence eşine de söyle birlikde gidin muayeneye, ama inşAllah hiç bi sorun çıkmaz, olmaması sadece zamanı değildir diye olmuyordur

Canım aynen bende de öyle oluyor, ayağım belim, kasıklarım ağrıyor, adetin ilk günü gibi , ama iki üç aydır böyle oluyor, önceden olmazdı . Ben de doktora gidicem o zaman bunu da sorucam doktora
Evet bendede eskiden yoktu yeni basladi sanki adet oluyom sol kasigim yerinden cikcak gibi bacagima kadar agriyo

kuzum siz daha önce hiç doktora kontrole gittiniz mi peki?
hani sen yumurtalıklarına rahim ağzına falan baktırdın mı kan aldırdın mı reglının 2. yada 3. günü
eşine sperm testi yapıldı mı?
bizde çevreye düşünmüyoruz şu an dedik ama bunları gizliden kendi kendimize yaptırdık ki bilelim bi sıkıntımız var mı diye.
bence eğer yaptırmadıysanız bunların hepsini yaptırın..
Eşinle konuş bak kaç zamandır deniyoruz olmuyor sence bunları yaptıralım mı diye ılımlı bir şekilde

günaydın kızlar,

Benimde rengl bitti bügün ikinci günü bitişisinin dün deneme yaptık. Bakalım gün aşırı olmasada iki günde bir yapmaya çalışcaz. Bu arada ovulasyon testimi bu ay çok erken yapmaya başlıycam. geçen ay görmedim çünkü çift çizgi. Yumurtladım mı yuurtlamadım mı bilmiyorum açıkçası ama adet oldum Bakalım kasım ayı belki uğurlu gelir

Canim ben sizin ne kadar zamandir denediginizi unuttum. Eger 6 ay 1 sene gibi bi zamani gectiyse gidin bencede doktora. Bazen esler doktordan duyunca bazi seylerin ciddiyetini daha iyi kavrıyorlar.

Ben hormon yaptırdım bişey yok.
rahim çektirmedim
eşim hiç bişey yaptırmadı henüz

aynen canım bunları yaptırmalısınız. En azından kendi içiniz rahat olur. Bak ben hala eşime sperm testi yaptıramadım içim içimi yiyor acaba ondan mı diye

regl biter bitmez başlamak en iyisi ovulasyon testinee, inşallah uğurlu bir ay olur topiğimizden teker teker hamişler çıkar bu ay

Ben hormon yaptırdım bişey yok.
rahim çektirmedim
eşim hiç bişey yaptırmadı henüz

kuzucumm o zaman eşinle konuş ikna etmeye çalış benimki başta ne sperm testi ya falan diye terslendi dedim bak canım bende bi sorun çıkmadı eğer sende varsa erken öğrenip önlemimizi alalım sonra pişman olmayalım diye ikna ettim, çok şükür bişey çıkmadı ama ılımlı yaklaşmak gerek çünkü çok hassas oluyorlar onlar sperm konusunda..

aynen canım bunları yaptırmalısınız. En azından kendi içiniz rahat olur. Bak ben hala eşime sperm testi yaptıramadım içim içimi yiyor acaba ondan mı diye

bence yaptırın ya, bende çok merak ediyordum en azından şimdi temiziz ama olmuyor belki zamanı değil diye bekliyorum...

Kızlar bu arada ben bi rüya gördüm uyandım saate baktığımda sabah 5 ti..
rüyamda kız çocuğu doğuruyorum ama böyle şıp diye kucağıma veriyorlar ağrı sızı falan olmuyor, ama öyle bişey ki yani şu an günümüzdeyiz ya yarın doğurmuş oluyorum, kendi kendime diyorum ya ne ara hamile kaldım ne ara doğurdum falan zaten zaman kavramı rüyada çok dengesiz olabiliyor ona takmadım kafamı uyanınca
böyle sivri suratlı sarı saçlı eşime benzeyen bir kız çocuğu tuttum kucağımda ya çok mutlu oldum uyandığımda ilk size yazıyorum, baktım tabirine işte hep güzel şeyler kız çocuğu mutlu haber getirir vs.

Tamam bu akşam konuşucam

Rahim filmi çektiren Arkadaşlar. işlem istediğim zaman yapılabiliyor mu?Yani doktora ben bugün istiyorum desem yapılabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…