- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.041
ben bir yoldır böyle önceden sürerdi 6 gün falanyooo hep böyleydi.hiç değişmedi
Ben 5. Gunu yaptim 6 gun suruyo 5. Ggun hafif lekenlenmem vardi yaptikdan sonra biraz cogaldi sonra gectiRegl 1.gün sayarsam 4.gündü canım. benım 4.gün sürüyor zaten. hatta 4.günü çook az kahverengi geliyordu,bitmiş gibiydi tamamen
Amin inşallahinşallah isteyen herkese, bizlerede
hayırlısıBen 5. Gunu yaptim 6 gun suruyo 5. Ggun hafif lekenlenmem vardi yaptikdan sonra biraz cogaldi sonra gecti
kızlar bugüün adetin 21.günüydü progesteronuma baktı doktor 6,68 çıktı , hamile kalman çok zor ve hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi. Duphaston a başlayacağım . Geçen yıl gebeliği kolaylaştırıyor diye duphaston u duyup 2ay kullanmıştım. 2.ay kullanımından snra gebe kalmıştım . Aslında bilmeden tedavi etmişim kendimi ve o sayede gebe kalmışım ama tabii ki doktorun dediği gibi düşük oldu. Gebe kalamıyorsanız kızlar mutlaka hormonlarınıza baktırın vakit kaybetmeden.
Kızlar nabiyonuz ben gün boyunca uyudum
inşallah işe yarar bakalım , allah düşmanımın başına vermesin çok zorcanım ilacı kullan işe yarasında hemencecik gebe kal yine inşallah
Canım ya benim senden umudum var inşallah olur ya en azında düşüş yok bekle sabır, keşke bende sizin gibi yaşım genç olsaydı inanki hiç umursamazdı bu sene olmasa seneye der geçerdim, ben tevekkül ederim şimdide öyleyim ama insanın elinde değil işteyim kendimi zor tutuyorum ağlamak için
Canım ya benim senden umudum var inşallah olur ya en azında düşüş yok bekle sabır, keşke bende sizin gibi yaşım genç olsaydı inanki hiç umursamazdı bu sene olmasa seneye der geçerdim, ben tevekkül ederim şimdide öyleyim ama insanın elinde değil işteyim kendimi zor tutuyorum ağlamak için
Olmuyor elimde değil gülüm şimdi ağlayabilseydim eve gidince en azında eşime belli ettirmezdimhayır lütfen ağlama ya, bak böyle kendimizi koyverince strese girincede kötü etkiliyor herşeyi
Ayn kuzum insallah
Az önce ilk bebeğine hamile biri kız olduğunu öğrenmiş aşırı üzgün hala şoku atlatamadım doktorun sesi kulaklarımda çınlıyo yazmış valla ban yemeyeyim diye zor tutuyorum kendimi
Ya bide millet teselli etmeye çalışıyo insan der ki sağlıklı olsun böyle üzülüyorum rabbim sağlık vermezse ne yapcam demiyo düşünemiyo ya ağzımı bozasım varnefret ediyorum şöyle insanlardan
Oha gerizekali ya biz bulamiyoz bu insanlar harbiden aptallar ve çocukları oluyiAz önce ilk bebeğine hamile biri kız olduğunu öğrenmiş aşırı üzgün hala şoku atlatamadım doktorun sesi kulaklarımda çınlıyo yazmış valla ban yemeyeyim diye zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?