- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.921
8mi kaldi bigunbat a gün saymaktan bitap düştüm kaldırın kızlar
Büş heycanla senin durumunun sonunu bekliyom lenhoff ben hala olmadım ne adet belirtisi var ne bişey var artık ovulasyonlarda pozitif çıkmıyor nolcak benim bu halim
canım bence sen bir doktora git hamiş değilsen adet sökücü verirhoff ben hala olmadım ne adet belirtisi var ne bişey var artık ovulasyonlarda pozitif çıkmıyor nolcak benim bu halim
Bende de oyle cikmisti, bobreklerden geliyormusAz once ovulasyon yapim dedim idrarda toz beyaz şeyler vardi bu ne onu anlamadim idrar yolu enfeksiyonu olamaz yanma fekan filan hic bisi yok diğer tarafda enfeksiyon var zaten :/
ahaha aynen valla 8 kaldı8mi kaldi bigun ☺
Olabilir canim cok dikkatlk inceliyozBende de oyle cikmisti, bobreklerden geliyormus
Benim daha 15 gun varahaha aynen valla 8 kaldıinternetten erken gebelik testleri aldım heyecanla onları bekliyorum dehşet bi sırt ağrımda var üşüttüm herhalde ya. sende durumlar nasıl didoş
Büş heycanla senin durumunun sonunu bekliyom lenkac gun gecti bugun
canım bence sen bir doktora git hamiş değilsen adet sökücü verir
Insallah bisi cikar artik çatladik anambendee bugün gebelik testlerim geliyor sipariş ettiğim, bakalım yarın sabah onu yapcam doktor 1 hafta sonra gel demişti ya eğer negatif çıkarsa bu cumartesi son kez kan vereceğim
kız ne dycem ben daha bu ay ilişkiye girmeye başlamadan hamile miyim triplerindeydim ahahaBenim daha 15 gun varyumurtlamadayim ben daaha
Insallah bisi cikar artik çatladik anam
Al bendede okadarkız ne dycem ben daha bu ay ilişkiye girmeye başlamadan hamile miyim triplerindeydim ahaha
Sonu gusel olsada degse bari dimi amavalla bende çatladım bide kimseye diyemiyorum etrafımda kendi içimde yiyip bitiriyorum kendimi
Tamamdırsize bugün saat 14 te ovulasyonumu atıcam.
bugun ve 1,5 hafta boyunca hergun. kafanızı şişiricem
yorumlamayanı dövecem
enfeksiyon ben de vardı ilk evlendiğimde bir hafta antibiyotik kullandım bide fitil geçti canım ilaçsız olmuyorAl bendede okadarsom günü degerlendirdim adetin diye ama fos enfeksiyon var ya bende agrilarim ondanmis sanırım
Soğan kürü yapıyon şimdi gecsin dıye antıbıotık mantarlı me yapıomusenfeksiyon ben de vardı ilk evlendiğimde bir hafta antibiyotik kullandım bide fitil geçti canım ilaçsız olmuyor
GünaydınGunaydın kızlar adetım bıttı basladı bende aama ıkı gun yok eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?