Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım biter gider oda
İnşallah canm... yeterki bitsin gitsin... beklediğime değsin.. başka birşey isteiyorum...
2. ayımızın içindeyiz işte.. ekim 25 gibi felan ilaç süresi bitiyor birdaha tahlil olcak

Kızlar dünya ne kadar degişti ya bir duşunsenize bir arkadaşın mesajında dediği gibi eskiden ninelerimizin 8 10 çocuğu olurmuş sahsen benim baba annemin 14tane olmuş ama bazıları rahmetli olmuş bebeken 8 çocuğu var 7oglan 1kız şimdi bizler çocuk için servet harcamaya ragzıyız yediğimiz yiyeceklerin hepsi hormon içtiğimiz herşey kimyasal ilaçları zaten katmıyorum bence artık kıyamet alameti

E kesinlikle o gün eşim diyo o dogsun görecek diyo ona alcagım tüm masrafları ilaca harcadık diyo

İnşallah canm... yeterki bitsin gitsin... beklediğime değsin.. başka birşey isteiyorum...
2. ayımızın içindeyiz işte.. ekim 25 gibi felan ilaç süresi bitiyor birdaha tahlil olcak
Az kalmış az daha sabret. . Olumlu oluyor çoğu kişinin sonucu
2.aydır kullanıyorum,adet getirrmi bilmem ama yumurta kalitesini fazlasıyla arttırıyor,içindeki vitamin mineral,folik ne ararsan var..
Kızlar reçeteli mi bu ilaç birde vitamin mi sadece yoksa ilaç mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…