Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla iki haftadır sessizce takip ediyordum, pizza dedin aklımı aldın. İki tarif denedim çok hazzetmedim kendilerinden. Verirsen tarifini sevinirim :) Ayyy selam bu arada, tarif diye selam bile vermemişim canim, kusura bakma lütfen

Valla iki haftadır sessizce takip ediyordum, pizza dedin aklımı aldın. İki tarif denedim çok hazzetmedim kendilerinden. Verirsen tarifini sevinirim :)

yaa iyi yaptınn katıl bizee hep
Benim çatlayan kurabiyeyi yapmadıysan onu da öneririm öncelikle

hemen tarife geçeyim hamuru mayasız 5 dakikada hazırlanıyor ve tavada pişiyor 15 dk

1 yumurta
3 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz

bunlar güzelce karıştırdıktan sonra 1 su bardağı un ekliyorum sonra yoğuruyorum baya ele yapışkan bi hamur oluyor sonra yavaş yavaş un ekliyorum çok sert değil çok yapışkan değil orta halli bir hamur olcak ama cıvığa yakın, hamuru tavaya koyup parmaklarımla yuvarlak şekilde iyice yaydım 1,5-2 cm yüksekliğinde falan oldu çok kalın değil çok ince de değil, standart 24 cm lik tavaydı bu arada

üzerine
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
Keyfine göre baharat ekleyerek karıştırıp hamurun üzerine sürdüm

sonrası en eğlenceli kısmı ben o sosun hemen üzerine rendelediğim kaşarın bir kısmını serdim
Sucuk
Sosis
Zeytin
Domates
Biber
En üste de kaşar koydum evde mısır mantar falan olsa dahada zenginleştirebilirdim, en üste kaşarları yaydım ve tavanın ağzını kapatıp kısık ateşte 15 dakikada pişti gerçekten çok güzel oldu eşimle ben doyduk, çoluk çocuk varsa ölçüler artırılabilir

benimki böyle oldu ben tam buğday unu kullandığım için rengi biraz koyu görünüyor hamurun

Allah seni kız ben de dedim bu neden kahverengi. En sağlıklısı aslında. Çok teşekkür ederim. Gördüm bir ara muhabbeti dönüyordu da çok anlayamadığım icin sohbetinize maydonoz olmayayım demiştim. Yazarsan onu da deneriz

mavitosbik07 bu mesajımı nasıl hemen buldum bilmiyorum bir tek bitter çikolata yazdım aramalara hemen çıktı valla senin şansına tarif burda kuzum

ayrıca hep yaz burda birbirimize destek oluyoruz arkadaş oluyoruz senin ismin ne

Busracim pizza deyince ben de yazim istedim hemen yazmasam da her gun takip ediyorum sizi bu arada. Bak firindan hamur alip tepside de aynisini yap firina at cok pratik oluyor. Ben de 5 te geliyorum eve. Cok pratik oluyor. Bir de sana bir tavsiye sosuna mutlaka bol kekik koy. Pizzayi guzellestiren kekik bence. Afiyet olsun size

Kizlar birsey sormak istiyorum aşırı kasık agrım ve bel agrım var sizdede yumurtlama döneminde oluyormu birde yumurtlama döneminde ilişki esnasında da kasık ağrınız oluyormu
Kizlar sorumu cevaplayacak birisi var mi merak içindeyim

Fırından hamur almayı hiç düşünmemiştim bak olabilir çok pratik olur hemdee
Bende kekiği bol seviyorum yaa eti tavuğu pizzayı herşeyi bol kekikli severim

Aynı durumdayız canım. 5 günlük gecikmem var. O kadar test yaptım hepsi negatif çıktı . Ve hiçbir belirti yok.

benim 20 küsür gün oldu gecikeli ya ömrümde ilk kez böyle oluyor Kan testinde 2 çıktı değer yükseldi mi yükselmedi mi hiç bir bilgim yok cumartesi tekrar kan vermeyi planlıyorum acilde...

Ben fırından hamur aliyorum pizza icin asiri pratik oluyor:) hemen al ac firina ver bi tavadada sebzeleri soteliyorum biraz boylece firinda cok kalip kurumus olmuyolar. Tepsideki hamurda pişmiş oluyor o zamana kadar. Hemen salcali sos icine mutlaka ketcap ekleyin varsa az feslegen ve mutlaka kekik karabiber az ekliyorum sonra kasar sonra sebzeler ve sucuk uzerine yine kaşar

Sebzeleri sotelemek iyi fikirmis, yemek topigi gibi oldu ama güzel oldu

yaa bende ilk kez denedim evde pizza videoda kadın 3-4 malzemeyle mayasız hamur yapınca hoşuma gitti, ama fırın falan kapalıyken gece aklıma düşse yapılası bir tarif

kuzum ben yumurtlamamı hiç hissetmiyorum ama hisseden arkadaşların söylediği kadarıyla tam senin tarif ettiğin şeyler oluyormuş, yumurta akı gibi akıntı, kasık ağrısı vs.
Bende eskiden hissetmezdim dikkatte etmezdim ama son zamanlarda adetim düzene girdikçe hissetmeye başladım akintim var fazlasıyla sulu ve yumurta aki kıvamında ağrılarım var özellikle bugün çizgiden sonra ilişki yaşadım ve çok agrım oldu ilişki sırasında kasiklarimda belki benim gibi olanlar var dir diye sormak istedim normal mi diye

Ovulasyon yaptim azonce hafif silik cizgi var diyorum keske bu cizgiyi gebelik testinde de gorsem be ama ahtim var kizlar trend konulara acıcam konuyu sizce gebelik var mi silik çıktı diye

olabilir kuzum yumurtlamaysa değerlendirin de tutsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…