- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.841
yumurtalarını ikiye kır yeyok regl yeni bitti tatlım
bu cuma yumurtlamam başlıycak
yaa bir basıp gider misin. Ali miisn, veli miisin neysen artık. Burada senin işin yok........
iyimisinyumurtalarını ikiye kır ye
Gayet iyimsen iyi misiniyimisin
Senınle polimiğe girmiycem ban ye de aklın basına gelsin kezo. ay pardon karadenizkiziGayet iyimsen iyi misin
ayy bunu sen bir yerden alıntı mı yaptınMerhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
çıldırıcam artık ya
kızlar size yazıcam yazıcam unutuyorum
regl bıtımınde ilişkiye girin totemi varya.
benim regl siyah siyah gelmeye basladı bıttı duş aldım falan.
Eşimle o akşam ilişki olduu. duş aldım falan bişey akmadı. baktım wc gittim peçeteyle silince kırmızı renkte kan geldi. zarar vermiş olmam diymi? sonra bu 2 gündür kahve kahve geliyor damla damla
Benimde oyle oldu 6 gun suruyo 5. Gun yaptik lekenenmem vardi biraz iliskiden sonra baya geldi kan sonra yavas yavas kesildi normalmi bilmiyom ama ogunden sonra kasiklarim hep regl olcakmisim gibi agridi ara arakızlar size yazıcam yazıcam unutuyorum
regl bıtımınde ilişkiye girin totemi varya.
benim regl siyah siyah gelmeye basladı bıttı duş aldım falan.
Eşimle o akşam ilişki olduu. duş aldım falan bişey akmadı. baktım wc gittim peçeteyle silince kırmızı renkte kan geldi. zarar vermiş olmam diymi? sonra bu 2 gündür kahve kahve geliyor damla damla
Allah seni napmasin kizayy bunu sen bir yerden alıntı mı yaptın
Bende biri bizim grubu sabote etmeye çalışıyor sandım. Özür dilerim canım. Yanlış anlaşılma oldu....
Benimde oyle oldu 6 gun suruyo 5. Gun yaptik lekenenmem vardi biraz iliskiden sonra baya geldi kan sonra yavas yavas kesildi normalmi bilmiyom ama ogunden sonra kasiklarim hep regl olcakmisim gibi agridi ara ara
Valla bilmiyom kuzu deniyoz iste
Gizsiz benim de rengli dün bitti. bugün 1 .gün hangi gün yumurtlarım bilmiyum takvime göre 28 Ekim. Ama ben yarından başlıycam ovu testi yapmayayok regl yeni bitti tatlım
bu cuma yumurtlamam başlıycak
Valla bilmiyom kuzu deniyoz isteyararinida zararinida gorcez ben gecen ay tamamen bittikden sonra yapmistim bu ay leke varken yaptim ki lekelenmede yapılması gerekiyomus oyle duymuştum
Valla ben de bunu yaptım ama bilinçsiz oldu tamamen. Hiç bir kanamam falan da olmadı benim
bence steril değil regl tam bitmemişken ilişkiye girmek...
Amin canim insallahaman bir zararı olmasın bebiş getirsin inşallah hepinize kuzularım
Selam kızlar.☺ PeLushbaby den başka hamile kalanimiz yok mu hala? Umudum iyice yitip gidiyor kızlar
Selam kızlar.☺ PeLushbaby den başka hamile kalanimiz yok mu hala? Umudum iyice yitip gidiyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?