Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon yaptim azonce hafif silik cizgi var diyorum keske bu cizgiyi gebelik testinde de gorsem be ama ahtim var kizlar trend konulara acıcam konuyu sizce gebelik var mi silik çıktı diye

hahahsha bide şey yaz yaa çocuğum daha küçük hiç düşünmüyorduk korunmayı bıraktık ilk günden oldu sizce ne yapmalıyım falan yaz

hahahsha bide şey yaz yaa çocuğum daha küçük hiç düşünmüyorduk korunmayı bıraktık ilk günden oldu sizce ne yapmalıyım falan yaz
Korunmayı bırakıp cocuk olunca sasırmakta ne biliyim Allahim sana geliyorum

benim 20 küsür gün oldu gecikeli ya ömrümde ilk kez böyle oluyor Kan testinde 2 çıktı değer yükseldi mi yükselmedi mi hiç bir bilgim yok cumartesi tekrar kan vermeyi planlıyorum acilde...
Bence de ver canım inşallah yükselir. Yukselmese bile en azından adetinin gelmesini beklersin.

Canim ben burdayim Dunden bahsetmistim temizlik yapiyorum diye ancak oturdum yerime
Bende burdayım ama 1 haftadır köpek gibi çalışıyorum 12 lerde eve geliyom anca yazdıklarınızı okuma fırsatım oluyo eve gelince . Birde şu reglisi yakın arkadaşlar Allah aşkınıza biribirinize gaz verip durmayın hamilelik belirtisi aramayın . Zaten yüzde doksan regli belirtisi ile aynıymış birinirinizi daha çok umutlandırıyorsunuz psikolojik olarak iyice kaptırıyorsunuz. Bol bol dua edin ve oluruna bırakın. Allah versede sebebi var vermesede. Benim reglim biteli 2. Haftam koca yüzü gördüğüm yok son bir haftaadır gecelerde mesaideyim2 kere ilişkim olmuş napıyım olmadı diyip karalarımı bağlayım tutmuştur diyip dört gözle günümüm bekleyim sakin ve relaks olun kızlarrrrrrrrr valla yolcam saçınızı başınızı

hadi bakalım bekliyoruzz heyecanla. Yumurtladığın tarihi bilince iyi oluyor hesaplamada
Aynen öyle canım bilmek insanı rahatlatıyor birde takvim var bende program ayın 24u olarak gösterdi yumurtlamayı 35 günde 1 adet olarak girince testte pozitif cıktı dahada inandım olacağına inşallah bir sıkıntı çıkmaz ise olur diye umuyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Buarada ben fitness yapiyorum gebelik istediğim için haftada 3 gun yapıyorum bu dönemde spora devam etmemde bir sakınca olurmu ağırlıkta çalışıyorum çünkü

bence çok ağırlık kaldırma kuzum ama hafif spordan bişey olacağını sanmıyorum

Sen yaz yavrum diyet bitince yiyebilirim belki

Bu konuda kubra cok hakli. Hamile kaldigim ay regli ha bugun olcam ha yarin olcam agrisi girdi çıktı bana kac gun gecmesine ragmen o kadar cok regl olcak gibiydimki acaba hamile miyim diyemedim o derece regl belirtisiyle ayniydi bende. Karnima agri girip cikti hep. Reglden oncede boyle olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…