- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.141
TEsekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın kuzumAminnn canımmm amin inşallah. Dereotu yükseltiyormuş, akşam yoğurdun içine bir demet doğrayıp yedim bundan sonra her akşam rutin haline getireceğim. Günde bir fincan kavrulmamış kabak çekirdeği (kabuğu ile yenilecek., Aslan pençesi , civan perçemi , hayıt tohumu , adaçayı karıştırıp çay yaptım , hormonları dengeliyormuş , özellikle civan perçemi progesteron üretimini tetikliyormuş. Sabahları bal ve çörek otu . Ceviz ve haşlanmış nohut. c vitaminli meyveler , son olarak avokado (sadece bunu yiyemem tadı iğrenç geliyor). Dün başladım bakalım etkisi olacak mı ...
hmm anladım canım doktora danışcam mutlaka bunu. senin gittiğin doktor tüp bebek uzmanı mısorun olcağını düşünmüyorum canım ama doktor kontrolü altında kullanmak daha mantıklı, belki daha erken doktora gitseydım ona göre önlem alınabilrdi. 21.gün tok karına sabah akşam başlıyorsun adeti görene kadar. Adet günü gelmediyse kanama test yapçaz dedi doktor bana
ne dym Allah büyük ..malesef bazı doktorlar böylee... konuşmuyorlar ....
rica ederim ne demek , buraya hepimiz birbirimize destek için geldik. Allah herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin inşallah.TEsekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın kuzum
Yok yavrum senin dediğin testosteron bu hamilelik süreci ile ilgili bir hormondu öyle hatırlıyorum.ayy blmiyorım ki yaaa Progestoren erkeklik hormonu muydu
Yok canım değil , bu 3.doktorum çok memnun kaldım ilgisinden , herşeyi anlatmasından. Daha önce düşük yaptım nedenini sağlıksızmış diyip geçtiler. Sorun ne araştırmadılar önlem almadılar. Şimdi ki doktorumun aydınlatması kafamda şimşekler çaktırdı. Eğer ki ilk gebeliğimde progesterona bakılmış olsaydı düşük yapıp yapmayacağım belli olurmuş. Çünkü progesteron üretmiyorsa , progessteron katlamıyorsa bebek tutunamazmış... Ahh ahhh o zamnlar bilmiyordum bilseydm yakalarına yapışırdımm... Kimse benm yaşadığımı yaşamasın diye uyarıyorum arkadaşları.hmm anladım canım doktora danışcam mutlaka bunu. senin gittiğin doktor tüp bebek uzmanı mı
Rabbim inşallah tekrarını yaşatmaz canım sağolasınnYok canım değil , bu 3.doktorum çok memnun kaldım ilgisinden , herşeyi anlatmasından. Daha önce düşük yaptım nedenini sağlıksızmış diyip geçtiler. Sorun ne araştırmadılar önlem almadılar. Şimdi ki doktorumun aydınlatması kafamda şimşekler çaktırdı. Eğer ki ilk gebeliğimde progesterona bakılmış olsaydı düşük yapıp yapmayacağım belli olurmuş. Çünkü progesteron üretmiyorsa , progessteron katlamıyorsa bebek tutunamazmış... Ahh ahhh o zamnlar bilmiyordum bilseydm yakalarına yapışırdımm... Kimse benm yaşadığımı yaşamasın diye uyarıyorum arkadaşları.
ne alaka ya , bnde düzenli adet görüyorum , yumurtlama tarihlerim düzenli , hormon testlerı normal ama 7aydır olmuyordu. Herşeyin düzenli olması problem olmadığını göstermezki al ben örnek, sorunum progesteron çıktıya en son gittiğim doktor düzenli adet görenlerden hormon testi istemiyorum dedi ısrarla
27 yaşındayım 7aydır deniyoruz bu ay 8.ay ama umutlu değilimm yine...Rabbim inşallah tekrarını yaşatmaz canım sağolasınnbu arada kaç yaşındasın nezamandır deniyosunuz
hcg hamilelik canım 5 üstüyse hamilesin demekKızlar Progesteron dediğiniz Beta HCG mi. benim ona farklı farklı dönemler de bakılmış. her dönem farklı çıkmış değerim. aşağıda e-namzı sisteminden aldığım tahlil görüntüsü var bakar mısınız.
Eki Görüntüle 2547793
hayır canım progesteron yazması gerekiyor, bu senın attığın hormon testleri adetliyken yapılıyor. Progesteron 21.gün yoksa doğru sonucu alamazsın.Kızlar Progesteron dediğiniz Beta HCG mi. benim ona farklı farklı dönemler de bakılmış. her dönem farklı çıkmış değerim. aşağıda e-namzı sisteminden aldığım tahlil görüntüsü var bakar mısınız.
Eki Görüntüle 2547793
26 yaşındayım bizde 6-7 aydır deniyoryz canım ve benimde ümidim hiç yok hele prolaktini gördükten sonra..27 yaşındayım 7aydır deniyoruz bu ay 8.ay ama umutlu değilimm yine...
bitki çayı yapsana biraz önce yazdıklarımı , düşürüyormuş. Bir de moralini bozma , prolaktin yüksekliği strese bağlı diye biliyorum26 yaşındayım bizde 6-7 aydır deniyoryz canım ve benimde ümidim hiç yok hele prolaktini gördükten sonra..
Tamam şimdi buldum tahlillerim arasında bakılmış bu hormonuma da ama adetimin 3. günü gittiğimde bakılmış bu değerime ve buunla birlikte birçok değere bakılmış. Aşağda paylaşıyoruım.hayır canım progesteron yazması gerekiyor, bu senın attığın hormon testleri adetliyken yapılıyor. Progesteron 21.gün yoksa doğru sonucu alamazsın.
tşkhcg hamilelik canım 5 üstüyse hamilesin demek
evet istemsizce stres yapanlardanımbitki çayı yapsana biraz önce yazdıklarımı , düşürüyormuş. Bir de moralini bozma , prolaktin yüksekliği strese bağlı diye biliyorum
yok canım sen burdaki değere bakma, bu kanama olduğu için bu şekilde çıkmış. Sen tekrardan yaptır onuTamam şimdi buldum tahlillerim arasında bakılmış bu hormonuma da ama adetimin 3. günü gittiğimde bakılmış bu değerime ve buunla birlikte birçok değere bakılmış. Aşağda paylaşıyoruım.
Eki Görüntüle 2547803
başka bi doktora prolaktin sonucumu gönderdim gayet iyi diyor bunu kafaya takarak yükseltcem galibabitki çayı yapsana biraz önce yazdıklarımı , düşürüyormuş. Bir de moralini bozma , prolaktin yüksekliği strese bağlı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?