Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar anne adayları ♡
Bende bugün üye oldum ve 2.kez anne olmak istiyorum 6 yaşında bir kızım var adetim duzensizdi kilo alio vermekten bu 2 aydır düzene giriyor bu ayda çocuk düşünmeye başladık ve yumurtlama testi yapıyorum hergun bugün çok emin dilim ama pozitifi gordum sanirim adetime 2 hafta var 35 gunde bir goruyorum sabit olmamakla birlikte bende sizinle birlikte gebeliği bekleyebilirmiyim buarada test fotoğraflarınıda ekliyorum yorumunuzu bekliyorum teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• 20191024_151523.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 35

canım evet yumurtlamak üzeresin sanki, t nin daha koyu olması gerekiyor büyük ihtimalle yarın daha koyu olur ama sen yinede bugünü de değerlendir bence

canım evet yumurtlamak üzeresin sanki, t nin daha koyu olması gerekiyor büyük ihtimalle yarın daha koyu olur ama sen yinede bugünü de değerlendir bence
Tamam canım inşallah ya sanki ilk olucak gibi heyecan yaptım

ya inşallah ikinci de çok bekletmez sizi
Inşallah ya ilk hamileliğim hızlı oldu evlendikten 1 ay sonra gebe kaldım buda bekletmez inşallah hemen gelir ilk deneme ayımız bakalım isteyen herkeze nasip etsin rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah ❤

Kizlar birsey sormak istiyorum aşırı kasık agrım ve bel agrım var sizdede yumurtlama döneminde oluyormu birde yumurtlama döneminde ilişki esnasında da kasık ağrınız oluyormu

Kızlarr napıyorsunuz, ay ben bugün instagramda takip ettiğim birinden pizza tarifi gördüm denedik böyle bişey yok boşuna pizzaya para vermişim bu zamana kadar dedim, hemde 15-20 dk da hazır oldu ya
Bende burada habire yemek pasta tarifi paylaşıyorum ama yaparım diyen olursa tarifi yaziyim valla test ettim onayladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…