- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.181
evet düne göre bıraz belirginleşmiş canım
hafta sonu tamamdır bence,sizce tahminleri alalım
wuhuuuuuuu tek atışta bingo..Adamlar evlenmiş nokta vuruşu atmış valla helal olsun yaaa
G gizsiz
Merhaba arkadaslar. Sormak istedigim soru su ki. Ben daha yeni evlendim. Simdi sizd tarih vererek anlaticam. Ben 28 eylul 2019 da evlendim. Ve suan hamile oldugumu ogrendim. Kan testi yaptirdim veBHCG sonucum 2300 cikti. Ama bu deger nerdeyse 5 6 haftalik bu gebeligin degeri . Ama ben daha evleneli bu hafta 4. Haftam olacak. Kafam karisti. Evlilik oncesi herhangi bsy olmadi. Korunmasiz liiskim evlendikten sonra oldu bi onlem almadik. Evlenmeden oncede 7 eylulde adet gormustum. Bilen biri beni aydinlatabikir mi? Bu sonuc cok fazla degil mi nornal deger 400 500 arasi oldugunu soyluyorlar. Bilmiyorum hic bisey bilen varsa aydinlatsin. Cevaplarinizi bekliyorum hanimlar
evet canım aynen öyle 26-28haftasonuna değilde bence haftaiçini bulabilir kuzum senin döngün normalde 26-28 miydi
evet canım aynen öyle 26-28
çalıştıgım iş yeri pazartesiyi tatil yaptı salıda zaten tatilo zaman haftasonuna pik olabilir tüm hazırlıklar başlasın
çalıştıgım iş yeri pazartesiyi tatil yaptı salıda zaten tatil
olursa tabikızzz anaam salı tatilini ben komple unutmuşum nasıl mutlu oldum şu an
allaaah senin için tam günleri olur eve kapatın kendinizi
ben köpek gibi çalışıyorum gece 12 lerde gidiyom eve 1 haftadır koca yüzü görmüyom.Bende kaldımı gazda sizede veriyim.Bu ay oluruna bırakayım dedim olmuyorda olmayan şeyin nesini anlatayım ...
ya şşşş kızlar grup nerde?
aslı nerde
akrep nerde
dido nerde
mayasız nerde
trncyl nerde noluyo hayırdır
yarı yoldamı bırakıcaz bırbırımızı
WUHUUU evren sen çocuk yap diye tüm şartları olgunlaştırmışçalıştıgım iş yeri pazartesiyi tatil yaptı salıda zaten tatil
WUHUUU evren sen çocuk yap diye tüm şartları olgunlaştırmışHadi inşallahh
Bana ovulasyon takibi yapan abla şöyle demişti: eşine ıspanak, bitter çikolata, haşlanmış yumurta ve ceviz yedir
aaa oyüzdenmiHof şu şak diye gebe kalanlara laf ettik diye peripellas ta banlanmış didoşumda gitti, daha da laf etmeyelim ya
bende dıyorum neden kımse yokaynen ondan gitmişler
Canim ben burdayimya şşşş kızlar grup nerde?
aslı nerde
akrep nerde
dido nerde
mayasız nerde
Oha ya ne yazdi ki kizlar sankiHof şu şak diye gebe kalanlara laf ettik diye peripellas ta banlanmış didoşumda gitti, daha da laf etmeyelim ya
Heyyy ben buradayımmmya şşşş kızlar grup nerde?
aslı nerde
akrep nerde
dido nerde
mayasız nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?