- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.501
Mineral vitamin folik asit yumurtlama ne ararsan varAz kalmış az daha sabret. . Olumlu oluyor çoğu kişinin sonucu
Kızlar reçeteli mi bu ilaç birde vitamin mi sadece yoksa ilaç mi
Az kalmış az daha sabret. . Olumlu oluyor çoğu kişinin sonucu
Kızlar reçeteli mi bu ilaç birde vitamin mi sadece yoksa ilaç mi
Alıcaz inş güzel sonuçlar inşallahevet evet eşimde promen k kullanıyor,sperm kalitesi için,kısaca kaliteden geçilmyoruz ama tık yok.. :)
Rabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86 bombshells @Ozgeozge0 @Azraa @Biyo1990
deniz_36 @Kubradnz0 @bmbm su00 @nejlaa 86 @Kizannesiiii Semipermeable @m_aslicim Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
Unutuuklarım varsa affola.. Diğerleri zaten aktif :)
Ya çok heyecanlı inş bebişin tutunmuştur maşallah:)Ben burdayimm şimdi kan tahlili vermeye gidiyorum 2 gün önce beta 10 çıkmıştı çok heyecanliyim dua edin bana
bu ay tek atışla şansımı deneyeceğim :)Cnm pozitif olduğu gn ve sonrası 3 gün değerlendiriliyor normalde ama pozitifin ertesi günü değerlendirende var.. Ama benim bildiğim pozitif gün değerlendirilmeli
ay hadi merakla bekliyoruz cnmBen burdayimm şimdi kan tahlili vermeye gidiyorum 2 gün önce beta 10 çıkmıştı çok heyecanliyim dua edin bana
valla cnm tek atışla oluyor bu işler.. belli olmas valla..bu ay tek atışla şansımı deneyeceğim :)
çünkü düşükten sonraki ilk ayım zaten.. pek ümidim yok..
Hoşgeldin aramıza cnm.. hayırlı haberler olsun inşallahBende şurada bekleyeyim. 4 gün var adetime erken gebelik yaptım negatif çıktı. Eylülde inşallah olur
Ya çok heyecanlı inş bebişin tutunmuştur maşallah:)
Teşekkür ederim canım yorum için değerlendirdik bakalım o gunlerı umarım tutmustur allah nasip etmiştir bu ayBenim fotoğraftan gördüğüm kadaeıyla 13. Pik, ve sonra çatlamış cnm
ay hadi merakla bekliyoruz cnm
Hadi İnşallah cnmTeşekkür ederim canım yorum için değerlendirdik bakalım o gunlerı umarım tutmustur allah nasip etmiştir bu ay
12 ve 13 ü hemen hemen aynı. hani yumurtlama oluyor 24-48 saat sürüyor gibi bir şey var ya sanırım uzun bile sürmüş :) inş tutmuştur..Teşekkür ederim canım yorum için değerlendirdik bakalım o gunlerı umarım tutmustur allah nasip etmiştir bu ay
Teşekkür ederim inşallahHoşgeldin aramıza cnm.. hayırlı haberler olsun inşallah
Geldımm:))Rabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86 bombshells @Ozgeozge0 @Azraa @Biyo1990
deniz_36 @Kubradnz0 @bmbm su00 @nejlaa 86 @Kizannesiiii Semipermeable @m_aslicim Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
I AM HERE BABY :) DAHa ne kadar aktif olacııım :)Rabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86 bombshells @Ozgeozge0 @Azraa @Biyo1990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?