- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.821
kızlar nerde yazıyor bu yorum
gebelik belirtilerindekızlar nerde yazıyor bu yorum
ay hepsini geçtim ya yüce Rabbim günahsız ve helal yolla yapanlara bizlere nasip etsin valla okudukça böyle şeyleri deli oluyorum
ya cıldırıcam kızlar bu nedir ya.
valla insanların şansına ....
şimdi o başlıktaydım bende 19 yaşındaymış bide biz uğraşalım millete bakMerhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
çıldırıcam artık ya
şimdi o başlıktaydım bende 19 yaşındaymış bide biz uğraşalım millete bak
şimdi o başlıktaydım bende 19 yaşındaymış bide biz uğraşalım millete bak
Kızlarr sonra mapuslara düşüyorsunuz yazmayın boşverinokkalı bir cewap yazdım zaten ona
Ay okusum bunusa ya ne uyuzlar anam delircemMerhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
çıldırıcam artık ya
Kızlarrrr nasılsınız uzun zamandır giremedim
Selam canım iyiyiz nolsun bugün biraz sakin buralarKızlarrrr nasılsınız uzun zamandır giremedim
ya cok canım sıkıldı valla bunalıma girdim artık ya
yok regl yeni bitti tatlımGizsiz bu ay yumurtlaman geçti mi senin ? Ne durumdasın
İyi yaptın canmokkalı bir cewap yazdım zaten ona
yok regl yeni bitti tatlım
bu cuma yumurtlamam başlıycak
yaa bir basıp gider misin. Ali miisn, veli miisin neysen artık. Burada senin işin yok........Merhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
çıldırıcam artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?