Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kuzum
eğer değerlendirebilirse bugünü de kaçırma kuzum çatladıysa eğer tutturun bu ay inşallah
Kısmet artık kız bakalım çokta umrumda değil şu işleri teslim edeyim kafam rahatlasın kadım olmazsa aralık oda olmazsa artık ocaktan sonra emekliyim rahat rahat yaparımm

Kısmet artık kız bakalım çokta umrumda değil şu işleri teslim edeyim kafam rahatlasın kadım olmazsa aralık oda olmazsa artık ocaktan sonra emekliyim rahat rahat yaparımm

ay zaten en sevmediğim aylara denk geliyor şu an hamiş kalsak
ben akdenizde yaşıyorum ya herşeyi hesaplıyorum o yüzden şimdi kalsak ağustosun sıcağında doğurmak zorunda kalcaz
o yüzden bu ay olmazsa (hala adet olmadığım için bu ay diyorum) bende ocaktan sonra başlıycam tekrar çalışmalara

Ya valla bu ay hamile kalsak ne guzel yaza dogum yapariz tamam sıcak oldugu icin son ay bunaliriz falan ama ilk zamanlar bikac kere saglik ocağına ve dogum yaptigimiz hastaneye gitmek gerekiyor rahat rahat gideriz. Evde de rahat oluruz aman usutucek mi kaygısı olmadan. Hem kısa kadar az ele avuca gelir :)

ben bu cumartesi doktora gidiyorum kızlar hiç kontrole gitmedim kaç sen oldu unuttum valla. bi baksın bakalım ne var ne yok içerde korkunun ecele faydası yok yumurtalıklar ne alemde yumurtluyormuyum vs.

ya öyle diyosunda kuzum burda sıcaktan isilik oluyor bebeler
gerçi olsunda artık ne zaman olursa olsun

ben bu cumartesi doktora gidiyorum kızlar hiç kontrole gitmedim kaç sen oldu unuttum valla. bi baksın bakalım ne var ne yok içerde korkunun ecele faydası yok yumurtalıklar ne alemde yumurtluyormuyum vs.

inşallah sonuçların iyi çıkar canımm güzel haberler getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…