Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl 1.gün sayarsam 4.gündü canım. benım 4.gün sürüyor zaten. hatta 4.günü çook az kahverengi geliyordu,bitmiş gibiydi tamamen
Ben 5. Gunu yaptim 6 gun suruyo 5. Ggun hafif lekenlenmem vardi yaptikdan sonra biraz cogaldi sonra gecti

regl bittigi gun hep iliski olur bizde ama hic ters bi durum yasamadim. 6 gun suruyor benim 6.gun biter banyo yaparim iliski olur

kızlar bugüün adetin 21.günüydü progesteronuma baktı doktor 6,68 çıktı , hamile kalman çok zor ve hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi. Duphaston a başlayacağım . Geçen yıl gebeliği kolaylaştırıyor diye duphaston u duyup 2ay kullanmıştım. 2.ay kullanımından snra gebe kalmıştım . Aslında bilmeden tedavi etmişim kendimi ve o sayede gebe kalmışım ama tabii ki doktorun dediği gibi düşük oldu. Gebe kalamıyorsanız kızlar mutlaka hormonlarınıza baktırın vakit kaybetmeden.

M maalo canım benimkinde net sonuç yazmıyor acilde aldırdığım için midir nedir direk <2 yazıyor. Seninkinde de köşede <0.100 yazıyor ama 0,265 çıkmış ay anlayamadım ya bu işi ben bu cumartesi tekrar vericem bakalım...

canım ilacı kullan işe yarasında hemencecik gebe kal yine inşallah

Canım ya benim senden umudum var inşallah olur ya en azında düşüş yok bekle sabır, keşke bende sizin gibi yaşım genç olsaydı inanki hiç umursamazdı bu sene olmasa seneye der geçerdim, ben tevekkül ederim şimdide öyleyim ama insanın elinde değil işteyim kendimi zor tutuyorum ağlamak için

Benimde gebelik testlerim geldi yarın sabah yapcam bakalım

hayır lütfen ağlama ya, bak böyle kendimizi koyverince strese girincede kötü etkiliyor herşeyi

Az önce ilk bebeğine hamile biri kız olduğunu öğrenmiş aşırı üzgün hala şoku atlatamadım doktorun sesi kulaklarımda çınlıyo yazmış valla ban yemeyeyim diye zor tutuyorum kendimi

Az önce ilk bebeğine hamile biri kız olduğunu öğrenmiş aşırı üzgün hala şoku atlatamadım doktorun sesi kulaklarımda çınlıyo yazmış valla ban yemeyeyim diye zor tutuyorum kendimi

nefret ediyorum şöyle insanlardan

Oha gerizekali ya biz bulamiyoz bu insanlar harbiden aptallar ve çocukları oluyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…