- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.001
aaa benımki cok simetrik işiyorOyle nasil yapiyon kiz cubugu cok daldirmayasin nasil goruyon oyle
aaa benımki cok simetrik işiyorhahahaha ortalıyorum işte.. o plastik poşete yapıyorum. max yazan yazının çizgisine kadar sokuyorum çubuğu. sonra çişi klozete döküyorum
Deneyin uğraşmayaın bardaklaHelal olsun yeni icad cikardin lan
Deneyin uğraşmayaın bardakla
Ya benım iş yerim sıkıntılı elim gidemem. mecbur bırazdaBen plastik bi kab ayarlamisim. Ona yapiyom hep
Iyi bi çözümYa benım iş yerim sıkıntılı elim gidemem. mecbur bırazda
Yumurtam catlamaya baslamis testim bugun silik ciktisonunda adam gibi bi yumurtlama gordum bu ay
Kuzucuklar ilk ovulasyon kalbim kadar temiz
Hic umudum yok enfeksiyon varya ondan onumuzde ay daha umutlu olucamohh iyi iyi gününü biliyoruz en azındannn inşallahhhh tutmuştur
anlayanlar olarak şanslısınız ve haklısın kuzum ben mesela asla anlamıyorum ve dengesiz gördük bu ay eğer adet olursam önümüzdeki ay her gün yapcam düzenli ve herife ilaç içirmiycem hastada olsaBen bu ayda tam ovulasyonu yapicam ama önümüzdeki ay bos bos ovu harcamicamzaten anliyom ne zaman yumurtladigimi gecen ayda bu ayda 18. Gun yumurtladim kasiklarim fena agri giriyo bos yere test harcamicam
Kiz hicmi anlamiyom benim bu ay agrim cok oldu ama gecen ay cok hafif bi kasik batmasi oldu cok hafif yani dedim geliyo herhalde bi baktim yumurtlamaanlayanlar olarak şanslısınız ve haklısın kuzum ben mesela asla anlamıyorum ve dengesiz gördük bu ay eğer adet olursam önümüzdeki ay her gün yapcam düzenli ve herife ilaç içirmiycem hastada olsa
Kiz hicmi anlamiyom benim bu ay agrim cok oldu ama gecen ay cok hafif bi kasik batmasi oldu cok hafif yani dedim geliyo herhalde bi baktim yumurtlama
Olabilir bidahakine dikkat etYok kuzum ne ağrı ne akıntı hiç bişey olmamıştı valla... kendimi iyi dinleyemiyor muyum len ben
Iyi bi çözümzor durumlarda bende degerlendiricem
kızlar yalnız ben ovulasyon yaptıktan sonra afedersınız yıkayım sildikten sonra kremli kahveli akıntı devam edıyor. çok sürüklendi bu ay ya.hadi bakiimm koyulaştığınıda görcez hep birlikteee
kızlar yalnız ben ovulasyon yaptıktan sonra afedersınız yıkayım sildikten sonra kremli kahveli akıntı devam edıyor. çok sürüklendi bu ay ya.
regl bitiminden sonraki ilişki bozmadı umarım dengemi
Ne alaka anlayamadım regl bıtımı ben sureklı ılıskıye gırıyorumkızlar yalnız ben ovulasyon yaptıktan sonra afedersınız yıkayım sildikten sonra kremli kahveli akıntı devam edıyor. çok sürüklendi bu ay ya.
regl bitiminden sonraki ilişki bozmadı umarım dengemi
Noluyormus regl sonrası ılıskıde:)
benım tam bıttı yıkandım. ilişki oldu canım. ve daha sonra wc gittiğimde kırmızı kan geldi.o günden beri de kahve akıntı var.Ne alaka anlayamadım regl bıtımı ben sureklı ılıskıye gırıyorum
Noluyormus regl sonrası ılıskıde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?