- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.241
Ovulasyon yaptim azonce hafif silik cizgi var diyorum keske bu cizgiyi gebelik testinde de gorsem beama ahtim var kizlar trend konulara acıcam konuyu sizce gebelik var mi silik çıktı diye
Korunmayı bırakıp cocuk olunca sasırmakta ne biliyimhahahsha bide şey yaz yaa çocuğum daha küçük hiç düşünmüyorduk korunmayı bıraktık ilk günden oldu sizce ne yapmalıyım falan yaz
Bence de ver canım inşallah yükselir. Yukselmese bile en azından adetinin gelmesini beklersin.benim 20 küsür gün oldu gecikeli ya ömrümde ilk kez böyle oluyorKan testinde 2 çıktı değer yükseldi mi yükselmedi mi hiç bir bilgim yok cumartesi tekrar kan vermeyi planlıyorum acilde...
Değerlendirdim canım inşallah tutarolabilir kuzum yumurtlamaysa değerlendirin de tutsun inşallah
Korunmayı bırakıp cocuk olunca sasırmakta ne biliyimAllahim sana geliyorum
Adetim geçti kuzum 1 eylülde olmuştum son adetimiBence de ver canım inşallah yükselir. Yukselmese bile en azından adetinin gelmesini beklersin.
Değerlendirdim canım inşallah tutar❤ yarin yine aynı saatte test yapicam bakalım çatlama olacakmı yoksa dahada koyulasacakmi cizgi ☺
Bende burdayım ama 1 haftadır köpek gibi çalışıyorum 12 lerde eve geliyom anca yazdıklarınızı okuma fırsatım oluyo eve gelince . Birde şu reglisi yakın arkadaşlar Allah aşkınıza biribirinize gaz verip durmayın hamilelik belirtisi aramayın . Zaten yüzde doksan regli belirtisi ile aynıymış birinirinizi daha çok umutlandırıyorsunuz psikolojik olarak iyice kaptırıyorsunuz. Bol bol dua edin ve oluruna bırakın. Allah versede sebebi var vermesede. Benim reglim biteli 2. Haftam koca yüzü gördüğüm yok son bir haftaadır gecelerde mesaideyim2 kere ilişkim olmuş napıyım olmadı diyip karalarımı bağlayım tutmuştur diyip dört gözle günümüm bekleyim sakin ve relaks olun kızlarrrrrrrrr valla yolcam saçınızı başınızıCanim ben burdayimDunden bahsetmistim temizlik yapiyorum diye ancak oturdum yerime
Aynen öyle canım bilmek insanı rahatlatıyor birde takvim var bende program ayın 24u olarak gösterdi yumurtlamayı 35 günde 1 adet olarak girince testte pozitif cıktı dahada inandım olacağına inşallah bir sıkıntı çıkmaz ise olur diye umuyorumhadi bakalım bekliyoruzz heyecanla. Yumurtladığın tarihi bilince iyi oluyor hesaplamada
Kesinlikle doğruben hıc kımseye anlatmıyorum hiç bişeyimi
çünkü insanların gercekten gözü göz değil
Aynen öyle canım bilmek insanı rahatlatıyor birde takvim var bende program ayın 24u olarak gösterdi yumurtlamayı 35 günde 1 adet olarak girince testte pozitif cıktı dahada inandım olacağına inşallah bir sıkıntı çıkmaz ise olur diye umuyorumrabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Buarada ben fitness yapiyorum gebelik istediğim için haftada 3 gun yapıyorum bu dönemde spora devam etmemde bir sakınca olurmu ağırlıkta çalışıyorum çünkü
Sen yaz yavrum diyet bitince yiyebilirim belkiKızlarr napıyorsunuz, ay ben bugün instagramda takip ettiğim birinden pizza tarifi gördüm denedik böyle bişey yok boşuna pizzaya para vermişim bu zamana kadar dedim, hemde 15-20 dk da hazır oldu ya
Bende burada habire yemek pasta tarifi paylaşıyorum ama yaparım diyen olursa tarifi yaziyim valla test ettim onayladım
Tamam canım ozaman yarın hafif çalışıyorumbence çok ağırlık kaldırma kuzum ama hafif spordan bişey olacağını sanmıyorum
Bu konuda kubra cok hakli. Hamile kaldigim ay regli ha bugun olcam ha yarin olcam agrisi girdi çıktı bana kac gun gecmesine ragmen o kadar cok regl olcak gibiydimki acaba hamile miyim diyemedim o derece regl belirtisiyle ayniydi bende. Karnima agri girip cikti hep. Reglden oncede boyle olurumBende burdayım ama 1 haftadır köpek gibi çalışıyorum 12 lerde eve geliyom anca yazdıklarınızı okuma fırsatım oluyo eve gelince . Birde şu reglisi yakın arkadaşlar Allah aşkınıza biribirinize gaz verip durmayın hamilelik belirtisi aramayın . Zaten yüzde doksan regli belirtisi ile aynıymış birinirinizi daha çok umutlandırıyorsunuz psikolojik olarak iyice kaptırıyorsunuz. Bol bol dua edin ve oluruna bırakın. Allah versede sebebi var vermesede. Benim reglim biteli 2. Haftam koca yüzü gördüğüm yok son bir haftaadır gecelerde mesaideyim2 kere ilişkim olmuş napıyım olmadı diyip karalarımı bağlayım tutmuştur diyip dört gözle günümüm bekleyim sakin ve relaks olun kızlarrrrrrrrr valla yolcam saçınızı başınızı
Valla yoğunluktan onuda yapamadım dün gece gelince yaptım baktım t çok koyu dün denedim zaten bir haftadır adam artık isyandaydı. Eğer doğruysa dün pikti şansıma artıkakrep2910 canim ovulasyon yaptin mi yumurtlama zamanin gecti mi daha var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?