- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.061
Ya bide millet teselli etmeye çalışıyo insan der ki sağlıklı olsun böyle üzülüyorum rabbim sağlık vermezse ne yapcam demiyo düşünemiyo ya ağzımı bozasım var
Bence yap şimdi varsa çıkar kuzum
Aynen ya çıldırdım o topikteOha gerizekali ya biz bulamiyoz bu insanlar harbiden aptallar ve çocukları oluyi
Yok kız yeni değil o biliyorum erkek için uğraşıyodu hepya çoğu yeni açılmış hesaplar Fake olduğunu düşünüyorum inşallah faketir ama gerçekse düşünemiyorum yani, böyle insanların olma ihtimali bile canımı sıkıyor
Bence yap şimdi varsa çıkar kuzum
Yok kız yeni değil o biliyorum erkek için uğraşıyodu hep
Hahahahahsjajs o zaman niye üzgün ay hamile kaldığı içinAy evet orası ya allahım
Kız bide topikce onun cinsiyet haberini bekliyolardı her şeyi harfiyen uygulayanlardan diye ahahahHahahahahsjajs o zaman niye üzgün ay hamile kaldığı içinerkek olma ihtimali olan günlere denk mi getiremedi acaba
Kız bide topikce onun cinsiyet haberini bekliyolardı her şeyi harfiyen uygulayanlardan diye ahahah
RABBİM akıl fikşr versin böylesineHahahahahsjajs o zaman niye üzgün ay hamile kaldığı içinerkek olma ihtimali olan günlere denk mi getiremedi acaba
Benim de bulaşıkları makineye koymam lazım ama koltuk bırakmıyor beniAktif aslinda pert olan bir aktif :) mutfagi temizleyeyim dedim insan girdi mi cıkamiyorBuzdolabini temizlemem kaldı sadece biraz dinlenip onu halledeyim. Sonra dujjjjj hazırlanma 2 gunde 1 denemeye calısıcam bu ay bakalim ne olcak. Elimde patlar ya buda neyse
Yaa kuzum bazı ilaçlar yapıyor öyle miligramı bünyene yüksek geliyorda olabilir, bi kere 1000 mg antibiyotik beni öldürüyordu az kalsın ve doktor yazmıştı bunuIlacimi aldim bigun basdonmesi oldu nettem baktim baş donmesi yapiyomus /: mide bulantisi felan ama ise yariyomus b
Aktif aslinda pert olan bir aktif :) mutfagi temizleyeyim dedim insan girdi mi cıkamiyorBuzdolabini temizlemem kaldı sadece biraz dinlenip onu halledeyim. Sonra dujjjjj hazırlanma 2 gunde 1 denemeye calısıcam bu ay bakalim ne olcak. Elimde patlar ya buda neyse
Duzeldim biraz bisiler yedim de 7 gun dayancam artikYaa kuzum bazı ilaçlar yapıyor öyle miligramı bünyene yüksek geliyorda olabilir, bi kere 1000 mg antibiyotik beni öldürüyordu az kalsın ve doktor yazmıştı bunuDikkat et kuzum
Teşekkür ederim canım benim amin. İnşallah böyle sağlıkla hayırlısıyla devam ederHadi hakkınızda hayırlı olsun BetülÇok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?