Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle nasil yapiyon kiz cubugu cok daldirmayasin nasil goruyon oyle
aaa benımki cok simetrik işiyor hahahaha ortalıyorum işte.. o plastik poşete yapıyorum. max yazan yazının çizgisine kadar sokuyorum çubuğu. sonra çişi klozete döküyorum

aaa benımki cok simetrik işiyor hahahaha ortalıyorum işte.. o plastik poşete yapıyorum. max yazan yazının çizgisine kadar sokuyorum çubuğu. sonra çişi klozete döküyorum
Helal olsun yeni icad cikardin lan

Ben bu ayda tam ovulasyonu yapicam ama önümüzdeki ay bos bos ovu harcamicam zaten anliyom ne zaman yumurtladigimi gecen ayda bu ayda 18. Gun yumurtladim kasiklarim fena agri giriyo bos yere test harcamicam

Ben bu ayda tam ovulasyonu yapicam ama önümüzdeki ay bos bos ovu harcamicam zaten anliyom ne zaman yumurtladigimi gecen ayda bu ayda 18. Gun yumurtladim kasiklarim fena agri giriyo bos yere test harcamicam
anlayanlar olarak şanslısınız ve haklısın kuzum ben mesela asla anlamıyorum ve dengesiz gördük bu ay eğer adet olursam önümüzdeki ay her gün yapcam düzenli ve herife ilaç içirmiycem hastada olsa

Kiz hicmi anlamiyom benim bu ay agrim cok oldu ama gecen ay cok hafif bi kasik batmasi oldu cok hafif yani dedim geliyo herhalde bi baktim yumurtlama

kızlar yalnız ben ovulasyon yaptıktan sonra afedersınız yıkayım sildikten sonra kremli kahveli akıntı devam edıyor. çok sürüklendi bu ay ya.
regl bitiminden sonraki ilişki bozmadı umarım dengemi

Didoş sende de oldu mu regl bitiminden sonraki ilişkide, kızlar bidaha yapmasanız mı ki D1DEM

kızlar yalnız ben ovulasyon yaptıktan sonra afedersınız yıkayım sildikten sonra kremli kahveli akıntı devam edıyor. çok sürüklendi bu ay ya.
regl bitiminden sonraki ilişki bozmadı umarım dengemi
Ne alaka anlayamadım regl bıtımı ben sureklı ılıskıye gırıyorum

Noluyormus regl sonrası ılıskıde:)

kuzum bir ara konusu geçti ya, reglın son günü birliktelik olunca yeni yumurtalar mı hazırlanıyormuş neymiş, insanlar eskiden hep öyle hamile kalıyormuş vs. gizsiz öyle yapmadı gerçi temzilendikten sonra yapmış ama niye böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…