- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.901
İnsallah canim benimKızlar yarın sabahtan diyetisyene kontrole gideceğim benim için dua edin inşallah faydasını görmüşüm ve kilo verebilmişimdir.
Insallah kuzuKızlar yarın sabahtan diyetisyene kontrole gideceğim benim için dua edin inşallah faydasını görmüşüm ve kilo verebilmişimdir.
Kızlar yarın sabahtan diyetisyene kontrole gideceğim benim için dua edin inşallah faydasını görmüşüm ve kilo verebilmişimdir.
Toz gibi nokta kadar ucusuyolar icinde oylemiydi seninde
Evet cAnim tamda tarif ettigin gibi oldu daha demin. Bildigim kadariyla enfeksiyon falanda yok bende ama
günaydın tatlımGünaydınn kızlarr
kızlar onlar bende de oluyordu ve onlar içimizde kalan spermler cıkıyo diye biliyorum.
günaydın tatlım
kuzum konustum ama tepkisiz sadece dınlıyonaptın kuzucum konuştun mu eşinle
kuzum konustum ama tepkisiz sadece dınlıyo
olmazsa önümüzdeki aya sende bi kontrole git dedim
bakıcaz dedi sadece.
ağzından zorla laf alıyorum deli oldum zaten.
istemıyosan aç şu agzını konusta bilelim dicem yada agzının ortasına cakıcam bıtane
o herseye bakıcaz der canımkuzucum en azından yok dememiş bakarız falan demiş bence gider o gider
o herseye bakıcaz der canım
ya benımkıde sımdı gitmesede mecbur gidecek canım napıcak baska caresımı var. cocuk bu yanı. poğaça simit eşya değilkihadi yaa o zaman biraz daha ısrar etmen gerekecek desenee... Benimkide ilk başta ne sperm testi ya saçmalama gitmem falan dedi 2-3 kere konuştuktan sonra yola geldi
ya benımkıde sımdı gitmesede mecbur gidecek canım napıcak baska caresımı var. cocuk bu yanı. poğaça simit eşya değilki
acıyı geç zevk duyacaklar sperm vererekay kız ilahi yaa
valla öyle biz nasıl paşa paşa gidiyoruz rahim ağzına bakıldığında kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim valla rahim filmi kim bilir nasıldır, tüm eziyeti biz çekiyoruz gidip hiç acı bile çekmeden yapacakları şey için bin bir naz niyaz
günaydın kızlarrr
Gü nay dınn
Gunaydin bebisler ❤
acıyı geç zevk duyacaklar sperm vererekama nerdeeee
bat a gün saymaktan bitap düştüm kaldırın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?