- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.201
kolay gelsin canım yorma kendiniCanim ben burdayimDunden bahsetmistim temizlik yapiyorum diye ancak oturdum yerime
uyucak kadar yogunsun heeHeyyy ben buradayımmmSadece işler yoğun ve biraz yorgunum az önce resmen 5 dk içim geçmiş uyumuşum ya
Kız anlık yoğunluk benimki bakma, bir de kendi özel işlerimin yoğunluğu daha fazla işi pek sallamıyorumkolay gelsin canım yorma kendini
uyucak kadar yogunsun hee
benımde öyle ama her dk bakıyorum nerdeyse burayaKız anlık yoğunluk benimki bakma, bir de kendi özel işlerimin yoğunluğu daha fazla işi pek sallamıyorum
benımde öyle ama her dk bakıyorum nerdeyse buraya
ben hıc kımseye anlatmıyorum hiç bişeyimiçok seviyoruz burayı napalımValla siz iyi ki varsınız ya burda tanıdığım arkadaşlarıma anlattığımı anneme anlatmıyorım
ben hıc kımseye anlatmıyorum hiç bişeyimi
çünkü insanların gercekten gözü göz değil
benım için hiiiiiiç farketmez o konu. sağlıklı olsun nasipte ne varsa o olsunöyle valla kız çocuk düşünüyorum diye kimseye söylemedim bile
Merhaba kızlar anne adayları ♡
Bende bugün üye oldum ve 2.kez anne olmak istiyorum 6 yaşında bir kızım var adetim duzensizdi kilo alio vermekten bu 2 aydır düzene giriyor bu ayda çocuk düşünmeye başladık ve yumurtlama testi yapıyorum hergun bugün çok emin dilim ama pozitifi gordum sanirim adetime 2 hafta var 35 gunde bir goruyorum sabit olmamakla birlikte bende sizinle birlikte gebeliği bekleyebilirmiyim buarada test fotoğraflarınıda ekliyorum yorumunuzu bekliyorum teşekkürler şimdiden
Kızlar gölgeyi görüyor musunuz? Bata 4 ya da 5 gün var erken gebelik test yaptım Eki Görüntüle 2547921 Eki Görüntüle 2547922
Tamam canım inşallah ya sanki ilk olucak gibi heyecan yaptımcanım evet yumurtlamak üzeresin sanki, t nin daha koyu olması gerekiyor büyük ihtimalle yarın daha koyu olur ama sen yinede bugünü de değerlendir bence
İnsallah canımcanımm evet görünüyor ama inşallah buharlaşma çizgisi değildir, bat günü tekrar yaparsın inşallah çıkar
Tamam canım inşallah ya sanki ilk olucak gibi heyecan yaptım☺
Inşallah ya ilk hamileliğim hızlı oldu evlendikten 1 ay sonra gebe kaldım buda bekletmez inşallah hemen gelir ilk deneme ayımız bakalımya inşallah ikinci de çok bekletmez sizi
Hahaha çocuk doğacak artık allahın izniyle
Ben herkese yumurtladim ya tutamadim cenemiöyle valla kız çocuk düşünüyorum diye kimseye söylemedim bile
Ben herkese yumurtladim ya tutamadim cenemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?