Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba pik olmuş değilmi.Gece değerlendirildi. Bu gece de değerlendirilmeli mi yoksa bir gün ara verip yarın mı değerlendirmeliyim.

Eklentiler

• IMG_20191024_105956.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar merhaba pik olmuş değilmi.Gece değerlendirildi. Bu gece de değerlendirilmeli mi yoksa bir gün ara verip yarın mı değerlendirmeliyim.

bugün mü yaptın canım, eğer bugün yaptıysan pik evet bugünü ve sonraki 2 günü de değerlendirin

Kız bak bende diyordum bu ay bişey yapacaktım unutmuştum ya iyiki yazmışsın hayıt otun yumurtaları sağlıklı büyütüyor ben kullandığımda 3 ayda bir gördüğüm adeti 1 buçuk ayda gördüm

yararım olduysa ne mutlu canım

sende reglden sonra ilişkimi oldu canım. ama benım regl yenı bitti. 4 günde biten regl 7 gün sürükledi kahve kahve.
şimdi yeni ovulasyon yapıyorum

benim eylül 21 de bitmesi gerekeen regl, 1gün 1 pedi doldurmayacak kanama, geri kalan günlerde 30 eylüle e kadar çamur gibi akıntıyla devam etti. sonra geçti. bence rahim kendini temizledi, hamileliğe hazırladı kendini diye düşünüyorum

olabilir canım benımde cok uzun sürü. inşşallah hayırlı olur

Ovulasyonda 2.gün

Eklentiler

• 70D4BD74-51A4-42BF-82E0-ADA2956624B5.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 38
Test yapmaya devam cnm

kuzum etiketlediin şey varya hemşire demiş, banada dedi aynısını acildeki hemşire ama ümitlenmek istemedim bekleyim dedim doktor 7-10 gün sonra gel dediği için çok hayal kurmadım

Adamlar evlenmiş nokta vuruşu atmış valla helal olsun yaaa
G gizsiz
Merhaba arkadaslar. Sormak istedigim soru su ki. Ben daha yeni evlendim. Simdi sizd tarih vererek anlaticam. Ben 28 eylul 2019 da evlendim. Ve suan hamile oldugumu ogrendim. Kan testi yaptirdim veBHCG sonucum 2300 cikti. Ama bu deger nerdeyse 5 6 haftalik bu gebeligin degeri . Ama ben daha evleneli bu hafta 4. Haftam olacak. Kafam karisti. Evlilik oncesi herhangi bsy olmadi. Korunmasiz liiskim evlendikten sonra oldu bi onlem almadik. Evlenmeden oncede 7 eylulde adet gormustum. Bilen biri beni aydinlatabikir mi? Bu sonuc cok fazla degil mi nornal deger 400 500 arasi oldugunu soyluyorlar. Bilmiyorum hic bisey bilen varsa aydinlatsin. Cevaplarinizi bekliyorum hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…