- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.881
Toz gibi nokta kadar ucusuyolar icinde oylemiydi senindeAynisi azonce banada oldu canim bilmiyorum neden
Evet cAnim tamda tarif ettigin gibi oldu daha demin. Bildigim kadariyla enfeksiyon falanda yok bende amaToz gibi nokta kadar ucusuyolar icinde oylemiydi seninde
Ay insallah bide o enfeksiyonla ugrasmim ya bitame enfeksiyon var zatenEvet cAnim tamda tarif ettigin gibi oldu daha demin. Bildigim kadariyla enfeksiyon falanda yok bende ama
Yoktur insallah canim ya icini ferah tut. Ben yarin doktora gidicem gebelik planliyorum diye bi kontrol etsin. İdrar tahlilide istiycem bakalim bende varsa cikar derim sanaAy insallah bide o enfeksiyonla ugrasmim ya bitame enfeksiyon var zaten
Tamm kuzu insallah kotu bisi değildir banada haber verYoktur insallah canim ya icini ferah tut. Ben yarin doktora gidicem gebelik planliyorum diye bi kontrol etsin. İdrar tahlilide istiycem bakalim bende varsa cikar derim sana
Bu gün bende aynı şeyi yaşadım ilk defaToz gibi nokta kadar ucusuyolar icinde oylemiydi seninde
Bu gün bende aynı şeyi yaşadım ilk defa
Aynen ve tekrar denedim aynı üstüne ovülasyon testi yaptım bata 9 gün var ve yumurtlama olayım bitti yani ama tekrar koyu çıktı test şaşırdımMasallah hepimizde var hayrolsun insallah ya
Atsana nasil cikti bakalimAynen ve tekrar denedim aynı üstüne ovülasyon testi yaptım bata 9 gün var ve yumurtlama olayım bitti yani ama tekrar koyu çıktı test şaşırdım
Hadi hayırlısı canımcımYarin hepinizi aydinlatacagim kızlar
Atsana nasil cikti bakalim
Yani yumurtlama günüm geçti 5-6 gün önce pik gördüm yakaladım sonra bi daha hep silik çıkar benim bunuda öğle saatlerinde yapmıştım işte idrarı öyle görünceNormalde dahami silik cikiyodu
Adete kadar yapmaya devam et koyulasmaya devam etcekmi acabaYani yumurtlama günüm geçti 5-6 gün önce pik gördüm yakaladım sonra bi daha hep silik çıkar benim bunuda öğle saatlerinde yapmıştım işte idrarı öyle görünce
Aynen bi bakcam ilk defa oluyo böyle. İnternetten 3-4 tane erken gebelik testi sipariş ettim 3-4 gün kala bide onu denerim Allah büyükAdete kadar yapmaya devam et koyulasmaya devam etcekmi acaba
Insallah gebesindir canimAynen bi bakcam ilk defa oluyo böyle. İnternetten 3-4 tane erken gebelik testi sipariş ettim 3-4 gün kala bide onu denerim Allah büyük
İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız canım ya umudumuz hep varInsallah gebesindir canimumutlarimiz tükenmesin
Ay gizsiz yaaaa valla boşu boşuna gitti heayyy içinde 2 tane gebelik testi oluyor ya hediye. ben onu acmısım yaa..gitti gebelik testi bosu bıosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?