- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.161
Arkadaşlar merhaba pik olmuş değilmi.Gece değerlendirildi. Bu gece de değerlendirilmeli mi yoksa bir gün ara verip yarın mı değerlendirmeliyim.
Evet şimdi yaptım dün de yapmıştım yine koyu çıkmıştı ama bu kadar değildi. Teşekkür ederimbugün mü yaptın canım, eğer bugün yaptıysan pik evet bugünü ve sonraki 2 günü de değerlendirin
AMin birtanemrica ederim ne demek , buraya hepimiz birbirimize destek için geldik. Allah herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin inşallah.
Evet şimdi yaptım dün de yapmıştım yine koyu çıkmıştı ama bu kadar değildi. Teşekkür ederim
İnşallah canım. Senin durumunu da şimdi okudum inşallah sende de güzel haberler alırız.bugün pik yapmış o zamanne demek canım inşallah tutar da güzel haberlerini alırız
İnşallah canım. Senin durumunu da şimdi okudum inşallah sende de güzel haberler alırız.
Sağol canım. Hemen şimdi randevu aldım devlet hastanesinden 21. günüme göre 6 kasım görünüyor.Aldım randevuyu tşk.hayır canım progesteron yazması gerekiyor, bu senın attığın hormon testleri adetliyken yapılıyor. Progesteron 21.gün yoksa doğru sonucu alamazsın.
Sağol canım. Hemen şimdi randevu aldım devlet hastanesinden 21. günüme göre 6 kasım görünüyor.Aldım randevuyu tşk.yok canım sen burdaki değere bakma, bu kanama olduğu için bu şekilde çıkmış. Sen tekrardan yaptır onu
Kız bak bende diyordum bu ay bişey yapacaktım unutmuştum ya iyiki yazmışsın hayıt otun yumurtaları sağlıklı büyütüyor ben kullandığımda 3 ayda bir gördüğüm adeti 1 buçuk ayda gördümKızlar Dün akşam gebe kalmakla ilgili videolar izledim.
Bi kadının ikiz bebişlerine hamile.
ve doktorlar fsh yuksek prolaktın fazla falan diye diye senın gebe kalman dogal yolla imkansız demişler. tüp bebek önermişler.Kadın yaptırmamış 6 ay kendınce denemiş.araştırmalara girmiş
her gün 1 yumurta yiyormuş
her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı bal polen karışımı yiyormuş
hayıt otu suyu içiyormuş.
aslan pençesi çayı gibi bişey dedi ondan içmiş.
bunları düzenli yaptım diyor. bu mart ayında başlamış ve istikrarlı bi şekilde devam ediyo.2 aymı dedi hatırlamıyorum gebe kaldım hemde ikiz dedi.video bulursam atıcam izleyin
yararım olduysa ne mutlu canımKız bak bende diyordum bu ay bişey yapacaktım unutmuştum ya iyiki yazmışsın hayıt otun yumurtaları sağlıklı büyütüyor ben kullandığımda 3 ayda bir gördüğüm adeti 1 buçuk ayda gördüm
sende reglden sonra ilişkimi oldu canım. ama benım regl yenı bitti. 4 günde biten regl 7 gün sürükledi kahve kahve.
şimdi yeni ovulasyon yapıyorum
olabilir canım benımde cok uzun sürü. inşşallah hayırlı olurbenim eylül 21 de bitmesi gerekeen regl, 1gün 1 pedi doldurmayacak kanama, geri kalan günlerde 30 eylüle e kadar çamur gibi akıntıyla devam etti. sonra geçti. bence rahim kendini temizledi, hamileliğe hazırladı kendini diye düşünüyorum
Test yapmaya devam cnmOvulasyonda 2.gün
Ovulasyonda 2.gün
Test yapmaya devam cnm
evet düne göre bıraz belirginleşmiş canımyavaştan görünüyor
o pik günü buraya gelecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?