- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.081
Sen hamilesin yat dinlenBenim de bulaşıkları makineye koymam lazım ama koltuk bırakmıyor beni
ay ama en keyiflisi mutfak temizliği ya benim mutfağım temiz olunca çok huzurlu oluyorum
İyiyim canım sen nasılsın? Benim şöyle oldu ovu adetimin 10. Günü başladım bir hafta felan yaptım t c den biraz koyu oldu ilk gün sonraki günler hep silikleşti hiç koyulaşmadı hatta şaşırdım koyulaşması lazımken niye silikleşiyor gittikçe diye tabi o arada 9 12 14 değerlendirdik günlerden tam emin değilim ama o sıralarda bir gün öncesi sonrası değerlendirdik üç gün en fazla ilişki oldu sonrasında şehir dışına çıktım hiçbir şey yapamadık erken yumurtlama olmuş yaniD Deryakadir canim nasılsın? Sana bisey sorucam. Sen ovulasyanla takip etmis miydin hamile kaldigin zamN? Hani bikac gun demistin ya su su gunler birlikte olduk diye yoksa tahmini yumurtlama zamanindan onceki tarihler miydi iliski zamanlari?
kızlar yalnız ben ovulasyon yaptıktan sonra afedersınız yıkayım sildikten sonra kremli kahveli akıntı devam edıyor. çok sürüklendi bu ay ya.
regl bitiminden sonraki ilişki bozmadı umarım dengemi
Benım progesteron degerım gecen sen 17lerdeydı doktor cok guzel dedı ozaman hamılelık dusunmuyordum(genel hormonlarıma baktırdım)eylul ayında hamıle kaldım doktor beta hcg ve progestoran degerıme baktı deger 7lerde cıktı ve bana ılac verdı hamıleyken (adı ılacın progesteron)ama yınede tutunamadı bebek....bu deger zamana gore hormonlara gore degısen bır deger bazen cok ıyıyken bazen cok fusuk olabıkıyor doktorunuzun tavrını begenmedım dırek hamıle kalmak zor demesı sacma bu sureklı degısen bır oran cunkukızlar bugüün adetin 21.günüydü progesteronuma baktı doktor 6,68 çıktı , hamile kalman çok zor ve hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi. Duphaston a başlayacağım . Geçen yıl gebeliği kolaylaştırıyor diye duphaston u duyup 2ay kullanmıştım. 2.ay kullanımından snra gebe kalmıştım . Aslında bilmeden tedavi etmişim kendimi ve o sayede gebe kalmışım ama tabii ki doktorun dediği gibi düşük oldu. Gebe kalamıyorsanız kızlar mutlaka hormonlarınıza baktırın vakit kaybetmeden.
Bende iyiyim canım. Cok sukur iyiki olmus bak :) bende simdi yumurtlama haftama girdim bakalim dun ovu yaptim bisey yoktu bugunde deniyim11. Gunumİyiyim canım sen nasılsın? Benim şöyle oldu ovu adetimin 10. Günü başladım bir hafta felan yaptım t c den biraz koyu oldu ilk gün sonraki günler hep silikleşti hiç koyulaşmadı hatta şaşırdım koyulaşması lazımken niye silikleşiyor gittikçe diye tabi o arada 9 12 14 değerlendirdik günlerden tam emin değilim ama o sıralarda bir gün öncesi sonrası değerlendirdik üç gün en fazla ilişki oldu sonrasında şehir dışına çıktım hiçbir şey yapamadık erken yumurtlama olmuş yani
sende reglden sonra ilişkimi oldu canım. ama benım regl yenı bitti. 4 günde biten regl 7 gün sürükledi kahve kahve.belki de hayırlı haberdir, geçen ay benim de öyle oldu.. devam et. :)
günaydın tatlımmmGünaydın kızlarrr
Kızlar Dün akşam gebe kalmakla ilgili videolar izledim.
Bi kadının ikiz bebişlerine hamile.
ve doktorlar fsh yuksek prolaktın fazla falan diye diye senın gebe kalman dogal yolla imkansız demişler. tüp bebek önermişler.Kadın yaptırmamış 6 ay kendınce denemiş.araştırmalara girmiş
her gün 1 yumurta yiyormuş
her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı bal polen karışımı yiyormuş
hayıt otu suyu içiyormuş.
aslan pençesi çayı gibi bişey dedi ondan içmiş.
bunları düzenli yaptım diyor. bu mart ayında başlamış ve istikrarlı bi şekilde devam ediyo.2 aymı dedi hatırlamıyorum gebe kaldım hemde ikiz dedi.video bulursam atıcam izleyin
Kızlar Dün akşam gebe kalmakla ilgili videolar izledim.
Bi kadının ikiz bebişlerine hamile.
ve doktorlar fsh yuksek prolaktın fazla falan diye diye senın gebe kalman dogal yolla imkansız demişler. tüp bebek önermişler.Kadın yaptırmamış 6 ay kendınce denemiş.araştırmalara girmiş
her gün 1 yumurta yiyormuş
her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı bal polen karışımı yiyormuş
hayıt otu suyu içiyormuş.
aslan pençesi çayı gibi bişey dedi ondan içmiş.
bunları düzenli yaptım diyor. bu mart ayında başlamış ve istikrarlı bi şekilde devam ediyo.2 aymı dedi hatırlamıyorum gebe kaldım hemde ikiz dedi.video bulursam atıcam izleyin
Sen test yapcaktın büş yaptın mımerhaba.. ben öyle olmuştum ilk gebeliğimde. 9nisan s.a.t. 9 mayıs oldu 13 mayıs oldu 20 mayıs oldu hala negatif ti. 23 mayısta pozitif çıkmıştı. ilk gebeliğin mi olacak. kafana takma allaha bırak
canım benim bi arkadaşımda böyle olmuş. hatta doktor adet söktürücü vermiş. ilacı kullanmış da. sonraki ay adet olmayınca tekrar gitmiş ve hamişmiş. şuan 1.5 yaşında bebişi.
25 nisan son adet tarihimdi. 1 ay sonra 24 mayıs ta kanda baktırdım çıkmadı. 15 haziranda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenme dedi doktor ama kanda çıkmadı
işte böyle yorumlara bakıp duruyorum
Sen test yapcaktın büş yaptın mı
Tüh sabah yapsaydın keşke canımdün gece dayanamadım yaptım negatif çıktı kuzum
ne adet belirtisi ne bişey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?