Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umitliydim ama enfeksiyon cikinca umudumu kaybettim ya enfeksiyon olunca gebelik olmuyomus ondan dedim herhakde aylardir olmuyo
Canım zaten ben de kaşıntı falan oluyor ama.kokulu akıntı yok, o zamandan beri de böyle ağrım falan var yumirtlama zamanı , lekelenmem var , yani enfeksiyondan da gebelik oluşmaya biliyor öyle ni ?

Canım zaten ben de kaşıntı falan oluyor ama.kokulu akıntı yok, o zamandan beri de böyle ağrım falan var yumirtlama zamanı , lekelenmem var , yani enfeksiyondan da gebelik oluşmaya biliyor öyle ni ?
Bende hic bisi yok kasik agrisi haric ne kasinti nede baska bisi.. Evet oyle okudum omce enfeksiyondan kurtulmak gerekiyomus enfeksiyon engelliyomus gebeligi 2 aydie ondan olmadi diye dusundum bende ve sogam kürüne basladim

Bende hic bisi yok kasik agrisi haric ne kasinti nede baska bisi.. Evet oyle okudum omce enfeksiyondan kurtulmak gerekiyomus enfeksiyon engelliyomus gebeligi 2 aydie ondan olmadi diye dusundum bende ve sogam kürüne basladim
Canım ben hiç önemsemedim kaşıntıyı koku yok diye , çünki bir ay oldu bir ay olmadı kaşıntı, o yüzden ilgilenmedim, ama kaç aydır böyle . ozaman ondan ola bilir bizde de canım , inşAllah canlm bu enfeksoyindan kurtulunca biz de iyi haberler alırız artık ,

Aynen canim sogan kuru dene sende istiyosan ben basladim 2 gundur cocuk calismalarinada devam ediyom bu arada zaten.. Insallah canim ya

Canim baksana ben sogan kürü kullaniyom diye ara verim mi veemimmi kararaiz kalmıştım ama sanirim calismalara devam edicem

Eklentiler

• Screenshot_20191022_113901_com.huawei.browser.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 33
soruma cevab aldım canım
Ay cok sevindim umut oldu valla cok korkuyodum hem calismalara devam edip hemde sogam kürüne ama suan icim rahatlladi insallah sende dene istiyosan sabah aksam ac karinla iciliyo tadi okadarda igrenc deil burnunu kapat dik kafaya

Ay cok sevindim umut oldu valla cok korkuyodum hem calismalara devam edip hemde sogam kürüne ama suan icim rahatlladi insallah sende dene istiyosan sabah aksam ac karinla iciliyo tadi okadarda igrenc deil burnunu kapat dik kafaya
Canım bu doktora gidiyim de , eğer doktor ilaç iğne falan yazsa onun yerine soğan kürüne başlarım☺☺❤❤ Sen de başla canım inşAllah böyle güzel haberi bu ay sende alırız

Canım bu doktora gidiyim de , eğer doktor ilaç iğne falan yazsa onun yerine soğan kürüne başlarım☺☺❤❤ Sen de başla canım inşAllah böyle güzel haberi bu ay sende alırız
Tamm canim ay insallah bu ay sanmiyorum da bidahaki aya insallah

Merhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?

çıldırıcam artık ya

yeminle oraya kin kusmamak için kendimi zor tuttum az önce

ne kadar kolaymış hamile kalmak ben deli olcammmm

kızlar nerde yazıyor bu yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…