- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.261
Valla yoğunluktan onuda yapamadım dün gece gelince yaptım baktım t çok koyu dün denedim zaten bir haftadır adam artık isyandaydı. Eğer doğruysa dün pikti şansıma artık
Günaydınnnn herkese
Kısmet artık kız bakalım çokta umrumda değil şu işleri teslim edeyim kafam rahatlasın kadım olmazsa aralık oda olmazsa artık ocaktan sonra emekliyim rahat rahat yaparımmgünaydın kuzum
eğer değerlendirebilirse bugünü de kaçırma kuzum çatladıysa eğer tutturun bu ay inşallah
Kısmet artık kız bakalım çokta umrumda değil şu işleri teslim edeyim kafam rahatlasın kadım olmazsa aralık oda olmazsa artık ocaktan sonra emekliyim rahat rahat yaparımm
Hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın canımben bu cumartesi doktora gidiyorum kızlar hiç kontrole gitmedim kaç sen oldu unuttum valla. bi baksın bakalım ne var ne yok içerdekorkunun ecele faydası yok yumurtalıklar ne alemde yumurtluyormuyum vs.
Ya valla bu ay hamile kalsak ne guzel yaza dogum yapariz tamam sıcak oldugu icin son ay bunaliriz falan ama ilk zamanlar bikac kere saglik ocağına ve dogum yaptigimiz hastaneye gitmek gerekiyor rahat rahat gideriz. Evde de rahat oluruz aman usutucek mi kaygısı olmadan. Hem kısa kadar az ele avuca gelir :)
Nasılsınız kızlar
ben bu cumartesi doktora gidiyorum kızlar hiç kontrole gitmedim kaç sen oldu unuttum valla. bi baksın bakalım ne var ne yok içerdekorkunun ecele faydası yok yumurtalıklar ne alemde yumurtluyormuyum vs.
Cümleten günaydın arkadaşlarr
Ben cumaları mutlu oluyorum hem tatil geldi hem evime gideceğim gerçi bata 4 gün kaldı değerlendirilecek bir durumum yok ama olsun
Nasılsınız kızlar
ay kız hem cuma diye mutluyum hem salı yine tatil ondan daha da mutluyummm
İç güveysinden hallice veee uykusuzNasılsınız kızlar
idare eder kuzu iç güveysinden hallice sen nasılsın .. okudum hızlıca mesajlarınızı inşallah ovulasyon testiyle hamile kalırsın canımNasılsınız kızlar
evet tam dinlenmelik, canım sende haftasonu fırsat bulamasan da salı kesin yaptır testi meraktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?