Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim ağzına ekstra nasıl bakıyor ki doktor? Zaten kontrolde onu da aradan çıkartmıyor mu ya?

Heh tamam anladım, evet yavrum biraz tuhaf bir olay o bak şimdi hatırlayınca ben de bi irkildim

kız işte tecavüze uğramış gibi hissediyor insan tövbe estağfurullah valla gözümden yaş geldi çıktığımda doktorun yanından şimdi gülerek anlatıyorum ama

Hadi insallah vermeye calis bogazini tut kiz

kız işte tecavüze uğramış gibi hissediyor insan tövbe estağfurullah valla gözümden yaş geldi çıktığımda doktorun yanından şimdi gülerek anlatıyorum ama
Bende cok kotu olmustum onda ya sirke gibi bisi suruyo pamukla oyle anliyabiliyo nide icimden et parcalari koparmislardi sonuç kotu cikinca ameliyat olmustum ben

Yumurtam catlamaya baslamis testim bugun silik cikti sonunda adam gibi bi yumurtlama gordum bu ay

Kuzucuklar ilk ovulasyon kalbim kadar temiz

Eklentiler

• A9F3864F-AFD2-4454-92B6-B93AAA39D0AE.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 33
bu arada ben ped bardağa değilde ovulasyonu cıkardıgım plastik poşeti varya oraya yapıp içine daldırıyorum sonra klozete döküyorum. bardakta aynı işlem sonuçta
Oyle nasil yapiyon kiz cubugu cok daldirmayasin nasil goruyon oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…