Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence yaptırın ya, bende çok merak ediyordum en azından şimdi temiziz ama olmuyor belki zamanı değil diye bekliyorum...
bana kalsa çoktan yaptırmıştık 2 kere randevu alfım iptal etti. 3. üde gitti ama dr gerekli görmemiş ne saçma yaa.. olmuş sizin çocuğunuz denemelere devam demiş patal herif. ama hata benim eşimde 1 senedir olmuyor dememiş orda doktora

aynen canım aynen. ama biz onca aletin altına yatıyoruz canlarımız yana yana birşeyler yaptırıyoruz. onlar orgazm olarak bir test verecekler bunda bile mırın kırın ediyorlar. Yaa olmuyorsa olmuyor deriz olumsuz birşey derse dr. ama şimdi acaba neden olmuyor, milyon tane soru ne gerek var... Bakalım önümüzdeki haftaya aldım bir randevu zeynep kamil den.

didoş birde regl bitiminde yaptığın tutmuş oluyormuş bu ağrılarda ondan oluyormuş
Umitliydim ama enfeksiyon cikinca umudumu kaybettim ya enfeksiyon olunca gebelik olmuyomus ondan dedim herhakde aylardir olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…