Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki 0,50 çıkmış çok mu düşük acaba

ben sonuçlarıma baktımda kaç doktora gitmişim ama progesterona bakılmamış
baktır baktır hemen , aslında her doktorun bunu yapması gerekiyor. Ben 2 tane doktor değiştirdim, ikiside yapmadı. Hatta kese yanında kanama var dedi progestan yazdı geçti. Burdaki yazıları okuyorum , arkadaşlarımdan duyuyorum , hastaneye yatış veriyorlarmış , eğer ki progesteronu çok düşükse iğne şeklinde yapıyorlarmış. Beni eve sepetlediler o konuda çok şanssızdım.

Eve gidip önfe bir testlerime bakayım yapılmış mı yapılmamış mı. Bugün döngümün 8. günündeyim. 6 Kasım 21. gününe denk geliyor. Ona göre randevu bakarım.

tşk.

Kizlar aklima takilanlari sorum size simdi bende hormon testi yaptircam kanda bakilcak onumuzdeki ayin 22sinde randevum var bana adetin oldugu gun gel fekan demedi bide bu progresstam midir nedi ne hormonu o bende soylim. Baksinlar

Öyle yaptim canim biter bitmez 6.8.10. Gunleri degerlendirdim. Bugun dinlenme yarin 12. Gunde olur sonra 14.16 derken yumurtlarim insallah bunlardan birinde de hayirliysa tutsun
İnşallah canım ya dualarım seninle Rabbim sağlıkla nasip etsin

benimki 0,50 çıkmış çok mu düşük acaba
aynen canım çok düşük çıkmış ama ne zaman yapıldığına bağlı, 21.gün yapılması gerekiyor. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteriyor. Acaba adete yakın yaptırmış olabir misin ? Çünkü kanama başlayacağı zaman bu değer düşüyormuş.

ya en son gittiğim doktor düzenli adet görenlerden hormon testi istemiyorum dedi ısrarla

adetliyken yaptırmıstım sanırım

BEn en son doktora hsg filmi çin gittiğimde yine ultrasaon muayene yaptı doktur. 11. günüydü yuurtalrın gayet iyi durumda dedi. Çatlamıştı yeniden olgunlaşmaya başlamıştırlar ama tabi 21 gün değildi.

Kizlar aklima takilanlari sorum size simdi bende hormon testi yaptircam kanda bakilcak onumuzdeki ayin 22sinde randevum var bana adetin oldugu gun gel fekan demedi bide bu progresstam midir nedi ne hormonu o bende soylim. Baksinlar
adetin 3.günü hormon testleri yapıyorlar. 21. gün progesteron yapılıyor, yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor kanda. 21.günden sonra adete yakın gebelik yoksa kanama başlayacak ise bu değer düşüyormuş. Adetin 21. günü gitmen şart diğer türlü doğru sonucu alamazsın.

canım bu duphastonu kafamıza göre kullansak sorun olurmu sen kullanmışsın sanırm

yaa ne saçma düzenli adet görmek herşey yolunda anlamına mı geliyormuş. Her doktorun uygulaması farklı işte
öyleymiş adetin 3. günü muayene etti her şey iyiymiş çocuğum olurmuş hormon testine gerek yokmuş 6 ay dene olmadı rahim filmi çekelim dedi. dün eski sonuçlarıma baktım başka doktor hormonlara bakmış prolaktin üst sınır 25 benim 23 çıkmış ve kimse bu sorun dememişti bana

Doktora sorucam gittigimde bunu

canım bu duphastonu kafamıza göre kullansak sorun olurmu sen kullanmışsın sanırm
sorun olcağını düşünmüyorum canım ama doktor kontrolü altında kullanmak daha mantıklı, belki daha erken doktora gitseydım ona göre önlem alınabilrdi. 21.gün tok karına sabah akşam başlıyorsun adeti görene kadar. Adet günü gelmediyse kanama test yapçaz dedi doktor bana

Tam yumurtlama gunume geliyo test yapcagim gun bizimkiler demekki adet zamani yapmiyolar bu testinyada baska bisiye bakicak bilemedim

malesef bazı doktorlar böylee... konuşmuyorlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…