Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoff ben hala olmadım ne adet belirtisi var ne bişey var artık ovulasyonlarda pozitif çıkmıyor nolcak benim bu halim
Büş heycanla senin durumunun sonunu bekliyom len kac gun gecti bugun

ahaha aynen valla 8 kaldı internetten erken gebelik testleri aldım heyecanla onları bekliyorum dehşet bi sırt ağrımda var üşüttüm herhalde ya. sende durumlar nasıl didoş
Benim daha 15 gun var yumurtlamadayim ben daaha

Büş heycanla senin durumunun sonunu bekliyom len kac gun gecti bugun

bendee bugün gebelik testlerim geliyor sipariş ettiğim, bakalım yarın sabah onu yapcam doktor 1 hafta sonra gel demişti ya eğer negatif çıkarsa bu cumartesi son kez kan vereceğim

canım bence sen bir doktora git hamiş değilsen adet sökücü verir

kuzum çalıştığım yerden dolayı izin alıp gidemiyorum malesef ama acile gidip kan vermiştim 2 çıkmıştı doktor 1 hafta sonra gel demişti bakalım ne çıkacak bu cumartesi yada pazar gideceğim

bendee bugün gebelik testlerim geliyor sipariş ettiğim, bakalım yarın sabah onu yapcam doktor 1 hafta sonra gel demişti ya eğer negatif çıkarsa bu cumartesi son kez kan vereceğim
Insallah bisi cikar artik çatladik anam

kız ne dycem ben daha bu ay ilişkiye girmeye başlamadan hamile miyim triplerindeydim ahaha
Al bendede okadar som günü degerlendirdim adetin diye ama fos enfeksiyon var ya bende agrilarim ondanmis sanırım

enfeksiyon ben de vardı ilk evlendiğimde bir hafta antibiyotik kullandım bide fitil geçti canım ilaçsız olmuyor
Soğan kürü yapıyon şimdi gecsin dıye antıbıotık mantarlı me yapıomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…