- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.981
Sen daha belirsizliklerini bir netleştir de ona göre yaparsın yavrucum kovalayan yokvermişsindir kuzucumm listeye uyduysan valla bende başlıycam da ilham gelmesini bekliyorum
Rahim ağzına ekstra nasıl bakıyor ki doktor? Zaten kontrolde onu da aradan çıkartmıyor mu ya?ay kız ilahi yaa
valla öyle biz nasıl paşa paşa gidiyoruz rahim ağzına bakıldığında kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim valla rahim filmi kim bilir nasıldır, tüm eziyeti biz çekiyoruz gidip hiç acı bile çekmeden yapacakları şey için bin bir naz niyaz
Rahim ağzına ekstra nasıl bakıyor ki doktor? Zaten kontrolde onu da aradan çıkartmıyor mu ya?
Hadi bakalım beklemedeyiz. Attığında isimlerimizi de etiketle kuzumsize bugün saat 14 te ovulasyonumu atıcam.
bugun ve 1,5 hafta boyunca hergun. kafanızı şişiricem
yorumlamayanı dövecem
Hadi hakkınızda hayırlı olsun BetülBizde iyiyiz çok şükür dün gittim kontrole 8+1 kalp atışları da güçlenmiş kese de toparlamış kendini dedi doktor. 4 hafta sonra çağırdı ense kalınlığına bakalım dedi
Çok şükür yavrumDoktora gittim geldim kizLar bi problem yok dedi simdilik. Bikac kan testi istedi ptesi cikarmis bi tanesi diger 2 si bugun cikarmis. İdrar tahlili yaptirmayi unuttum ama3 sise kan alınınca
Heh tamam anladım, evet yavrum biraz tuhaf bir olay o bak şimdi hatırlayınca ben de bi irkildimkız işte bişey sokuyorlar ya taa içine doğru onu diyorum
Heh tamam anladım, evet yavrum biraz tuhaf bir olay o bak şimdi hatırlayınca ben de bi irkildim
Hadi insallahAynen yavrum öyle yapmamaya özen göstereceğim bakalım. Şimdilik henüz 2 kg verebilmişim ya doktor diyor ki vücudun yok direnç gösteriyor, kilolardan vazgeçemiyorBol bol spor yapmaya çalış dedi, imkanın varsa ip atla dedi kısmetse onları yapmaya başlayacağım artık.
Kuzum zaten listem harici bir şey yemiyorum ki olay boğazlık değil ne yazık ki boğazlık olsa işim çok daha kolayHadi insallahvermeye calis bogazini tut kiz
Bende cok kotu olmustum onda yakız işte tecavüze uğramış gibi hissediyor insan tövbe estağfurullah valla gözümden yaş geldi çıktığımda doktorun yanından şimdi gülerek anlatıyorum ama
Kardesim gibisin sende valla oda 2 hafta diet yapiyo anca bikac kilo veriyoKuzum zaten listem harici bir şey yemiyorum ki olay boğazlık değil ne yazık ki boğazlık olsa işim çok daha kolay
Cok sukur canimÇok şükür yavrum
hadi hayırlısı spermle buluşurlar inşYumurtam catlamaya baslamis testim bugun silik ciktisonunda adam gibi bi yumurtlama gordum bu ay
Ins 2 gundur yapiyoz bakalimhadi hayırlısı spermle buluşurlar inş
Yapmaya devam canimKuzucuklar ilk ovulasyon kalbim kadar temiz
bu arada ben ped bardağa değilde ovulasyonu cıkardıgım plastik poşeti varya oraya yapıp içine daldırıyorum sonra klozete döküyorum. bardakta aynı işlem sonuçtaYapmaya devam canim ☺
bu arada ben ped bardağa değilde ovulasyonu cıkardıgım plastik poşeti varya oraya yapıp içine daldırıyorum sonra klozete döküyorum. bardakta aynı işlem sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?