Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bide millet teselli etmeye çalışıyo insan der ki sağlıklı olsun böyle üzülüyorum rabbim sağlık vermezse ne yapcam demiyo düşünemiyo ya ağzımı bozasım var

ya çoğu yeni açılmış hesaplar Fake olduğunu düşünüyorum inşallah faketir ama gerçekse düşünemiyorum yani, böyle insanların olma ihtimali bile canımı sıkıyor

Bence yap şimdi varsa çıkar kuzum

zaten büyük ihtimalle yok peluşş ya, cumartesi kan vercem yine <2 çıkarsa ümidi kesiyorum ama ümidi kessemde adet olamıyorum bu nasıll bişey ya gittiğimde adet olamadığımı söyleyip adet söktürücü yazdırıcam kendime

Ilacimi aldim bigun basdonmesi oldu nettem baktim baş donmesi yapiyomus /: mide bulantisi felan ama ise yariyomus b

Aktif aslinda pert olan bir aktif :) mutfagi temizleyeyim dedim insan girdi mi cıkamiyor Buzdolabini temizlemem kaldı sadece biraz dinlenip onu halledeyim. Sonra dujjjjj hazırlanma 2 gunde 1 denemeye calısıcam bu ay bakalim ne olcak. Elimde patlar ya buda neyse

Benim de bulaşıkları makineye koymam lazım ama koltuk bırakmıyor beni

Ilacimi aldim bigun basdonmesi oldu nettem baktim baş donmesi yapiyomus /: mide bulantisi felan ama ise yariyomus b
Yaa kuzum bazı ilaçlar yapıyor öyle miligramı bünyene yüksek geliyorda olabilir, bi kere 1000 mg antibiyotik beni öldürüyordu az kalsın ve doktor yazmıştı bunu Dikkat et kuzum

ay ama en keyiflisi mutfak temizliği ya benim mutfağım temiz olunca çok huzurlu oluyorum

Yaa kuzum bazı ilaçlar yapıyor öyle miligramı bünyene yüksek geliyorda olabilir, bi kere 1000 mg antibiyotik beni öldürüyordu az kalsın ve doktor yazmıştı bunu Dikkat et kuzum
Duzeldim biraz bisiler yedim de 7 gun dayancam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…