- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.121
benimki 0,50 çıkmış çok mu düşük acabaYa acaba benim progestrona bakıldımı şimdi soru işareti uyandı bende.... Çok farklı zamanlarda değişik doktorlara gittim. Adetliyken gittim adetten sonra gittim. Öncelerde gitti. ama 21. gün hiç hatırlayamadımç SSH, AMH,Prolaktın, TSH ler falan hepsine baktırdım ben bunları çok iyi hatırlıyorum.
baktır baktır hemen , aslında her doktorun bunu yapması gerekiyor. Ben 2 tane doktor değiştirdim, ikiside yapmadı. Hatta kese yanında kanama var dedi progestan yazdı geçti. Burdaki yazıları okuyorum , arkadaşlarımdan duyuyorum , hastaneye yatış veriyorlarmış , eğer ki progesteronu çok düşükse iğne şeklinde yapıyorlarmış. Beni eve sepetlediler o konuda çok şanssızdım.ben sonuçlarıma baktımda kaç doktora gitmişim ama progesterona bakılmamış
Eve gidip önfe bir testlerime bakayım yapılmış mı yapılmamış mı. Bugün döngümün 8. günündeyim. 6 Kasım 21. gününe denk geliyor. Ona göre randevu bakarım.kuzum o zamn , adetin birinci günü say 21.günü git kadın doğuma progesteronuma baktırmak istiyorum de, gerçekten çok önemli bir hormon testi. Diğer değerlerim hepsi normaldi tek tarafımda çikolata kisti vardı , e yumurtam oluşuyor çatlıyorda, adetim düzendi 7aydır neden olmuyor diye sorguluyordum. Meğerse sorun progesterondaymış , az ürettiği için yumurtalarda sağlıklı olmaz , tutanamaz atar dedi.
ayy blmiyorım ki yaaa Progestoren erkeklik hormonu muydubenimki 0,50 çıkmış çok mu düşük acaba
İnşallah canım ya dualarım seninle Rabbim sağlıkla nasip etsinÖyle yaptim canim biter bitmez 6.8.10. Gunleri degerlendirdim. Bugun dinlenme yarin 12. Gunde olur sonra 14.16 derken yumurtlarim insallah bunlardan birinde de hayirliysa tutsun
aynen canım çok düşük çıkmış ama ne zaman yapıldığına bağlı, 21.gün yapılması gerekiyor. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteriyor. Acaba adete yakın yaptırmış olabir misin ? Çünkü kanama başlayacağı zaman bu değer düşüyormuş.benimki 0,50 çıkmış çok mu düşük acaba
ya en son gittiğim doktor düzenli adet görenlerden hormon testi istemiyorum dedi ısrarlabaktır baktır hemen , aslında her doktorun bunu yapması gerekiyor. Ben 2 tane doktor değiştirdim, ikiside yapmadı. Hatta kese yanında kanama var dedi progestan yazdı geçti. Burdaki yazıları okuyorum , arkadaşlarımdan duyuyorum , hastaneye yatış veriyorlarmış , eğer ki progesteronu çok düşükse iğne şeklinde yapıyorlarmış. Beni eve sepetlediler o konuda çok şanssızdım.
adetliyken yaptırmıstım sanırımaynen canım çok düşük çıkmış ama ne zaman yapıldığına bağlı, 21.gün yapılması gerekiyor. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteriyor. Acaba adete yakın yaptırmış olabir misin ? Çünkü kanama başlayacağı zaman bu değer düşüyormuş.
BEn en son doktora hsg filmi çin gittiğimde yine ultrasaon muayene yaptı doktur. 11. günüydü yuurtalrın gayet iyi durumda dedi. Çatlamıştı yeniden olgunlaşmaya başlamıştırlar ama tabi 21 gün değildi.aynen canım çok düşük çıkmış ama ne zaman yapıldığına bağlı, 21.gün yapılması gerekiyor. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteriyor. Acaba adete yakın yaptırmış olabir misin ? Çünkü kanama başlayacağı zaman bu değer düşüyormuş.
adetin 3.günü hormon testleri yapıyorlar. 21. gün progesteron yapılıyor, yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor kanda. 21.günden sonra adete yakın gebelik yoksa kanama başlayacak ise bu değer düşüyormuş. Adetin 21. günü gitmen şart diğer türlü doğru sonucu alamazsın.Kizlar aklima takilanlari sorum size simdi bende hormon testi yaptircam kanda bakilcak onumuzdeki ayin 22sinde randevum var bana adetin oldugu gun gel fekan demedi bide bu progresstam midir nedi ne hormonu o bende soylim. Baksinlar
canım bu duphastonu kafamıza göre kullansak sorun olurmu sen kullanmışsın sanırmbaktır baktır hemen , aslında her doktorun bunu yapması gerekiyor. Ben 2 tane doktor değiştirdim, ikiside yapmadı. Hatta kese yanında kanama var dedi progestan yazdı geçti. Burdaki yazıları okuyorum , arkadaşlarımdan duyuyorum , hastaneye yatış veriyorlarmış , eğer ki progesteronu çok düşükse iğne şeklinde yapıyorlarmış. Beni eve sepetlediler o konuda çok şanssızdım.
yaa ne saçma düzenli adet görmek herşey yolunda anlamına mı geliyormuş. Her doktorun uygulaması farklı işteya en son gittiğim doktor düzenli adet görenlerden hormon testi istemiyorum dedi ısrarla
o zaman bu şekilde çıkması normal ama doğru sonuç için 21.günü mutlaka gitadetliyken yaptırmıstım sanırım
tamam canım bunu öğrendiğim iyi olduo zaman bu şekilde çıkması normal ama doğru sonuç için 21.günü mutlaka git
öyleymiş adetin 3. günü muayene etti her şey iyiymiş çocuğum olurmuş hormon testine gerek yokmuş 6 ay dene olmadı rahim filmi çekelim dedi. dün eski sonuçlarıma baktım başka doktor hormonlara bakmış prolaktin üst sınır 25 benim 23 çıkmış ve kimse bu sorun dememişti banayaa ne saçma düzenli adet görmek herşey yolunda anlamına mı geliyormuş. Her doktorun uygulaması farklı işte
Doktora sorucam gittigimde bunuadetin 3.günü hormon testleri yapıyorlar. 21. gün progesteron yapılıyor, yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor kanda. 21.günden sonra adete yakın gebelik yoksa kanama başlayacak ise bu değer düşüyormuş. Adetin 21. günü gitmen şart diğer türlü doğru sonucu alamazsın.
sorun olcağını düşünmüyorum canım ama doktor kontrolü altında kullanmak daha mantıklı, belki daha erken doktora gitseydım ona göre önlem alınabilrdi. 21.gün tok karına sabah akşam başlıyorsun adeti görene kadar. Adet günü gelmediyse kanama test yapçaz dedi doktor banacanım bu duphastonu kafamıza göre kullansak sorun olurmu sen kullanmışsın sanırm
malesef bazı doktorlar böylee... konuşmuyorlar ....öyleymiş adetin 3. günü muayene etti her şey iyiymiş çocuğum olurmuş hormon testine gerek yokmuş 6 ay dene olmadı rahim filmi çekelim dedi. dün eski sonuçlarıma baktım başka doktor hormonlara bakmış prolaktin üst sınır 25 benim 23 çıkmış ve kimse bu sorun dememişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?