Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüh sabah yapsaydın keşke canım Kan mı versen az önce biri yazmış ki 3 çıktı değerim eşim herkese hamile diyor çok stresliyim falan diye

kan vercem kuzum doktor 7-10 gün sonra gel dedi geçen cumartesi verdim işte bu cumartesi gidip anlatcam adet söktürücü istiycem çıkmazsa, bu nedir ya ömrümde ilk defa böyle oldum, o kadar sınav stresleri neler atlattım ama hiç böyle 24 gün gecikmedi yani, 6 gün sonra resmen 2 ay olcak son adetimin üzerinden

Adet belirtiside mi yok bel ağrısı kasık ağrısı vs? Yani mesela ben 1–2 gün geciksem şişiyorum olsamda rahatlasam diyorum. Çok ilginç ya resmen bilimsel bi örneksin topiğimizde

Adet belirtiside mi yok bel ağrısı kasık ağrısı vs? Yani mesela ben 1–2 gün geciksem şişiyorum olsamda rahatlasam diyorum. Çok ilginç ya resmen bilimsel bi örneksin topiğimizde

yok valla kuzum ne şişlik ne bişey az bişey memişlerde sertlik var uçları sızlıyor onun dışında hiçbişey yok ağrı sızı şişkinlik hiçbişey

ya benim içimi açıp incelemeliler bence, bu ay annem ve babamla ilgili baya kötü şeyler yaşadım çok etkilendim sanırım stres oldum ama yinede dedim ya en stresli sınav zamanlarımda bile bu kadar gecikmedi düğün zamanımda bile bu kadar gecikmedi..

Bazen kendimizi daha stresli sandığımız zamanlarda o kadar da stresli olmayabiliyoruz kuzu bazende yok canım iyiyim kafama bişey takmıyorum dediğimizde biliçaltımız kaynıyo oluyo.. yani bişeylerin acısı yeni çıkıyo olabilir fiziksel anlamda ya da hamilesin

aynen öyle kuzum çok içimde yaşarım belki bu ay herşey üst üste geldi kaldıramadım bilemiyorum bakalım hayırlısı bekleyip görcez

Bende iyiyim canım. Cok sukur iyiki olmus bak :) bende simdi yumurtlama haftama girdim bakalim dun ovu yaptim bisey yoktu bugunde deniyim11. Gunum
Sen de erken yumurtluyor olabilirsin daha önce başlasaydın keşke ya da ovu yapmasan bile adet bittiği gibi değerlendir canım

diğer doktorlarım hiç anlatmıyorlardı hatta kesenın yanında kanama gördükleri halde önemsemediler. doktorumu seviyorum bana güzelce açıklamaya çalıştı ama bu değerler ile olamayacağını olsa bile riskli olduğunu , ilaç tedavisine başlamam gerektiğini anlattı. Kasım ve aralıktan umutluyum da dedi. Hayırlısı inşallah bakalım , doğal olarakta yükseltecek ne varsa yemeye başladım dün itibariyle .

CAnım neler yukseltıyormus??ınsallah saglıkla bebeklerımız olur

Sen de erken yumurtluyor olabilirsin daha önce başlasaydın keşke ya da ovu yapmasan bile adet bittiği gibi değerlendir canım
Öyle yaptim canim biter bitmez 6.8.10. Gunleri degerlendirdim. Bugun dinlenme yarin 12. Gunde olur sonra 14.16 derken yumurtlarim insallah bunlardan birinde de hayirliysa tutsun

CAnım neler yukseltıyormus??ınsallah saglıkla bebeklerımız olur
Aminnn canımmm amin inşallah. Dereotu yükseltiyormuş, akşam yoğurdun içine bir demet doğrayıp yedim bundan sonra her akşam rutin haline getireceğim. Günde bir fincan kavrulmamış kabak çekirdeği (kabuğu ile yenilecek., Aslan pençesi , civan perçemi , hayıt tohumu , adaçayı karıştırıp çay yaptım , hormonları dengeliyormuş , özellikle civan perçemi progesteron üretimini tetikliyormuş. Sabahları bal ve çörek otu . Ceviz ve haşlanmış nohut. c vitaminli meyveler , son olarak avokado (sadece bunu yiyemem tadı iğrenç geliyor). Dün başladım bakalım etkisi olacak mı ...

Ya acaba benim progestrona bakıldımı şimdi soru işareti uyandı bende.... Çok farklı zamanlarda değişik doktorlara gittim. Adetliyken gittim adetten sonra gittim. Öncelerde gitti. ama 21. gün hiç hatırlayamadımç SSH, AMH,Prolaktın, TSH ler falan hepsine baktırdım ben bunları çok iyi hatırlıyorum.

Kızzzzzz bunların çoğu benim diyet listemde var ya

B BUSR4 canım tarçınlı su kullanıyor musun? Ya da tarçın falan çok sık mı tüketiyorsun? Tarçının doğal adet geciktirici özelliği var acaba ondan mı gecikiyor?

kuzum o zamn , adetin birinci günü say 21.günü git kadın doğuma progesteronuma baktırmak istiyorum de, gerçekten çok önemli bir hormon testi. Diğer değerlerim hepsi normaldi tek tarafımda çikolata kisti vardı , e yumurtam oluşuyor çatlıyorda, adetim düzendi 7aydır neden olmuyor diye sorguluyordum. Meğerse sorun progesterondaymış , az ürettiği için yumurtalarda sağlıklı olmaz , tutanamaz atar dedi.

B BUSR4 canım tarçınlı su kullanıyor musun? Ya da tarçın falan çok sık mı tüketiyorsun? Tarçının doğal adet geciktirici özelliği var acaba ondan mı gecikiyor?

yok kuzum şimdi düşünüyorum sütlaç falan yaptığımda bol bol tarçın atarım ama sütçüm bu ay hiç gelmedi sütlaçta yapmadım o yüzden yemedim yani hiç

ben sonuçlarıma baktımda kaç doktora gitmişim ama progesterona bakılmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…