- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.101
Tüh sabah yapsaydın keşke canımKan mı versen az önce biri yazmış ki 3 çıktı değerim eşim herkese hamile diyor çok stresliyim falan diye
Adet belirtiside mi yok bel ağrısı kasık ağrısı vs? Yani mesela ben 1–2 gün geciksem şişiyorum olsamda rahatlasam diyorum. Çok ilginç ya resmen bilimsel bi örneksin topiğimizdekan vercem kuzum doktor 7-10 gün sonra gel dedi geçen cumartesi verdim işte bu cumartesi gidip anlatcam adet söktürücü istiycem çıkmazsa, bu nedir ya ömrümde ilk defa böyle oldum, o kadar sınav stresleri neler atlattım ama hiç böyle 24 gün gecikmedi yani, 6 gün sonra resmen 2 ay olcak son adetimin üzerinden
Adet belirtiside mi yok bel ağrısı kasık ağrısı vs? Yani mesela ben 1–2 gün geciksem şişiyorum olsamda rahatlasam diyorum. Çok ilginç ya resmen bilimsel bi örneksin topiğimizde
Bazen kendimizi daha stresli sandığımız zamanlarda o kadar da stresli olmayabiliyoruz kuzu bazende yok canım iyiyim kafama bişey takmıyorum dediğimizde biliçaltımız kaynıyo oluyo.. yani bişeylerin acısı yeni çıkıyo olabilir fiziksel anlamda ya da hamilesinyok valla kuzum ne şişlik ne bişey az bişey memişlerde sertlik var uçları sızlıyor onun dışında hiçbişey yok ağrı sızı şişkinlik hiçbişey
ya benim içimi açıp incelemeliler bence, bu ay annem ve babamla ilgili baya kötü şeyler yaşadım çok etkilendim sanırım stres oldum ama yinede dedim ya en stresli sınav zamanlarımda bile bu kadar gecikmedi düğün zamanımda bile bu kadar gecikmedi..
Bazen kendimizi daha stresli sandığımız zamanlarda o kadar da stresli olmayabiliyoruz kuzu bazende yok canım iyiyim kafama bişey takmıyorum dediğimizde biliçaltımız kaynıyo oluyo.. yani bişeylerin acısı yeni çıkıyo olabilir fiziksel anlamda ya da hamilesin
Sen de erken yumurtluyor olabilirsin daha önce başlasaydın keşke ya da ovu yapmasan bile adet bittiği gibi değerlendir canımBende iyiyim canım. Cok sukur iyiki olmus bak :) bende simdi yumurtlama haftama girdim bakalim dun ovu yaptim bisey yoktu bugunde deniyim11. Gunum
diğer doktorlarım hiç anlatmıyorlardı hatta kesenın yanında kanama gördükleri halde önemsemediler. doktorumu seviyorum bana güzelce açıklamaya çalıştı ama bu değerler ile olamayacağını olsa bile riskli olduğunu , ilaç tedavisine başlamam gerektiğini anlattı. Kasım ve aralıktan umutluyum da dedi. Hayırlısı inşallah bakalım , doğal olarakta yükseltecek ne varsa yemeye başladım dün itibariyle .Benım progesteron degerım gecen sen 17lerdeydı doktor cok guzel dedı ozaman hamılelık dusunmuyordum(genel hormonlarıma baktırdım)eylul ayında hamıle kaldım doktor beta hcg ve progestoran degerıme baktı deger 7lerde cıktı ve bana ılac verdı hamıleyken (adı ılacın progesteron)ama yınede tutunamadı bebek....bu deger zamana gore hormonlara gore degısen bır deger bazen cok ıyıyken bazen cok fusuk olabıkıyor doktorunuzun tavrını begenmedım dırek hamıle kalmak zor demesı sacma bu sureklı degısen bır oran cunku
CAnım neler yukseltıyormus??ınsallah saglıkla bebeklerımız olurdiğer doktorlarım hiç anlatmıyorlardı hatta kesenın yanında kanama gördükleri halde önemsemediler. doktorumu seviyorum bana güzelce açıklamaya çalıştı ama bu değerler ile olamayacağını olsa bile riskli olduğunu , ilaç tedavisine başlamam gerektiğini anlattı. Kasım ve aralıktan umutluyum da dedi. Hayırlısı inşallah bakalım , doğal olarakta yükseltecek ne varsa yemeye başladım dün itibariyle .
