- 20 Şubat 2019
- 105
- 128
- 53
- 28
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.861
Amin inşallah. Bu ay 3 günüm geçti hala olmadım ama testler ne yazık ki yine negatif...umudumuzu yitirmeyeceğizz napalım geleceği gün var bekliyoruz bekleyeceğizzz Rabbim ruhunu ne zaman üflerse o zaman gelecek
birde afedersin eşim yanmam oldu dedi.mikrop kapacak adamaman bir zararı olmasın bebiş getirsin inşallah hepinize kuzularım
Hadi hayırlısıııııovulasyonlarım geldi kızlar hayırlsııyla yarın başlıyorum
Yemin ederim sinir krizi geçiriyorum sandım gülerkenAllah seni napmasin kiz
Ay işte ondan korkuyorum inşallah bişey olmazbirde afedersin eşim yanmam oldu dedi.mikrop kapacak adam
Kuzular ilk ovulasyonu yaptım meraktan zaten daha başlamadım yumurtalara günüm.
ama bir gebenin günlüğünde testler böylemiydi ya. Ben çubuk zannediyordum.kaset tipi testmiş
valla bende anlamadım.yazdım kadına hemençubuk test diye biliyorum kuzucum ama niye böyle gelmiş ki
ayyy içinde 2 tane gebelik testi oluyor ya hediye. ben onu acmısım yaa..gitti gebelik testi bosu bıosunaçubuk test diye biliyorum kuzucum ama niye böyle gelmiş ki
Bende yarın başlıycam canım. Takipte kalalım. Seninle günlerimiz aynı :)Kuzular ilk ovulasyonu yaptım meraktan zaten daha başlamadım yumurtalara günüm.
ama bir gebenin günlüğünde testler böylemiydi ya. Ben çubuk zannediyordum.kaset tipi testmiş
Tühh gitti gebelik testi. Birde bir tane hassas begelik testi koyuyor içine allahtan o gitmmeişayyy içinde 2 tane gebelik testi oluyor ya hediye. ben onu acmısım yaa..gitti gebelik testi bosu bıosuna
ben hep bu tiplerden kullanıyorum 2 kere verdim siparişvalla bende anlamadım.yazdım kadına hemen
yarın baslıycam artık ovulasyona. işyerimde nereme saklıycagımı sasırmaktan naptgımı bilmiyorumTühh gitti gebelik testi. Birde bir tane hassas begelik testi koyuyor içine allahtan o gitmmeiş
koy cebine. Plastik bardakla wc ye gitmek biraz tuhaf kaçıyor ama benim bulunduğum ortam sakin kimse görmüyoryarın baslıycam artık ovulasyona. işyerimde nereme saklıycagımı sasırmaktan naptgımı bilmiyorum
ayyy içinde 2 tane gebelik testi oluyor ya hediye. ben onu acmısım yaa..gitti gebelik testi bosu bıosuna
Valla bendeyaaaaa hahsjakkskala hiç güleceğim yoktuu kahkaha aytım
Valla bende
keske çift çizgı cıksaydı ve bu sekılde gebelik öğrenseydım
hayallere gel
Aynisi azonce banada oldu canim bilmiyorum nedenAz once ovulasyon yapim dedim idrarda toz beyaz şeyler vardi bu ne onu anlamadim idrar yolu enfeksiyonu olamaz yanma fekan filan hic bisi yok diğer tarafda enfeksiyon var zaten :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?