Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü yapıyon şimdi gecsin dıye antıbıotık mantarlı me yapıomus
mantar yapmadı bende canım bilmiyorum soğan kürünüde duydum kullanıp memnun kalan bir arkadaşımda var ama ben hiç denemedim kimisinde adet düzensizliği yapmış diye korkmuştum

Insallah kuzum bakalım hayırlısıysa olsun ben bu surede dıyet ve spora devam edıyorum
ne kadar inanırsınız bilmem sadece belki yararı olur diye söylemek istedim. bana olmaz sana olur vesile olmuş olurum
dua olarak 'lem yelid' diye zikir çekmek cok iyimiş canım. 70.000 sayısıda. ben regl olana kadar çekebildiğim kadar çekicem inşallah

mantar yapmadı bende canım bilmiyorum soğan kürünüde duydum kullanıp memnun kalan bir arkadaşımda var ama ben hiç denemedim kimisinde adet düzensizliği yapmış diye korkmuştum
Az önce doktorumu aradım dedim hastaneden kagıt gelmıs antıbıotık almam lazım diye korkuyorum dedım çocuk düşündüğümüz ıcım korkma kötü bısı deıl ılacı al hemen geçer dedı

iyilik kuzucum siz nasılsınız bebişle
Bizde iyiyiz çok şükür dün gittim kontrole 8+1 kalp atışları da güçlenmiş kese de toparlamış kendini dedi doktor. 4 hafta sonra çağırdı ense kalınlığına bakalım dedi

al ilacı o zaman kuzucumm hemencecik geçiriverir

ovulasyon haftam bu cuma Başlıyo
hafta sonu ilk ilişkim olsa elde 1
29 ekim salı tatil evdeyim o günde olsa elde 2
bıde ovulasyonun pik olduktan sonra silikleşiyor ya çatladığı gün olsa elde 3
gerisi Allah kerim
daha sıkta olmaz benım zaten. olabilecek bu

Son düzenleme:
bence dinle doktoru bir haftada geçiyor beklersen yayılıyor asıl ve gebeliğede engel. antibiyotik kullanırken soğan kürünüde bırak canım ağır olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…