Öyle yaptim canim biter bitmez 6.8.10. Gunleri degerlendirdim. Bugun dinlenme yarin 12. Gunde olur sonra 14.16 derken yumurtlarim insallah bunlardan birinde de hayirliysa tutsunSen de erken yumurtluyor olabilirsin daha önce başlasaydın keşke ya da ovu yapmasan bile adet bittiği gibi değerlendir canım
Aminnn canımmm amin inşallah. Dereotu yükseltiyormuş, akşam yoğurdun içine bir demet doğrayıp yedim bundan sonra her akşam rutin haline getireceğim. Günde bir fincan kavrulmamış kabak çekirdeği (kabuğu ile yenilecek., Aslan pençesi , civan perçemi , hayıt tohumu , adaçayı karıştırıp çay yaptım , hormonları dengeliyormuş , özellikle civan perçemi progesteron üretimini tetikliyormuş. Sabahları bal ve çörek otu . Ceviz ve haşlanmış nohut. c vitaminli meyveler , son olarak avokado (sadece bunu yiyemem tadı iğrenç geliyor). Dün başladım bakalım etkisi olacak mı ...CAnım neler yukseltıyormus??ınsallah saglıkla bebeklerımız olur
Ya acaba benim progestrona bakıldımı şimdi soru işareti uyandı bende.... Çok farklı zamanlarda değişik doktorlara gittim. Adetliyken gittim adetten sonra gittim. Öncelerde gitti. ama 21. gün hiç hatırlayamadımç SSH, AMH,Prolaktın, TSH ler falan hepsine baktırdım ben bunları çok iyi hatırlıyorum.kızlar bugüün adetin 21.günüydü progesteronuma baktı doktor 6,68 çıktı , hamile kalman çok zor ve hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi. Duphaston a başlayacağım . Geçen yıl gebeliği kolaylaştırıyor diye duphaston u duyup 2ay kullanmıştım. 2.ay kullanımından snra gebe kalmıştım . Aslında bilmeden tedavi etmişim kendimi ve o sayede gebe kalmışım ama tabii ki doktorun dediği gibi düşük oldu. Gebe kalamıyorsanız kızlar mutlaka hormonlarınıza baktırın vakit kaybetmeden.
Kızzzzzz bunların çoğu benim diyet listemde var yaAminnn canımmm amin inşallah. Dereotu yükseltiyormuş, akşam yoğurdun içine bir demet doğrayıp yedim bundan sonra her akşam rutin haline getireceğim. Günde bir fincan kavrulmamış kabak çekirdeği (kabuğu ile yenilecek., Aslan pençesi , civan perçemi , hayıt tohumu , adaçayı karıştırıp çay yaptım , hormonları dengeliyormuş , özellikle civan perçemi progesteron üretimini tetikliyormuş. Sabahları bal ve çörek otu . Ceviz ve haşlanmış nohut. c vitaminli meyveler , son olarak avokado (sadece bunu yiyemem tadı iğrenç geliyor). Dün başladım bakalım etkisi olacak mı ...
bende bugün başlıyam öneki dönemden 4 paketşm kalmış yani 4 günlük. YEnisini cumartesi sipariş vermeliyimki pazartsi gelsin . bugün başlıyorum yapmaya testi. Adetim biteli 3 .gün
kuzum o zamn , adetin birinci günü say 21.günü git kadın doğuma progesteronuma baktırmak istiyorum de, gerçekten çok önemli bir hormon testi. Diğer değerlerim hepsi normaldi tek tarafımda çikolata kisti vardı , e yumurtam oluşuyor çatlıyorda, adetim düzendi 7aydır neden olmuyor diye sorguluyordum. Meğerse sorun progesterondaymış , az ürettiği için yumurtalarda sağlıklı olmaz , tutanamaz atar dedi.Ya acaba benim progestrona bakıldımı şimdi soru işareti uyandı bende.... Çok farklı zamanlarda değişik doktorlara gittim. Adetliyken gittim adetten sonra gittim. Öncelerde gitti. ama 21. gün hiç hatırlayamadımç SSH, AMH,Prolaktın, TSH ler falan hepsine baktırdım ben bunları çok iyi hatırlıyorum.
o zaman çok iyiKızzzzzz bunların çoğu benim diyet listemde var ya
ben sonuçlarıma baktımda kaç doktora gitmişim ama progesterona bakılmamışYa acaba benim progestrona bakıldımı şimdi soru işareti uyandı bende.... Çok farklı zamanlarda değişik doktorlara gittim. Adetliyken gittim adetten sonra gittim. Öncelerde gitti. ama 21. gün hiç hatırlayamadımç SSH, AMH,Prolaktın, TSH ler falan hepsine baktırdım ben bunları çok iyi hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?