- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.961
yarın yaparım büyük ihtimalle cnmyaa çok iyi ben kesin test yapardımvar mı belirti bişey
erken gebelik mi yapcaksınyarın yaparım büyük ihtimalle cnmbaş ağrısı ve mide yanması var belirti sayılırsa
AAa cok gecmıs olsun canımÖnümüzde ay kuzu enfeksıyon çıktı bende sımdı
INSALLah canım yayumurtlama günlerine gelsin dee bişi olmaz
aynen elimde var 2 taneerken gebelik mi yapcaksın
çok iyi bende normal gebelik testi var bi tane güvenmiyorum hiç ama onaaynen elimde var 2 tane
Alıcam bugün akşamlarında bu bardak soğan suyu ıcerım tamamdırkontrole kadar geçer ımsallah
ovulasyon haftam bu cuma Başlıyo
hafta sonu ilk ilişkim olsa elde 1
29 ekim salı tatil evdeyim o günde olsa elde 2
bıde ovulasyonun pik olduktan sonra silikleşiyor ya çatladığı gün olsa elde 3
gerisi Allah kerim
daha sıkta olmaz benım zaten. olabilecek bu
Günaydın kızlar benimde günüm bugün hastahane hemen yanı başım üşeniyorum gitmeye, uzak olsaydı kesin gitmiştim
havuc suyu sademi olmalı.sanki evde cok havuc varmıs gibi. içine 1tanede elma atsam ne olurinşallah geçer kuzuumm
hadi kuzum belinize kuvvett
eşinin durumu bilmiyoruz ama kuzum havuç suyu ileri hareketliliği artırıyormuş istersen hiç çaktırmadan yapacağınız gün akşam havuç suyu falan için birlikte sanki öylesine yapıyormuşsun gibi davranaraktan
havuc suyu sademi olmalı.sanki evde cok havuc varmıs gibi. içine 1tanede elma atsam ne olur
Dur yapıcam canım bakalım elma ve havuç.ben içeyim oda içsinbence bişey olmaz hepsi vitamin, hatta karışık meyveli bomba atom yapabilirsin
İşteyim izin alıp giderimgidiver kız üşenme valla keşke benimde o kadar yakın olsa
Saol kuzumAAa cok gecmıs olsun canım
Doktora gittim geldim kizLar bi problem yok dedi simdilik. Bikac kan testi istedi ptesi cikarmis bi tanesi diger 2 si bugun cikarmis. İdrar tahlili yaptirmayi unuttum ama3 sise kan alınınca
Problem yokaa iyi kuzuDoktora gittim geldim kizLar bi problem yok dedi simdilik. Bikac kan testi istedi ptesi cikarmis bi tanesi diger 2 si bugun cikarmis. İdrar tahlili yaptirmayi unuttum ama3 sise kan alınınca
Canım ne yaptın? Nasıl geçti? Doktor ne dedi?İnsallah canim benimbenimde randevum 11de
Aynen yavrum öyle yapmamaya özen göstereceğim bakalım. Şimdilik henüz 2 kg verebilmişim ya doktor diyor ki vücudun yok direnç gösteriyor, kilolardan vazgeçemiyorInsallah kuzusende kardesim gibi yapmada kilo veriyo incecik oluyo sonra o bogazini tutamiyo davul gibi oluyo geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?