Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alıcam bugün akşamlarında bu bardak soğan suyu ıcerım tamamdır kontrole kadar geçer ımsallah

inşallah geçer kuzuumm

hadi kuzum belinize kuvvett
eşinin durumu bilmiyoruz ama kuzum havuç suyu ileri hareketliliği artırıyormuş istersen hiç çaktırmadan yapacağınız gün akşam havuç suyu falan için birlikte sanki öylesine yapıyormuşsun gibi davranaraktan

havuc suyu sademi olmalı.sanki evde cok havuc varmıs gibi. içine 1tanede elma atsam ne olur

Doktora gittim geldim kizLar bi problem yok dedi simdilik. Bikac kan testi istedi ptesi cikarmis bi tanesi diger 2 si bugun cikarmis. İdrar tahlili yaptirmayi unuttum ama 3 sise kan alınınca

Doktora gittim geldim kizLar bi problem yok dedi simdilik. Bikac kan testi istedi ptesi cikarmis bi tanesi diger 2 si bugun cikarmis. İdrar tahlili yaptirmayi unuttum ama 3 sise kan alınınca

ay iyi çok şükür kuzucum aman bişey çıkmasın da işte kafamızdan atmadığımızdan hamiş kalamıyorz aslında

Problem yokaa iyi kuzu

Insallah kuzu sende kardesim gibi yapmada kilo veriyo incecik oluyo sonra o bogazini tutamiyo davul gibi oluyo geri
Aynen yavrum öyle yapmamaya özen göstereceğim bakalım. Şimdilik henüz 2 kg verebilmişim ya doktor diyor ki vücudun yok direnç gösteriyor, kilolardan vazgeçemiyor Bol bol spor yapmaya çalış dedi, imkanın varsa ip atla dedi kısmetse onları yapmaya başlayacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…