Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy bunu sen bir yerden alıntı mı yaptın

Bende biri bizim grubu sabote etmeye çalışıyor sandım. Özür dilerim canım. Yanlış anlaşılma oldu....

Canım son günü ben de değerlendirdim ama böyle akıntım devam etmedi... Acaba tam bitmemiş miydi?

Benimde oyle oldu 6 gun suruyo 5. Gun yaptik lekenenmem vardi biraz iliskiden sonra baya geldi kan sonra yavas yavas kesildi normalmi bilmiyom ama ogunden sonra kasiklarim hep regl olcakmisim gibi agridi ara ara

Benimde oyle oldu 6 gun suruyo 5. Gun yaptik lekenenmem vardi biraz iliskiden sonra baya geldi kan sonra yavas yavas kesildi normalmi bilmiyom ama ogunden sonra kasiklarim hep regl olcakmisim gibi agridi ara ara

kızlar bu regldan hemen sonra ilişki olayı zarar veriyor olmasın ya? ben adet olabilseydim bi bende deniycektim ama hiç iyi yorumlar almadım sizler denedikten sonra
G gizsiz

kızlar bu regldan hemen sonra ilişki olayı zarar veriyor olmasın ya? ben adet olabilseydim bi bende deniycektim ama hiç iyi yorumlar almadım sizler denedikten sonra
G gizsiz
Valla bilmiyom kuzu deniyoz iste yararinida zararinida gorcez ben gecen ay tamamen bittikden sonra yapmistim bu ay leke varken yaptim ki lekelenmede yapılması gerekiyomus oyle duymuştum

bence steril değil regl tam bitmemişken ilişkiye girmek...

ya aslında herkes bunun bilincinde hem steril değil hem günah vs. ama hani aylardır deneniyor olmuyor birde böyle deneyelim diye yaptı arkadaşlar, yararını gören çok olmuş bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…