Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TEsekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın kuzum

hmm anladım canım doktora danışcam mutlaka bunu. senin gittiğin doktor tüp bebek uzmanı mı

hmm anladım canım doktora danışcam mutlaka bunu. senin gittiğin doktor tüp bebek uzmanı mı
Yok canım değil , bu 3.doktorum çok memnun kaldım ilgisinden , herşeyi anlatmasından. Daha önce düşük yaptım nedenini sağlıksızmış diyip geçtiler. Sorun ne araştırmadılar önlem almadılar. Şimdi ki doktorumun aydınlatması kafamda şimşekler çaktırdı. Eğer ki ilk gebeliğimde progesterona bakılmış olsaydı düşük yapıp yapmayacağım belli olurmuş. Çünkü progesteron üretmiyorsa , progessteron katlamıyorsa bebek tutunamazmış... Ahh ahhh o zamnlar bilmiyordum bilseydm yakalarına yapışırdımm... Kimse benm yaşadığımı yaşamasın diye uyarıyorum arkadaşları.

Rabbim inşallah tekrarını yaşatmaz canım sağolasınn bu arada kaç yaşındasın nezamandır deniyosunuz

ya en son gittiğim doktor düzenli adet görenlerden hormon testi istemiyorum dedi ısrarla
ne alaka ya , bnde düzenli adet görüyorum , yumurtlama tarihlerim düzenli , hormon testlerı normal ama 7aydır olmuyordu. Herşeyin düzenli olması problem olmadığını göstermezki al ben örnek, sorunum progesteron çıktı

Kızlar Progesteron dediğiniz Beta HCG mi. benim ona farklı farklı dönemler de bakılmış. her dönem farklı çıkmış değerim. aşağıda e-namzı sisteminden aldığım tahlil görüntüsü var bakar mısınız.

hayır canım progesteron yazması gerekiyor, bu senın attığın hormon testleri adetliyken yapılıyor. Progesteron 21.gün yoksa doğru sonucu alamazsın.

26 yaşındayım bizde 6-7 aydır deniyoryz canım ve benimde ümidim hiç yok hele prolaktini gördükten sonra..
bitki çayı yapsana biraz önce yazdıklarımı , düşürüyormuş. Bir de moralini bozma , prolaktin yüksekliği strese bağlı diye biliyorum

hayır canım progesteron yazması gerekiyor, bu senın attığın hormon testleri adetliyken yapılıyor. Progesteron 21.gün yoksa doğru sonucu alamazsın.
Tamam şimdi buldum tahlillerim arasında bakılmış bu hormonuma da ama adetimin 3. günü gittiğimde bakılmış bu değerime ve buunla birlikte birçok değere bakılmış. Aşağda paylaşıyoruım.

yok canım sen burdaki değere bakma, bu kanama olduğu için bu şekilde çıkmış. Sen tekrardan yaptır onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…