- 17 Nisan 2019
- 2.998
- 3.328
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.781
EEvet 3 gün geçti ama reglin 1 gün oncesi yoktu negatifdiyaa ne güzel hayırlı olsun darısı bize inşallahbat geçmişmiydi
acaba normalmidirEvet bendede eskiden yoktu yeni basladi sanki adet oluyom sol kasigim yerinden cikcak gibi bacagima kadar agriyo
Kızlar güzel bi haber aldım inşallah bebis var
Evet bendede eskiden yoktu yeni basladi sanki adet oluyom sol kasigim yerinden cikcak gibi bacagima kadar agriyo
İnşallah eşime süpriz olsun istyrum gorumcem gelirse gideceğim inşallahcanımm kan ver bir an önce değerine bakalımm güzel haberlerle gel inşallahhh maşallah darısı bizee
aynen canım bu ay öyle yapıcam. Yeni test alamam lazım ama bunlar yetmezregl biter bitmez başlamak en iyisi ovulasyon testinee, inşallah uğurlu bir ay olur topiğimizden teker teker hamişler çıkar bu ay
testin markası ne canım bide belirti varmıydıEEvet 3 gün geçti ama reglin 1 gün oncesi yoktu negatifdi
bana kalsa çoktan yaptırmıştık 2 kere randevu alfım iptal etti. 3. üde gitti ama dr gerekli görmemiş ne saçma yaa.. olmuş sizin çocuğunuz denemelere devam demiş patal herif. ama hata benim eşimde 1 senedir olmuyor dememiş orda doktorabence yaptırın ya, bende çok merak ediyordum en azından şimdi temiziz ama olmuyor belki zamanı değil diye bekliyorum...
Biraz arastirdim normal diyo ama doktora sorucam onumuzdeki ay randevum var zatenacaba normalmidir
testin markası ne canım bide belirti varmıydı
[/QUOT ovulaydi testim başka test yptim onda da çıktı belirtim çok yoktu adet gunu olmaya başladı sol kasik agrisi sol tarafta bel ağrım kasik agrisi o kadar ama adet olsam sasirmazdim
Aman valla bu ay çok umrumda değil bakalım kısmet olursa olur olmazsa olmaz modundayım.
Evet yapiyorum dun evdeydim yapamadim ama aksamlari icicem belkide ondan olabilirsoğan kürüne devam ediyor musun kuzucum enfeksiyondan olabilir mi acaba
Bende ayni oyle hisediyom resmen ya icerde yolculuk yapiyo ama agrisi fena
Enfeksiyon var zaten canim doktor kagit yollamis antibiotik yazmisda sogan kürü yapiyom antibiotik yerineenfesksiyon, iltihap olma ihtimali yüksek canım.
Evet yapiyorum dun evdeydim yapamadim ama aksamlari icicem belkide ondan olabilir
aynen canım aynen. ama biz onca aletin altına yatıyoruz canlarımız yana yana birşeyler yaptırıyoruz. onlar orgazm olarak bir test verecekler bunda bile mırın kırın ediyorlar. Yaa olmuyorsa olmuyor deriz olumsuz birşey derse dr. ama şimdi acaba neden olmuyor, milyon tane soru ne gerek var... Bakalım önümüzdeki haftaya aldım bir randevu zeynep kamil den.kuzucumm o zaman eşinle konuş ikna etmeye çalış benimki başta ne sperm testi ya falan diye terslendi dedim bak canım bende bi sorun çıkmadı eğer sende varsa erken öğrenip önlemimizi alalım sonra pişman olmayalım diye ikna ettim, çok şükür bişey çıkmadı ama ılımlı yaklaşmak gerek çünkü çok hassas oluyorlar onlar sperm konusunda..
Ben de reglin bitmesini bekliyorum canım , sonra gidicem doktoraBiraz arastirdim normal diyo ama doktora sorucam onumuzdeki ay randevum var zaten
Umitliydim ama enfeksiyon cikinca umudumu kaybettim ya enfeksiyon olunca gebelik olmuyomus ondan dedim herhakde aylardir olmuyodidoş birde regl bitiminde yaptığın tutmuş oluyormuş bu ağrılarda ondan oluyormuş
Insallah kotu bisi degilsin canimBen de reglin bitmesini bekliyorum canım , sonra gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?