- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.481
İnşallah canm... yeterki bitsin gitsin... beklediğime değsin.. başka birşey isteiyorum...Anladım canım biter gider oda
Annem babam hacdan gelmişti memlekette idim bende özledim vallaRabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86 @bombshells @Ozgeozge0 @Azraa @Biyo1990
deniz_36 @Kubradnz0 @bmbm @su00 @nejlaa 86 @Kizannesiiii @Semipermeable @m_aslicim @Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
Unutuuklarım varsa affola.. Diğerleri zaten aktif :)
Senin Bat tarihin yaklaşıyor kuzum.. hadi bize hayırlı haberler ver inşallahAnnem babam hacdan gelmişti memlekette idim bende özledim valla
ilk defa deniycem bende,belki doktor takibinde olması fayda sağlar..Tüm doktorlar Femaraya yöneldi.. ben çok memnun kalmıştım Femaradan.. Ama yumurta gelişimin iyiyse kullanmana gerek yok
hadi hayırlısı... gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrilk defa deniycem bende,belki doktor takibinde olması fayda sağlar..
Hasi inşallah cnm hayırlı haberler bekliyoruz RABBİM nasip ettsin tüm bekleyenlereGünaydın kizlarrrr1 saat sonra yine kan vericem bakalım kaç olmuş değer
günaydın kızlar,bu sabah kırmızı kartı gördüm,bat 1 eylüldü,benim umutlar ekime kaldı,inş sizlerden hayırlı haberler gelir..
Bn ağustos adeti olamadım doktora gittim çarşamba günü iyi bi uzman gebe değilsin dedi tarlusal verdi kullanmak istemedim 5 gündür prowomen kullanıyorumSenin Bat tarihin yaklaşıyor kuzum.. hadi bize hayırlı haberler ver inşallah
Yılda 1ay adet görmemek normal miş cnm bence bekle birazBn ağustos adeti olamadım doktora gittim çarşamba günü iyi bi uzman gebe değilsin dedi tarlusal verdi kullanmak istemedim 5 gündür prowomen kullanıyorum
Poliver kist problemim var ara ara oluyor ama çok yorucuYılda 1ay adet görmemek normal miş cnm bence bekle biraz
prowomenı bende kullanıyorum,çok etkili bir takviye,inş faydasını görürüz..Bn ağustos adeti olamadım doktora gittim çarşamba günü iyi bi uzman gebe değilsin dedi tarlusal verdi kullanmak istemedim 5 gündür prowomen kullanıyorum
Sen ne zaman dır kullanıyon prowomen kendiliğinde n adet getirir miprowomenı bende kullanıyorum,çok etkili bir takviye,inş faydasını görürüz..
Çok düşünüyoruz cnm fazlasından cok normal hayata ki çoğu düşüncelerimiz de etkiliyor herşeyiPoliver kist problemim var ara ara oluyor ama çok yorucu
E kesinlikle o gün eşim diyo o dogsun görecek diyo ona alcagım tüm masrafları ilaca harcadık diyoKızlar dünya ne kadar degişti ya bir duşunsenize bir arkadaşın mesajında dediği gibi eskiden ninelerimizin 8 10 çocuğu olurmuş sahsen benim baba annemin 14tane olmuş ama bazıları rahmetli olmuş bebeken 8 çocuğu var 7oglan 1kız şimdi bizler çocuk için servet harcamaya ragzıyız yediğimiz yiyeceklerin hepsi hormon içtiğimiz herşey kimyasal ilaçları zaten katmıyorum bence artık kıyamet alameti
2.aydır kullanıyorum,adet getirrmi bilmem ama yumurta kalitesini fazlasıyla arttırıyor,içindeki vitamin mineral,folik ne ararsan var..Sen ne zaman dır kullanıyon prowomen kendiliğinde n adet getirir mi
Ama napalım o kadar takviye ilaç falan derken olay odaklı oldukÇok düşünüyoruz cnm fazlasından cok normal hayata ki çoğu düşüncelerimiz de etkiliyor herşeyi
Sizin herhangi problem var mı eşimde promen k kullanıyo zaten2.aydır kullanıyorum,adet getirrmi bilmem ama yumurta kalitesini fazlasıyla arttırıyor,içindeki vitamin mineral,folik ne ararsan var..
Az kalmış az daha sabret. . Olumlu oluyor çoğu kişinin sonucuİnşallah canm... yeterki bitsin gitsin... beklediğime değsin.. başka birşey isteiyorum...
2. ayımızın içindeyiz işte.. ekim 25 gibi felan ilaç süresi bitiyor birdaha tahlil olcak
Kızlar reçeteli mi bu ilaç birde vitamin mi sadece yoksa ilaç mi2.aydır kullanıyorum,adet getirrmi bilmem ama yumurta kalitesini fazlasıyla arttırıyor,içindeki vitamin mineral,folik ne ararsan var..
evet evet eşimde promen k kullanıyor,sperm kalitesi için,kısaca kaliteden geçilmyoruz ama tık yok.. :)Sizin herhangi problem var mı eşimde promen k kullanıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?