Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep ole yapıyorum vallahı:)bendende gelıyor kahve veya kırmızı tam bıtmrmıs anlamında oluyor o

Kiz hicmi anlamiyom benim bu ay agrim cok oldu ama gecen ay cok hafif bi kasik batmasi oldu cok hafif yani dedim geliyo herhalde bi baktim yumurtlama
Yok kuzum ne ağrı ne akıntı hiç bişey olmamıştı valla... kendimi iyi dinleyemiyor muyum len ben

Kızlar ben de anlamıyorum ya ağrı sızı hatta aşırı akıntı olmuyor Takvime güveniyordum şimdiye kadar ama 4 gün ilerideymiş

kızlar yalnız ben ovulasyon yaptıktan sonra afedersınız yıkayım sildikten sonra kremli kahveli akıntı devam edıyor. çok sürüklendi bu ay ya.
regl bitiminden sonraki ilişki bozmadı umarım dengemi
Benimde oyle olsu son gunumu değerlendirdin

Kan verdim ve sonuç kesin negatif te benim anlamadığım kimyasal geçirdiğinde değer 1 hafta içerinde sıfırlandı şimdiki ise cumartesi 0.608 di şimdiki 0.265 ya niye böyle yavaş düşüyorki

Kan verdim ve sonuç kesin negatif te benim anlamadığım kimyasal geçirdiğinde değer 1 hafta içerinde sıfırlandı şimdiki ise cumartesi 0.608 di şimdiki 0.265 ya niye böyle yavaş düşüyorki

Canım sonucunun bana bi fotosunu atar mısın tam değer mi yazıyor sende de <2 mi yazıyor

benim 2 seferdir <2 yazıyor hemşire artabilir dedi acaba doğru mu, sende ne yazıyor, <2 ise 0.01 falanda 2 den küçük bir değer yani...

Bi bayanla tanıştı onun yaşadığı mucizeyi yaşamak istiyorum. Kadının tarihi geçiyor Dr gidiyor ne kanda muanede gebelik yok adet söktürücü kullanıyordu yine adet olmuyor ve tekrar doktora gidiyor yine sonuç negatif Dr söktürücü veriyor kullanıp adet olmayınca çok korkuyor kötü rahatsızlığımmı ver diye iyi bi doktor bulup gidiyor Dr ona 4 aylık hamilesin diyor ya ben şok, okadar ilaç sonrası bebekte gayet sağlıklı..

maşallah ,Rabbim ol derse olur dedikleri bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…