- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.941
AYnen yumırtlamam haftaya gorunuyor zaten kuzumGünaydın❤ 2 gündem bısı olmaz rastgele
mantar yapmadı bende canım bilmiyorum soğan kürünüde duydum kullanıp memnun kalan bir arkadaşımda var ama ben hiç denemedim kimisinde adet düzensizliği yapmış diye korkmuştumSoğan kürü yapıyon şimdi gecsin dıye antıbıotık mantarlı me yapıomus
benımde bu cuma baslıyo yumurtalama canımAYnen yumırtlamam haftaya gorunuyor zaten kuzum
Insallah kuzum bakalım hayırlısıysa olsun ben bu surede dıyet ve spora devam edıyorumbenımde bu cuma baslıyo yumurtalama canım
29ekimde işte tatil ozamanda değerlendirebilirsem güzel olacak.
ne kadar inanırsınız bilmem sadece belki yararı olur diye söylemek istedim. bana olmaz sana olur vesile olmuş olurumInsallah kuzum bakalım hayırlısıysa olsun ben bu surede dıyet ve spora devam edıyorum
Ohh esınde gelmıs olurAYnen yumırtlamam haftaya gorunuyor zaten kuzum
Az önce doktorumu aradım dedim hastaneden kagıt gelmıs antıbıotık almam lazım diye korkuyorum dedım çocuk düşündüğümüz ıcım korkma kötü bısı deıl ılacı al hemen geçer dedımantar yapmadı bende canım bilmiyorum soğan kürünüde duydum kullanıp memnun kalan bir arkadaşımda var ama ben hiç denemedim kimisinde adet düzensizliği yapmış diye korkmuştum
SEnde durumlar ne kuzum en son esımle kontrole gıdıcem demıstınOhh esınde gelmıs olur ❤❤❤
Bizde iyiyiz çok şükür dün gittim kontrole 8+1 kalp atışları da güçlenmiş kese de toparlamış kendini dedi doktor. 4 hafta sonra çağırdı ense kalınlığına bakalım dediiyilik kuzucum siz nasılsınız bebişle
Bende iyiyim çok şükürSelam canım iyiyiz nolsun bugün biraz sakin buralar
Sen nasılsın?
size bugün saat 14 te ovulasyonumu atıcam.
bugun ve 1,5 hafta boyunca hergun. kafanızı şişiricem
yorumlamayanı dövecem
Gunaydın kızlar adetım bıttı basladı bende aama ıkı gun yok eşim
Önümüzde ay kuzu enfeksıyon çıktı bende sımdıSEnde durumlar ne kuzum en son esımle kontrole gıdıcem demıstın
Az önce doktorumu aradım dedim hastaneden kagıt gelmıs antıbıotık almam lazım diye korkuyorum dedım çocuk düşündüğümüz ıcım korkma kötü bısı deıl ılacı al hemen geçer dedı
Alıcam bugün akşamlarında bu bardak soğan suyu ıcerım tamamdıral ilacı o zaman kuzucumm hemencecik geçiriverir
5 de benim kaldı ☺8mi kaldi bigun ☺
Hadı ınsallah canım5 de benim kaldı ☺
bence dinle doktoru bir haftada geçiyor beklersen yayılıyor asıl ve gebeliğede engel. antibiyotik kullanırken soğan kürünüde bırak canım ağır olurAz önce doktorumu aradım dedim hastaneden kagıt gelmıs antıbıotık almam lazım diye korkuyorum dedım çocuk düşündüğümüz ıcım korkma kötü bısı deıl ılacı al hemen geçer dedı
yaa çok iyi ben kesin test yapardım5 de benim kaldı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?